Προς το περιεχόμενο

Καλως σας βρήκα ! Μια βοήθεια κάποιος ?

Panos69xxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Αν μπορουσε κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα.

Έχω το Laptop το Sony Vaio VGN FJ3S/W το οποίο πήρα πρόσφατα και είμαι πολυ ευχαριστημένος. Επειδή έχω πολλα Αμερικάνικα DVD, είπα να κατεβάσω το AnyDVD για να προσπεράσω τον κωδικο ζώνης και να τα βλέπω και στο λαπτοπ αν χρειαστεί.

Και εκει αρχιζει το δραμα μου.

Ενω ξεκλειδώνει μια χαρα DVD της WARNER, δεν παιζει καμμιας άλλης εταιρείας. Μετα απο ψαξιμο και ερώτηση σε ξενο φορουμ, μου ειπαν οτι το DVD/RW που έχω ειναι MATSHITA τα οποια δεν ξεκλειδώνουν το REGION LOCK που τον κωλο μου κατω να χτυπάω.

Σαν εναλλακτικη λυση μου προτειναν να αγορασω καποιο αλλο DVD/RW, να το αλλάξω και να βρω την υγεια μου.

Επειδη δεν ειμαι και πολυ εμπειρος, και με τα firmware, τα flashing και τα λοιπα δεν νομιζω οτι θα τα παω καλα, μηπως μπορειτε να μου προτείνετε κάποιο καλο DVD/RW κατα προτιμηση Dual player, το οποιο :

-Nα ειναι καταλληλο για Vaio και να μπορω να το τοποθετησω ευκολα μονος μου

- Να ξεκλειδώνει εύκολα το Region Lock και να τα παίζει ολα, έστω και με τη βοηθεια του AnyDVD.

Υπ'οψιν οτι βασικα με ενδιαφερει να βλεπω ταινιες, γιατι αντιγραφες κανω σπανιοτατα.

Μπορω να διαθεσω μεχρι 80-100 Ευρω. Απο μια πρωτη ερευνα, ειμαι μεταξυ Lite-on, Nec, Plextor και LG σαν μαρκες, αλλα απο μοντελα δεν εχω ιδεα.

Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον βοηθησει.

Δημοσ.

Μπορείς πολύ απλά να αγοράσεις ένα εξωτερικό DVD Recorder π.χ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330560

να το ρυθμίσεις σε Region 1 και να κάνεις μια χαρά την δουλειά σου.

Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσεις να βρεις εσωτερικό drive για να αλλάξεις το ενσωματωμενο γιατί η Sony χρησιμοποιεί δικά της κουτιά για τους φορητούς οπότε μόνο σαν ανταλακτικό από την ίδια θα βρεις κάτι.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πρωτες απαντησεις παιδιια.

Flash δεν εκανα καθολου, πρωτον γιατι φοβαμαι μην κανω καμια πατατα και το καταστρεψω και δευτερον γιατι μου ειπαν οτι για τα Matshita δεν υπαρχει firmware που να δουλευει (Ασε δε που είμαι εντελως ασχετος σε hardware θεματα)

Οσο για εξωτερικο, το σκεφτηκα, αλλα θα προτιμουσα να αποφυγω τα πολλα συμπραγκαλα. Αν βεβαια, οπως λες, δεν μπορεις να αλλαξεις drive στα Vaio, προφανως ειναι η μονη λυση.

Δημοσ.

επαναλαμβάνω: μην αρκείσαι μόνο στο anydvd...δες και το dvd fab platinum και το dvd shrink στην τελική (για να σιγουρευτείς οτι δεν είναι θέμα software)

Δημοσ.

Οκ, θα το δω, απλα επειδη το AnyDVD το αγορασα ηδη, (γιατι για κακη μου τυχη εκανα δοκιμη μονο με δισκακια της Warner, χωρις να το καταλαβω και ενθουσιαστηκα) πηρα απο φοβο τα software. Γιατι και το Region killer που δοκιμασα, επαιζε σε τρελλο fast forward τα R1 και μετα κολλαγε και το εκανα uninstall με τη μια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...