Προς το περιεχόμενο

Internet Explorer 7

KalEL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα πρόβλημα με τον IE7: Ως δια μαγείας εξαφανίστηκε το tabbed browsing και όλα τα μενού! (δείτε φωτο...) Πάω settings αλλά δεν βλέπω τίποτα... Το tabbed browsing από εκεί είναι enabled. Τι γίνεται? :roll:

Υ.Γ: Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για τον καινούργιο IE, πέρα από αυτό....

Δημοσ.

Πήγαινε και ανέβασέ τη στο imageshack.de και δώσε μονάχα το thumbnail.

Γνώμες για τον IE7 έχουν γραφτεί σε διάφορα άλλα thread. Προσωπικά δεν έχω κανέναν λόγο να καταφύγω σε αυτόν, όσο υπάρχει το Firefox και ο Opera. Αν εξαιρέσεις μια χούφτα site πλέον που αντιμετωπίζουν προβλήματα, η χρήση του IE θεωρώ πως αποτελεί κίνηση αυτοχειρίας. Ήδη βρήκαν το πρώτο vulnerability κι έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Δημοσ.

Πρεπει να στησεις ενα update. Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα. Προκειται για το xmllitesetup.exe Λογικα υπαρχει στο setup του ie7 σου.

Δημοσ.
Πρεπει να στησεις ενα update. Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα. Προκειται για το xmllitesetup.exe Λογικα υπαρχει στο setup του ie7 σου.

τι εννοείς να στήσεις udate; για περιέγραψε ... εννοείς οτι υπάρχει ένα τετοιο αρχείο οταν αποσυμπιέσεις το setup?

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό KaleL, αφου κάνεις extract το setup μέσα στον φάκελο update (μάλλον εκεί, πάντως θα το βρείς) θα βρείς το xmllitesetup.exe το οποίο πρέπει να τρέξεις και θα σου ζητήσει restart.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...