laantonios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 όταν ξεκινά το pc με f8 ->safe mode για το πρώτο alt+ctrl+del->στο tab Διεργασίες->δες ποιά 'τρώει' πόρους άδικα και προσπάθησε να θυμηθείς ποιο prog είναι
Vatos_locos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 μπες σε safe mode και δες αν κλείνει κανονικά αν ναι κατά 99% είναι αυτό που σου λέω
m@trix Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 welcome to the club το ιδιο προβλημα εχω ακριβως. δες: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=162359 αντε να μαζευομαστε πολυ μπας και κανουμε κατι
phaedra-samos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 επειδη δεν ειχα δει τα μηνυματα σας δεν προλαβα να κανω αυτα που μου ειπατε αλλα εκανα το εξης: πριν κλεισω τον υπολογιστη κλεινω ολα τα προγραμματα που ειναι ανοιχτα στη γραμμη εργαλειων,τις συντομευεις τους δηλαδη και μετα κλεινει κανονικα. θα δω βεβαια κι αυτο με το safe mode και θα σας πω. thanks και παλι ολους σας.
Vatos_locos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 απο windows είναι τότε αυτό που σου λέω εγώ
phaedra-samos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 σε safe mode κλεινει κανονικα.. δοκιμασα και κατι αλλο που ειδα σε αλλο παρομοιο μηνυμα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=169637 αλλα παλι δεν λυθηκε το προβλημα.... όταν ξεκινά το pc με f8 ->safe mode για το πρώτοalt+ctrl+del->στο tab Διεργασίες->δες ποιά 'τρώει' πόρους άδικα και προσπάθησε να θυμηθείς ποιο prog είναι αυτο που τρωει πολλους πορους ειναι το explorer.exe
laantonios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 τερμάτισε την διεργασία explorer και ξαναφόρτωσε την (task->explorer)...στην συνέχεια δες αν οι πόροι που τρώει είναι οι ίδιοι.
metalmike Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Κι εγω το ειχα αυτο το προβλημα και μετα απο πολυ ψαξιμο και κανενα αποτελεσμα επεσε ενα ξεγυρισμενο format
phaedra-samos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Κι εγω το ειχα αυτο το προβλημα και μετα απο πολυ ψαξιμο και κανενα αποτελεσμα επεσε ενα ξεγυρισμενο format σωστο κι αυτο αλλα εχω κανει ηδη 4 μεσα σε ενα χρονο περιπου! αλλα το προβλημα εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.