Προς το περιεχόμενο

Αποτομη πτωση fps...

GrafeioTeleton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω ειχα παρατηρησει το ιδιο προβλημα στο nfs most wanted με μια ati 9600pro.Ενω εβαζα αναλυση 1024χ768 μετα απο λιγο αρχιζε να κολλαει.Το προβλημα το ελυνα με την αλλαγη αναλυσης σε 800χ600 και μετα κατευθειαν σε 1024χ768 παλι και κανενα προβλημα για ενα 15 λεπτο περιπου.Καπως ετσι καταφερα να παιξω το παιχνιδι με ωραια γραφικα.

Αποψη μου ειναι οτι το παιχνιδι αυτο ηταν καπως κακοσχεδιασμενο.Να φαναταστειτε ενας γνωστος με 7800gtx 512 μου ειπε οτι αλλες φορες του πηγαινε αερας και αλλες κολουσε.Φανταστειτε!

Δημοσ.

Eιδικα στο NFS, με τις παλιες 6600GT μου σε SLi δεν ειχα προβλημα.Εγω εξακολυθω να επιμενω πως εχει να κανει με την ψυξη της καρτας.

Δημοσ.

την extra τροφοδοσία στην κάρτα σας την έχετε ? δεν φταίει με tipotaa το παιχνίδι εγώ συμφωνώ με τον κατανά το nfs το παίζω άνετα με 9250 και εσείς λέτε ότι κολλάει με 7800gtx

Δημοσ.

Λοιπον το βρηκα το προβλημα.Τελικα ειναι το ανεμηστηρακι που κολλαει τα γραφικα.Μολις βρει τα δυσκολα κανει ενα παραξενο θορυβο λες και τρεμοπαιζει...Τωρα ελπιζω να αλλαξω το καλωδιο του ρευματος μπας και δεν περνει αρκετο ρευμα.Καμια αλλη ιδεα???

Δημοσ.

Λοιπον δοκιμασα να αλλαξω τροφοδοσια,καθαρησα το ανεμηστηρακι και παλι τιποτα.Τα ιδια μου κανει οπως και πριν.Τωρα λοιπον η μονη λυση ειναι να το παω σε κανα τεχνικο??Γιατι να παιζω ενα παιχνιδι και να κανω συνεχεια Alt+tab δεν λεει...Please some help....

Δημοσ.

εγώ συμφωνώ με τον κατανά μάλιστα σήμερα κατάφερα να παίξω κανονικά χωρίς να κολλάει σε ανάλυση 1024x768 με μια geforce256 ddr η οποια κάρτα είναι αρχαία και υποστηρίζει direct x 7 so...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...