Προς το περιεχόμενο

N70 και ήχος κλήσης

happy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω καια καιρο το ΝΟΚΙΑ Ν70 μου εχει ενα περιέργο προβλημα...βασικα αλλοτε το εχει και αλλοτε οχι,αναλογα πως θα του καπνισει!Προσπαθω να αλλαξω τον ηχο κλησης αλλα επιμενει να κραταει το Νοkia tune και να μην το αλλαζει ή να το αλλαζει οποτε αυτο θελει!!Οι ηχοι κλησης μου και τα τραγουδια ειναι ολα στον ιδιο φακελο της εκθεσης και γενικα το κινητο δεν εχει κανενα αλλο προβλημα.Καμια ιδεα για το τι μπορει να εχει?

Δημοσ.

Φίλε / η happy αυτό που μπορείς να κάνεις είναι 1. Αν ο ήχος που θες να επιλέξεις είναι αποθηκευμένος στιν memory card του κινητου ,να τον περάσεις στη μνήμη του τηλεφώνου και να το προσπαθείσεις ξανά. 2 . Ο ήχος που επιλέγεις έχει λαθος φορματ ή πρόβλημα για να τον διαβάσει το κινητό . 3.

Αναβάθμησε το κινητό σου .

Δημοσ.
op! synadelfos! ki emena mou to kanei to N90! malista ektos apo to nokia tune kapoies fores mou paizei ton ixo les kai einai vraxniasmeno kai einai poly geloio! :)

Έχεις ενεργοποιημένο το 3G? Αυτό πρέπει να είναι υπέυθυνο για το βράχνιασμα για κάποιον παράξενο λόγο... Αν δεν χρησιμοποιείς 3G υπηρεσίες, απενεργοποίησέ τις. Εξοικονομείς μπαταρία και κυρίως τρως λιγότερη ακτινοβολία. Το ίδιο μου έκανε το Ν73 μέχρι που απενεργοποίησα το 3G.

Δημοσ.

Και εμενα εχει τυχει αυτο το τρεμουλιασμα,εκλεισα το 3G.Στη μνημη του τηλεφωνου εχω τους ηχους κλησης,δοκιμασα με ολους και με mp3 ακομα αλλα τπτ...Πως κανω αναβαθμιση?Γιατι μου εχει ληξει και το Norton...

Δημοσ.
Έχεις ενεργοποιημένο το 3G? Αυτό πρέπει να είναι υπέυθυνο για το βράχνιασμα για κάποιον παράξενο λόγο... Αν δεν χρησιμοποιείς 3G υπηρεσίες, απενεργοποίησέ τις. Εξοικονομείς μπαταρία και κυρίως τρως λιγότερη ακτινοβολία. Το ίδιο μου έκανε το Ν73 μέχρι που απενεργοποίησα το 3G.

kai pos apenergopoio to 3g? :-D

Δημοσ.

Πηγαίνεις κάπου στις Ρυθμίσεις [ κατηγορία Τηλεφώνου, νομίζω... ] και κάπου λέει για Λειτουργία Δικτύου ή κάτι τέτοιο... Θα έχει τις επιλογές GSM/UMTS ή GSM ή UMTS ...

Στα λέω απ' έξω απ' έξω γιατί κάτι παρόμοιο έκανε και το Symbian S40 μου...

Σχετικά με την αναβάθμιση, θα πρέπει να πας σε έναν αντιπρόσωπο της Nokia και να ζητήσεις να σου αναβαθμίσουν το κινητό σου στην τελευταία έκδοση...

Σημειωτέον, θα χαθούν τα πάντα από την μνήμη του τηλεφώνου [ όχι την κάρτα μνήμης... ]...

Δημοσ.

Η Νokia εχει βγαλει επισημο patch για το προβλημα με τα ringtones εδω και πολλους μηνες.

Ριξτε μια ματια στο επισημο site, στην κατηγορια support, καντε το download και εγκαταστειστε το στο κινητο σας.

Δημοσ.
mou exei 3 epiloges sti kartela "leitourgia diktiou":

1. dipli leitourgia

2. UMTS

3. GSM

ego tha epilekso GSM gia na apenergopoiithei to 3g? an to epilekso tha stelnontai kanonika MMS den exei kamia sxesi ayto e? :)

GSM θα επιλέξεις, και δεν σου επηρεάζει τα ΜουΜουΖου.

Δημοσ.
Η Νokia εχει βγαλει επισημο patch για το προβλημα με τα ringtones εδω και πολλους μηνες.

Ριξτε μια ματια στο επισημο site, στην κατηγορια support, καντε το download και εγκαταστειστε το στο κινητο σας.

opoios to vrei as sfyriksei to site edo gia na to baloume ki emeis to patch!

thnx mixalakh :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...