psychology600 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα!εδω και μερικες μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα ειχα στον υπολογιστη μου windows xp prof. sp2 εβγαλα ομως το sp2 και προσπαθησα να περασω τα windows απο πανω χωρις αποτελεσμα διοτι καποιο προγραμμα δημιουργουσε προβλημα μετα απο καποιες επανεκινησεις δεν εμπαινε στα windows και αρχισε στην αρχη να μου ζηταει καποια αρχεια τα οποια τα επαιρνα απο αλλο pc και τα εβαζα μηπως ξεκινησει χωρις αποτελεσμα και παλι!εβγαλα λοιπον τον σκληρο και τον φορμαρα σε αλλο pc βεβαια και το εβαλα πανω για να περασω τα windows βαζω το cd μεσα και μολις παταω καποιο πληκτρο ωστε να αρχισει η εγκατασταση μπαινει στην μπλε οθονη και μενει εκει χωρις απο κατω να τρεχει κατι οπως γινεται συνηθως σε αλλον υπολογιστη δουλευει κανονικα περασα απο αλλου τα xp και παλι ομως οταν τον βαζω στο μηχανημα μου δειχνει οτι δεν υπαρχει λειτουργικο!δεν ξερω αν εχει τυχει και σε αλλον αλλα θα ηθελα παρακαλω την βοηθεια σας!ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα πολυ!
progx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 τι εννοείς όταν λες ότι έβγαλες το sp2 εξήγησε το καλύτερα. Εννοείς ότι έκανες uninstall από προσθαφαίρεση προγραμμάτων; Σβήσε καταρχήν τα partitions που έχεις με κάποιο partition manager και κανε καινούργια με το ίδιο πρόγραμμα.(πχ.partition magic) Μην χρησιμοποιείς αυτό τον xp. Επίσης δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα xp από κάποιο cd ενός γνωστού που ξέρεις ότι δεν έχει πρόβλημα.
psychology600 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση!θα ηθελα να πω οτι το προβλημα λυθηκε και οτι ολα ειναι ενταξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.