Προς το περιεχόμενο

δεν κλεινει ο υπολογιστης μου!

phaedra-samos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιπου απο τις πρωτες μερες που τον αγορασα παρουσιαζει αυτο το προβλημα... παταω κανονικα απενεργοποιηση,βγαινει απο τα windows και μετα κολλαει στο "αποθηκευση προσωπικων ρυθμισεων κτλ.." και συνεχως παταω reset κανει επανεκκινηση και τον κλεινω εγω εκεινη την στιγμη.. γιατι το κανει αυτο? οταν ειχα κατι αλλα προβληματα και το ειχα παει στο μαγαζι που το αγορασα να το φτιαξουν μου ειπαν οτι δεν εχει προβλημα... ε σ'αυτους εκλεινε κι εμενα οχι???:confused: ενας φιλος μου μου ειπε οτι θελει ενα patch το οποιο θα βρω στο ιντερνετ αλλα τα φοβαμαι αυτα αλλωστε ποιος ο λογος να κανω κατι τετοιο? ενα απλο πραγμα ζηταω,να κλεινει! μηπως ξερει κανεις τι να κανω? ευχαριστω!

Δημοσ.

δοκίμασε να κατεβάσεις το user profile hive από την microsoft αν τα win σου είναι αυθεντικά κάποιες φορες τα win πεισμώνουν πολύ άσχημα και δεν τερματίζουν όλες τις διεργασίες με αποτέλεσμα να μην κλείνει το pc σου το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα

Δημοσ.

κατέβασε αυτό το πρόγραμμα και εγκατέστησέ το. Είναι το tune up 2006 απο το οποίο κάνε κλικ στο 1Clickmaintenance. Σου προτείνω αυτοματοποιημένο -trial- πρόγραμμα το οποίο θα διορθώσει σφάλματα του συστήματός σου όπως και αυτό που περιγράφεις. Σου προτείνω κάτι τέτοιο για να μην κάνουμε βήμα - βήμα το τι μπορεί να έχει καθώς δεν ήσουν και αναλυτική στο τι μηχάνημα έχεις και software...

Δημοσ.

Μπες στην HP βρες το μοντέλο του εκτυπωτή σου και ίσως έχει ένα Patch για να κλείνει ο εκτυπωτής.Αν δεν έχει κάτι τέτοιο ίσως είναι κάτι άλλο.

Δες αν έχουν περαστεί σωστά και οι drivers της κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

to exw to tune up alla den mou to exei diorthwsei.mexri prin liges meres den eixa egkatasthsei ton ektypwth giati eixa kanei format alla kai pali to idio provlima eixe. mhpws an kleinw kapoies diergasies prin ton kleisw na ftiaksei? tha to dokimasw kai tha sas pw. eyxaristw poly olous sas!

Δημοσ.

Manik ούτε η vga φταίει είναι καθαρό θέμα windows το είχα πάθει και εγώ κάποιες διεργασίες πεισμώνουν και δεν κλείνουν με το User Profile hive θα λυθεί το πρόβλημα αν ψάξεις είχα ανοίξει και εγώ topic με το ίδιο θέμα ακριβώς

Δημοσ.
ποιον εκτυπωτή βρε παιδιά;; χάθηκα! Λόγω εκτυπωτή έχεις πρόβλημα; Σε safe mode σου κάνει τα ίδια;

δεν ξερω, δεν το εχω δοκιμασει. παντως πιστευω οτι ειναι αυτο με τις διεργασιες που δεν τις κλεινει. γιατι πολλες φορες μου βγαζει οτι δεν ανταποκρινεται καποιο προγραμμα και να επιλεξω τερματισμο τωρα κτλ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...