Προς το περιεχόμενο

fovero programma gia ola ta kinita...

SirAlexV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kapioi apo sas to exoun akousta...einai ena programataki to opio einai san ios...dil stelneis ena sms se opion thes k energopieitai afto to programma sto kinito pou tha steileis to sms k boreis ana pasa stigmi na akouseis ti leei...dil ton pairneis til xwris aftos na katalavei tpt giati den fainetai oti ton pairnei kapios til k akous osi wra thes oti leei...akous ta panta...ousiastika afto to programma energopiei to mikrofwno tou kinitou (ekeinou pou exeis steilei to sms) xwris aftos na kserei tpt k akous ta panta...opios gnwrizei afto to programataki pls na mas pei pou tha to vroume...thx

Δημοσ.

Πάντως με sms (που είναι σκέτο κείμενο) αποκλείεται. Αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα θα είναι με MMS που όμως θα πρέπει ο παραλήπτης να τρέξει και να εγκαταστήσει το πρόγραμμα... Και πάλι επαναλαμβάνω αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα... Πάντως πιστεύω ότι κάποιος σε δουλεύει ;)

Δημοσ.

Τελικά επιβεβαιώνεται καθημερινά η πεποίθησή μου πως έχει χαθεί το μέτρο σε τέτοια ζητήματα. Ο ένας αποθεώνει τo leeching και το έχει τιμή του και καμάρι του, ο άλλος ψάχνει κοριοσόφτγουέαρ σε ένα μη εξειδικευμένο forum, για να μπορεί να παρακολουθεί ανενόχλητος κι απ' την κλειδαρότρυπα, αδιαφορώντας για την εξόφθαλμη και καραμπινάτη παρανομία. What's next;

Δημοσ.

Το Blooover είναι πρόγραμμα που εκμεταλλεύεται κάποια σφάλματα στην εκάστοτε υλοποίηση του πρωτοκόλλου Bluetooth στα κινητά τηλέφωνα για να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα/υπηρεσίες του στόχου σας. Αυτά τα σφάλματα όμως πλέον έχουν διορθωθεί και δύσκολα θα βρείτε κάποιο κινητό για να του επιτεθείτε.

Δημοσ.

Ναι, SirAlex, κανε μαλακίες και μετά να σε τρέχουνε για υποκλοπές. Εκτός αν το θές μόνο για πειραματισμό... (σίγουρα...) δηλαδή για να διαπιστώσεις τις "τρύπες"....

Θα μπορούσα να σου δώσω και εγώ την "politically correct" απάντηση "πώ πώ, αυτά είναι κακά πράγματα και αμαρτίες τέκνο μου" αλλά πέρα από αυτό, έστω και μία περίπτωση να σε καταλάβουν και να φας καμιά μήνυση, δεν την σκέφτεσαι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...