GrafeioTeleton Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Το προβλημα εχει ως εξης. Καθε φορα που παιζω ενα παιχνιδι με απαιτησεις μετα απο 1-2 λεπτα πεφτουν τα fps.Δηλαδη εκει που ειμαι με 40-50 fps πεφτει στα 10-15 fps.αυτο μου συμβαινει στο nfs wanted και στο the battle for middle earth 2 αλλα και σε αλλα games. Το θεμα ομως ποιο ειναι.οτι αμα κανω εστω μια μικρη αλλαγη στα γραφικα ξαναεπανερχεται στα κανονικα fps αλλα παλι για λιγο.ακομα και οταν πατησω alt+tab να μπει στα windows και ξανα στο παιχνιδι χωρις καμια αλλαγη στα γραφικα παλι επανερχεται για λιγο στα κανονικα fps. Απο τι καταλαβα οταν ζωριζεται σε δυσκολες καταστασεις μου κανει την πτωση. Δοκιμασα αλλαγη drivers και αλλαγες σε σημαντικες ρυθμισεις γραφικων αλλα παλι τα ιδια Ποιο ειναι το προβλημα και πως μπορω να το διορθωσω?? Εχω Athlon 64 3000+,K8n-e deluxe,2x512 ram στα 200mhz,Geforce 6800 με drivers 81,98 και xp windows με servise pack 2 Καθε βοηθεια δεκτη,ευχαριστω προκαταβολικα
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 malon i karta sou yperthemenete meta apo 100% using GPU koitakse loipon tin psiksi tis kai genika ti thermokrasies exei mesa to tower sou.
hexadecimal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Τι να σου πω ρε φιλε μηπως να εκανες και ενα καλο defrag????
GrafeioTeleton Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Τα ιδια μου εκανε πριν και μετα απο format αρα δεν παιζει το defrag.τωρα για την ψυξη δεν ξερω θα το κοιταξω τωρα.
stm00192 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Ποια 6800 έχεις??? Εγω είχα ακριβώς το ίδιο προβλημα με μία Gainward 6800 GS Golden Sample και το πρόβλημα δεν οφειλόταν σε θερμοκρασιες αλλά στο ανεμιστηράκι το οποιο με το που αρχιζε να παίρνει περισσοτερες στροφες για να κρατήσει την θερμοκρασια σε κανονικα επίπεδα τραβούσε πολύ ρεύμα απο την GPU με αποτελεσμα να μην της φτάνει το ρεύμα και να ρίχνει τiς επιδόσεις! (κουλο προβλημα αλλα έτσι μου το εξήγησαν απο την Gainward όταν τους έστειλα e-mail {κατασκευαστικό πρόβλημα} και μου πρότειναν ή να μου την αλλάξουν ή να βάλω εγώ αμα θέλω άλλη ψύκτρα που δεν συνδέεται πανω στην κάρτα αλλά ή στη mobo ή σε κανονικό molex του τροφοδοτικού, επειδή βαριόμουνα να μπλέκω με εγγυήσεις και επειδή ασχολούμε και αρκετα με το άθλημα του o/c πηρα τελικα μία Zalman VF-900Cu και απο τότε η κάρτα πεταει!)
GrafeioTeleton Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Την asus 6800 την απλη εχω(128 mb μονο) αλλα και μενα κατι μου λεει οτι παιζει με το ρευμα. Εχω το παραπανω μηχανημα και εχω τροφοδοτικο μονο 360watt...το θεμα ειναι γιατι ομως δεν μου το εκανε παλια και μου το κανει τον τελευταιο μηνα???
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 dokimase na valeis tin karta se grammi 12v xoris na exeis alli syskeyi pano stin idia grammi.. to 360W eine sta oria ontos
Hlapatsas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Τα 360 watt αν είναι πραγματικά 360 watt, είναι όχι απλά καλά αλλά..υπέρκαλα!!Mάλλον το τροφοδοτικό σου δεν είναι και τόσο καλής ποιότητας.Πίστεψε με,ένα κακό τροφοδοτικό δεν δείχνει αμέσως τα προβλήματα του, ο χρόνος όμως το προδείδει...
