Προς το περιεχόμενο

Antivirus Antispyware Firewall(Αναζήτηση)

stavregos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα Antivirus ενα Antispyware ενα Firewall.τα οποια ναι μεν να μην ειναι βαρια για το σύστημα αλλα να προσφέρουν και αρκετή προστασία!

Ευχαριστω!!

(Υ.Γ:Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ NOD32,Avg Adware ZoneAlarm)

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Gia antivirus pistevw oti to kalytero einai to NOD32. Einai poly elafry kai ajiopisto. Den exw vrei akoma ena kalo firewall. Dokimasa to COMODO alla kati den mou pigaine kala, enw to kaspersky , otan to "noikiasa" apo to internet, den mporesa na to ekgatasthsw kala... An kapoios proteinei kapoio kalo firewall kai ajiopisto-elafry as to pei kai se mena.

Δημοσ.

nai katevase to kaspersky internet security pou exei k firewall k tha eisai koble oso fgia antispyware kana spybot k adaware vale k an theleis kati agorasmeno vale spyware doctor i spy sweeper pou einai egiisi!

egw proswpika exw mesa kaspersky antivirus me firewall twn xp spybot k adaware k eimai ok pros to parwn se sindiasmo me prosektiko serfarisma

Δημοσ.
nai katevase to kaspersky internet security pou exei k firewall k tha eisai koble

Ναι ρε γ@το αλλά δεν παντρεύεται με το NOD32 ππου ειναι οτι καλύτερο έχω βρει για αντιβιοτικό...

Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορώ προσωπικά να καταλάβω είναι γιατί σου δημιουργήθηκε η ανάγκη να αλλάξεις άξαφνα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς.

Δημοσ.
Ναι ρε γ@το αλλά δεν παντρεύεται με το NOD32 ππου ειναι οτι καλύτερο έχω βρει για αντιβιοτικό...

ean psaxeis sta magazia tou thiou tha vreis sketo to kaspersky anti hacker. an k proswpiki m apopsi na vgaleis to nod32

Δημοσ.

AVG antivirus και Comodo Firewall (και τα δύο είναι freeware).

Αν έχεις διάθεση να βάλεις το χέρι στη τσέπη ή να τηλεφωνήσεις στο "θείο", τότε NOD32.

Δημοσ.
ean psaxeis sta magazia tou thiou tha vreis sketo to kaspersky anti hacker. an k proswpiki m apopsi na vgaleis to nod32

Τον άλλον τώρα έτσι δεν τον βοηθάς.Τι θα πεί άποψή μου είναι....

Αιτιολογείς γιά ποιό λόγο πιστεύεις αυτό.

Δημοσ.

Ξερω δυο εταιρείες μεγαθήρια που στηρίζονται στο ΝΟD, και δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα. Αντιθετα απο άλλα προγράμματα... Εταιρείες που χρειάζονται και προστασία αλλα και ταχύτητα ειδικά στη διακίνηση ε-μαιλ και άλλων δεδομένων. Επομένως εμπιστεύομαι το NOD

Δημοσ.

Μου ήρθε να τα αλλάξω γιατι το ZoneAlarm μου φάνηκε αρκετα βαρύ και οτι το AVG antivirus ειναι πολυ αργο οταν κανει scan και γιατι μου φαίνεται οτι δεν κανει και πολυ καλή δουλειά.

Η λύση NOD32-Kaspersky Internet Security-Adware είναι καλή????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...