vagpap Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα. Έχω ένα Acer Aspire 1356LMi και του συνδέω πάνω μια SB 5.1 USB. Το πρόβλημα είναι ότι όταν τροφοδοτείται από το τροφοδοτικό του, η κάρτα βγάζει στην έξοδό της προς τον ενισχυτή ένα hummmmmm (δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς). Αυτή η συμπεριφορά δεν εμφανίζεται όταν δουλεύει με μπαταρία, οπου έχω καθαρό ήχο. Δοκιμασμένο σε πολλές μπρίζες, σε διαφορετικούς χώρους, μιας και πήγε το μυαλό μου σε πρόβλημα με τη γείωση, αλλά τα ίδια.... Κανείς καμιά ιδέα, ή/και πως να μειώσω αυτό το θόρυβο? (για την ενσωματωμένη κάρτα, δεν το συζητώ, έτσι και αλλιώς η ποιότητα της είναι χαμηλή...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Todoras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Ο ελεινος ηχος των 60Hz του ηλεκτρικού ρεύματος.... συχνότητα που είναι ικανή να μετατρέψει ηχεία σε ραδιόφωνο αν εχεις πολυ μακρύ καλώδιο... Αν δεν το έχεις ειδή δοκιμάσει σύνδεσε την τροφοδοσία σε ένα πολύμπριζο ασφαλείας με σταθεροποιητή τάσης ή ακόμα καλύτέρα σε ένα UPS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 UPS δεν παίζει, αλλά ένα πολύμπριζο ασφαλείας όλο και κάπου θα βρεθεί. Θα το δοκιμάσω πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.