Προς το περιεχόμενο

Να σαλέψω τώρα η αργότερα???Δείτε το

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαχνα στο internet για μεταχειρισμένα cisco routers-switches και αλλα διαφορα και ξαφνικά πεφτει το μάτι μου στο pathfinder shopping οπου εκει κάνω μια αναζήτηση σχετικά με cisco.

Ξαφνικά βλέπω κάτι τιμές για router 1 και 2 ευρώ και αρχίζω και τσιμπιέμαι.

Μπαίνω λοιπόν στο παρακάτω site

http://www.bestshop.gr/esales/home.php?shopkey=cubic και κάνω μια παραγγελία 2 router 2650XM καθως και ένα WIC ADSL και αφού γραφομαι σαν χρηστης δηλώνω ότι τα θέλω με αντικαταβολή speedex.

Κανω την παραγγελια κανονικα , μου στέλνουν mail με την παραγγελία , παιρνω trucking number απο την speedex για να βλέπω την πορεία της αποστολής αλλά εχω ακομα ενδοιασμους...

Εχει ψωνισει ποτε κανενας απο το εν λόγω κατάστημα η καλυτερα υπάρχει το εν λογω κατάστημα η ειναι καμια μουφα

ΥΓ Γενικα παντως στα αλλα προιοντα που πουλαει έχει κανονικες τιμες , οπότε κρατάω μια επιφύλαξη οτι μπορει να υπάρχει...

Δημοσ.

δεν έχω αγοράζει κάτι απο εκεί..δεν μου αρέσει όμως που δεν δηλώνει έδρα/διεύθυνση ή τελος πάντων γράφει και αυτό

19-08-2005

To Best Shop προχώρησε σε συνεργασία με το ebay.co.uk και σας παρέχει τη δυνατότητα να δείτε και να παραγγείλετε μέσα από τις σελίδες του προϊόντα που βρίσκονται σε πολύ χαμηλές τιμές στο Ebay. Για να δείτε τις τρέχουσες προσφορές του Ebay πατήστε εδώ.

που μου μυρίζει μεσάζων => καθυστέρηση=>απάτη;

Δημοσ.

Έγω παντως παρήγγειλα τώρα κάτι από εκεί......Θα δούμε....Δεν ζητουν και ευαίσθητα στοιχεία δα.....Πάντως το τηλέφωνο είναι πραγματικό και η απόδειξη στο τέλος της παραγγελίας βγάζει διεύθυνση του καταστήματος.......Αν και σε διαφορετική περιοχή από το τηλέφωνο....Το πολύ-πολύ να μην τους πληρώσω οταν έρθουν και είναι μούφα τα προϊόντα......

Δημοσ.

οταν τα παρετε και δειτε οτι οντως ειναι κανονικα και δουλευουν

πειτε μας επειδη θελω να παρω και εγω ενα καινουργιο

adsl router

Δημοσ.

Δε γίνεται να δίνει 2 ευρώ ένα router που αλλού κοστίζει 2000 ευρώ!

Έχω περιέργεια να δω τι θα σου στείλουνε (αν σου στείλουνε).

Δημοσ.

Θα δουμε.Δεν εκανα δα και καμια τεράστια παραγγελια για να κλαιω τα λεφτα μου αν μου φερουν κατι και δεν αξιζει.

Εχω δηλώσει διευθυνση παραδοσης κανονικα και θα ερθει με αντικαταβολη.Οποτε 0 τρέξιμο.

Φιλε tsatsar δεν ειναι διαφορετικη περιοχη απο τηλεφωνο.Απλα εχουν βάλει vivodi νομιζω που αρχιζει απο 211.....

Ναι αλλα δεν δουλευει το συγκεκριμενο tracking number στο site της speedex.θα το ελεγξω στην fedex και θα σου πω.Μαλλον απο εξωτερικο θα ερχονται λογικα

Δημοσ.
Router Cisco @ 1euro ?

Η συσκευασία τους είναι πιο ακριβή :D

Just a typo

Και η πλακα θα ειναι να πουλανε μονο την συσκευασια.Χαχαχαχαχα

Φαντασου να μου ερθουν τα πραγματα και να ειναι μονο τα κουτια.

Στην Ελλαδα ειμαστε ,ολα συμβαινουν

Δημοσ.

Χεχε

Κατσε να ερθουν πρωτα και βλεπουμε ποσα θα μου πουν

Απο οτι ειδα μεσα στο site μπορεις να μην παραλαβεις τα πραγματα για οποιοδηποτε λόγο ο οποίος έχει να κανει με τυπογραφικο λαθος.Παντως και τα 5 πραγματα που παρηγγειλα εχουν ολα μαζι 43 ευρω.Αν μου πουν 1000 απλα δεν θα τα δωσω.Θα εχω και τις αποδειξεις μαζι μου αν κατι παει στραβα..

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...