moulianitis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Για την πλειονότητα των περιπτώσεων, απολύτως. Διάβασε κι αυτή τη συζήτηση για να καταλάβεις καλύτερα τα συν και τα πλην. Το firewall του Kaspersky έχω την αίσθηση πως έρχεται μονάχα στη σουίτα προγραμμάτων, που περιλαμβάνει και antivirus. Οπότε δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αυθύπαρκτα με κάποιο άλλο αντιβιοτικό. Γενικά πάντως, δεν έχει σημασία αν θα εγκαταστήσεις πρώτα το firewall ή πρώτα το antivirus. Συμπέρασμα : με sp2 + antivir + router και προαιρετικά Jetico Personal Firewal (από τα καλύτερα freeware) έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Δεν ξέρω μόνο αν ο συνδυασμός επιφέρει προβλήματα σε ram ή σε ταχύτητα σύνδεσης... thx blueviper αρκετά χρήσιμο το link
KenZone Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δηλαδή η λύση του router είναι η ιδανική κατά τη γνώμη σου; Υπάρχουν μοντέλα ή όλα κάνουν την ίδια δουλειά; to 3erw oti to minima dn apeu8inetai se emena ... alla an m epitrepeis na s pw pws an dn exeis asxoli8ei pote 3ana me router kai apofasiseis twra, na 3ereis pws 8a prepei na kaneis custom rules gia ka8e prog kai forward tin ka8e port p 8a xrisimopoieis ... pisteuw pws an eisai aplos xristis 8a se kalupsei kapoio software firewall. Το router έχει firewall επάνω του. Αλλά δεν μπορείς να δεις ποια προγράμματα αφήνει να περνάνε και ποια όχι. Με το sygate σου βγάζει εκείνη την ώρα ποια προγράμματα τρέχουν στον υπολογιστή σου και σου δείχνει ποια έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Σου δείχνει επίσης και με πόσο κατεβάζεις και με πόσο ανεβάζεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο. Έχω δοκιμάσει και το zone alarm αλλά το έσβησα σε λιγότερο από 2 ώρες. etsi oi kavaliwtes einai pada swstoi !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.