KalEL Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Εχω ένα πρόβλημα με τον IE7: Ως δια μαγείας εξαφανίστηκε το tabbed browsing και όλα τα μενού! (δείτε φωτο...) Πάω settings αλλά δεν βλέπω τίποτα... Το tabbed browsing από εκεί είναι enabled. Τι γίνεται? :roll: Υ.Γ: Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για τον καινούργιο IE, πέρα από αυτό....
KalEL Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Συγγνώμη δεν μπορεσα να βάλω φωτό. Είναι ελεηνό! μόνο 620Χ280 και 19,5kb δεν φαίνεται τίποτα!
blueviper Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Πήγαινε και ανέβασέ τη στο imageshack.de και δώσε μονάχα το thumbnail. Γνώμες για τον IE7 έχουν γραφτεί σε διάφορα άλλα thread. Προσωπικά δεν έχω κανέναν λόγο να καταφύγω σε αυτόν, όσο υπάρχει το Firefox και ο Opera. Αν εξαιρέσεις μια χούφτα site πλέον που αντιμετωπίζουν προβλήματα, η χρήση του IE θεωρώ πως αποτελεί κίνηση αυτοχειρίας. Ήδη βρήκαν το πρώτο vulnerability κι έχουμε δρόμο μπροστά μας.
qspock Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Πρεπει να στησεις ενα update. Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα. Προκειται για το xmllitesetup.exe Λογικα υπαρχει στο setup του ie7 σου.
asmilon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 qspock ωραιος και εγω ειχα αυτο το προβλημα και λυθηκε με το xmllitesetup.exe.
KalEL Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Πρεπει να στησεις ενα update. Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα. Προκειται για το xmllitesetup.exe Λογικα υπαρχει στο setup του ie7 σου. τι εννοείς να στήσεις udate; για περιέγραψε ... εννοείς οτι υπάρχει ένα τετοιο αρχείο οταν αποσυμπιέσεις το setup?
thes1os Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Ακριβώς αυτό KaleL, αφου κάνεις extract το setup μέσα στον φάκελο update (μάλλον εκεί, πάντως θα το βρείς) θα βρείς το xmllitesetup.exe το οποίο πρέπει να τρέξεις και θα σου ζητήσει restart.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.