stavregos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα Antivirus ενα Antispyware ενα Firewall.τα οποια ναι μεν να μην ειναι βαρια για το σύστημα αλλα να προσφέρουν και αρκετή προστασία! Ευχαριστω!! (Υ.Γ:Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ NOD32,Avg Adware ZoneAlarm)
realestate Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Πέτα το zonealarm , βάλε ενα ελαφρύ firewall ( kaspersky , outpost , lavasoft ) και είσαι οκ.!! http://www.firewallleaktester.com/ και http://www.av-comparatives.org/ κρίνεις και αποφασίζεις.
xilef Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Gia antivirus pistevw oti to kalytero einai to NOD32. Einai poly elafry kai ajiopisto. Den exw vrei akoma ena kalo firewall. Dokimasa to COMODO alla kati den mou pigaine kala, enw to kaspersky , otan to "noikiasa" apo to internet, den mporesa na to ekgatasthsw kala... An kapoios proteinei kapoio kalo firewall kai ajiopisto-elafry as to pei kai se mena.
katerina174 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνω και εγω για το ZoneAlarm. To kaspersky ειναι το καλυτερο για μενα.
stavregos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Ποια έκδοση απο το kaspersky να κατεβάσω????(Αυτο που λεει Internet Security ειναι το firewall???)
dimitris2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 nai katevase to kaspersky internet security pou exei k firewall k tha eisai koble oso fgia antispyware kana spybot k adaware vale k an theleis kati agorasmeno vale spyware doctor i spy sweeper pou einai egiisi! egw proswpika exw mesa kaspersky antivirus me firewall twn xp spybot k adaware k eimai ok pros to parwn se sindiasmo me prosektiko serfarisma
Ros_Original Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Ναι αυτή είναι. Στον φορήτο μου που το έχω δοκιμάσει είναι πολύ καλό.
xilef Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 nai katevase to kaspersky internet security pou exei k firewall k tha eisai koble Ναι ρε γ@το αλλά δεν παντρεύεται με το NOD32 ππου ειναι οτι καλύτερο έχω βρει για αντιβιοτικό...
blueviper Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Αυτό που δεν μπορώ προσωπικά να καταλάβω είναι γιατί σου δημιουργήθηκε η ανάγκη να αλλάξεις άξαφνα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς.
dimitris2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Ναι ρε γ@το αλλά δεν παντρεύεται με το NOD32 ππου ειναι οτι καλύτερο έχω βρει για αντιβιοτικό... ean psaxeis sta magazia tou thiou tha vreis sketo to kaspersky anti hacker. an k proswpiki m apopsi na vgaleis to nod32
e-tic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 AVG antivirus και Comodo Firewall (και τα δύο είναι freeware). Αν έχεις διάθεση να βάλεις το χέρι στη τσέπη ή να τηλεφωνήσεις στο "θείο", τότε NOD32.
geovard Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ean psaxeis sta magazia tou thiou tha vreis sketo to kaspersky anti hacker. an k proswpiki m apopsi na vgaleis to nod32 Τον άλλον τώρα έτσι δεν τον βοηθάς.Τι θα πεί άποψή μου είναι.... Αιτιολογείς γιά ποιό λόγο πιστεύεις αυτό.
xilef Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ean psaxeis sta magazia tou thiou tha vreis sketo to kaspersky anti hacker. an k proswpiki m apopsi na vgaleis to nod32 Ξερω δυο εταιρείες μεγαθήρια που στηρίζονται στο ΝΟD, και δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα. Αντιθετα απο άλλα προγράμματα... Εταιρείες που χρειάζονται και προστασία αλλα και ταχύτητα ειδικά στη διακίνηση ε-μαιλ και άλλων δεδομένων. Επομένως εμπιστεύομαι το NOD
dimitris2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 egw den exw kapoio logo pou na antikrouei sovara to oti den thelw nod aplws exw kollisei me auto k pote den eixa provlima giauto k den to allazw ...opote boreis na katevaseis mono tin ekdosi antihacker
stavregos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μου ήρθε να τα αλλάξω γιατι το ZoneAlarm μου φάνηκε αρκετα βαρύ και οτι το AVG antivirus ειναι πολυ αργο οταν κανει scan και γιατι μου φαίνεται οτι δεν κανει και πολυ καλή δουλειά. Η λύση NOD32-Kaspersky Internet Security-Adware είναι καλή????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.