GrafeioTeleton Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Εχω ενα levicom(τωρα τι μοντελο ειναι δεν ξερω)αλλα θυμαμαι το ειχα πληρωσει κανα 60-80αρι πριν 2 χρονια.Τωρα δεν ξερω αμα ειναι το τροφοδοτικο.Παντως μου κανει τεραστια εντυπωση που εκει που θελει καποια δυναμη η καρτα και πεφτουν τα fps αμα πατησω alt+tab 2 φορες στο καπακι ανεβαινουν τα fps. Αλλαξα και drivers και παλι τα ιδια....Καμια βοήθεια πριν αρχισω να κοιταω για αλλο τροφοδοτικο...??
stm00192 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Την θερμοκρασία την κοιταξες τελικά?? Διοτι αυτο με το alt+tab που μας λες καπου εκεί με οδηγεί! Με το που πατάς alt+tab έχεις πτώση της θερμοκρασίας οποτε η καρτα αρχίζει και λειτουργεί παλι σωστα μεχρι να ζεσταθεί οποτε και παλι τα ίδια!
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 και εγω παντως για ανεμιστηρακι το κοβω . κατι δεν παει καλα με την ψυξη σου . εκει ειναι το προβλημα
GrafeioTeleton Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον ειδα με ενα προγραμμα(everest)οτι η θερμοκρασια της Gpu memory ανεβαινει απο 54 σε 60 βαθμους(την θερμοκρασια της καρτας δεν μπορω να την δω μιας και ειναι trial το προγραμμα). Και οι στροφες της καρτας απο 4700 πανε 4850.. Αρα να φανταστω προβλημα ψυξης και αν ναι πως μπορω να το διορθωσω??? Ελπιζω να μην εχω προβληματα με το pes 6..... ΤΕΛΕΙΩΣ ΟFF TOPIC Υπαρχει καποιος επιστημονας,φυσικος,μαθηματικος η εστω ενας απλος ανθρωπος να μου εξηγησει πως μπορω να κανω το arctan σε κουμπιουτερακι??? Sorry για το οff topic...
drillgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον εχω το ιδιο προβλημα σε pc φιλου και ακομα δεν καταληξαμε (μαλλον ειναι προβλημα της καρτα). Το pc ειναι athlon64 3200+, MSI K8N NEO, gigabyte 6600gt agp, 385W τροφοδοτικο με 18Α στο +12 και 2x512 MB ram. Στα παιχνιδια κανονικα παιζεις ωσπου μετα απο καποιο διαστημα αρχιζει απιστευτο lag. Παταει alt-tab και ξανα μπαινει στο game και φτιαχνει για λιγο παλι κ.ο.κ. Αρχικα σκεφτηκα τροφοδοτικο και θερμοκρασιες. Στο κουτι εχει 35C και cpu 45C πανω κατω οποτε ειναι οκ. Η καρτα απο την αλλη σε idle δουλευει σε 50-55 βαθμους και σε full load πιανει και 70. Δοκιμασα να βαλω εναν 80αρη ανεμιστηρα να φυσαει την καρτα, πετυχα -5C στις παραπανω τιμες αλλα το προβλημα εκει. Εννοειτε drivers κλπ ολα τα τελευταια. Τελος εκανα το εξης, μεσω του atitool δοκιμασα με default χρονισμους να κανω scan για artifacts και μετα απο 1 λεπτο αρχισαν τα οργανα...Δοκιμσα να την υποχρονισω αλλα τπτ κανενα κερδος. Οποτε τελικως η καρτα ειναι προβληματικη?Δηλ. η εμφανιση artifacts στο atitool σε default χρονισμους εχει αυτην την ερμηνια η οχι απολυτα? Μενει να την δοκιμασω και στο δικο μου pc για επιβαιβεωση. Παντως καπου ειχα διαβασει και για ασυμβατοτητα drivers nforce 3 και vga, τωρα το τι ισχυει δεν ξερω.
Italos20v Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Tin V9999td pou ennoeis mallon tin exw ki egw kai den antimetwpizei kanena provlima thermokrasias. Exei kali psyktra alla vavouriarikia. Afou exw mia zalman vf700alcu apo tin palia mou vga alla de ti vazw. Kai malista tin douleyw me to bios apo tin GT pou simainei ligo vcore parapanw kathws kai liga mhz episis. Na exeis ypopsin sou oti mporei na einai kai kana kollima tou leitourgikou. Tha sou proteina ama den einai tromero na kaneis ena format na dokimaseis an allaksei kati.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.