e-tic Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Παρέλαβα αυτές τις μέρες ένα CD το οποίο όταν το βάζω να παίξει είτε στο PC είτε στο Mac, αναπαράγει το πρώτο track και μετά σταματάει. Κοίταξα στα περιεχόμενα του CD και εμφανίζει μόνο ένα audio track. Εντάξει λέω, άλλο ένα κλειδωμένο CD-άκι. Κλασική λύση το ripάρισμα. Πάω να το ripάρω με CDextractor 1.70b, τίποτα. Μετατρέπει το πρώτο audio track και μετά σταματάει. Κανένα πρόβλημα σκέφτομαι, υπάρχουν πολλά ακόμα εργαλεία.. Δοκιμάζω, exact audio converter, anyDVD, audiograber, isobuster στο PC, iTunes, disk utility και burnsOSX (για να δημιουργήσω iso του CD) στο Mac. Κανένα δεν έφερε αποτέλεσμα. Όλα μετατρέπουν μόνο το πρώτο track ή εμφανίζουν σφάλμα κατά τη διαδικασία και σταματάνε. Όπως παρατήρησα, το πρώτο track αναγνωρίζεται σαν audio ενώ όλα τα υπόλοιπα σαν data. Βεβαίως, ακόμα και αν προσπαθήσω να το αντιγράψω (με CDburner XP pro 3) η διαδικασία δεν είναι επιτυχής. Επίσης, πουθενά επάνω στο CD ή το εξώφυλλο δεν έχει το γνωστό λογότυπο που λέει οτι το συγκεκριμένο CD δε παίζει σε PC/Mac. Στο CD-player του αυτοκινήτου (μιας που δεν έχω στο σπίτι) παίζει κανονικά όλα τα τραγούδια. Το ερωτημά μου είναι, αν ξέρει κανείς τι άλλο μπορεί να γίνει σε αυτή τη περίπτωση, ή αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω. Έσχατη λύση είναι να το στείλω πίσω στον αποστολέα και να ζητήσω ένα ανοικτό CD (έχω ακούσει οτι γίνεται να ζητήσω κάτι τέτοιο) αλλά το CD μου το στείλανε απο την Ισπανία, και η όλη διαδικασία του να το στείλω πίσω και να μου ξαναστείλουνε άλλο θα είναι πολύ ταλαιπωρία, και πολύ αναμονή, χωρίς βέβαια να είμαι σίγουρος οτι θα μου στείλουνε ανοικτό... Ευχαριστώ προκαταβολικά!
asmilon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Mε το anyDVD χρησιμοποιησες την πιο προσφατη εκδοση?
mvaggel Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Προφανώς τρέχει κάποια εφαρμογή μέσω autorun που κρύβει τα υπόλοιπα τραγούδια... Παρέκαμψε το autorun (Κρατα πατημένο το Shift όταν βάζεις το δισκάκι στο player) και κοίτα τότε πως το βλέπoυν τα αντιγραφικά σου.
yv4k Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Με το Exact Audio Copy δοκίμασες το Retrieve Native TOC? Αν όχι Action/ TOC Alterations/ Retrieve Native TOC.
mcnick50 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 db power amp tha sou to kanei eixa kai gw auto to prob... http://www.dbpoweramp.com/
e-tic Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 @asmilon: Το anyDVD χρησιμοποίησα την τελευταία shareware έκδοση απο το site της εταιρείας. @mvaggel: Το έκανα, τζίφος... @yv4k: Τίποτα, κόλαγε μετά το πρώτο track. @mcnick50: Το δοκιμάζω και επανέρχομαι! Ευχαριστώ άπαντες!
e-tic Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Ούτε το db power amp έκανε κάτι. Είδε το δίσκο να έχει 1 audio track διάρκειας 45 λεπτών, αλλά δε μπορούσε να το κάνει extract.
BalDwin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασε να το κάνεις πρώτα ένα image στο σκληρό με το alcohol και μετά να το ριπάρεις με cdex φορτώνοντας το image.
novice21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Φτου γα@@το μου,σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω με ποιο προγραμμα ειχα ανοιξει ενα τετοιο cd,και ειδε ολα τα tracks, που τα ακανα mp3.Εαν το θυμηθω,θα επανελθω.
yv4k Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Πάντος αν είναι από τα γνωστά "δεν παίζει σε pc/mac" της Sony ήταν θέμα ΚΑΙ hardware. Έχω ακόμα κρατημένο ένα cd-rom που τα διάβαζε πάντα Για ποιο δισκάκι μιλάμε να το ψάξω μήπως το βρώ?
e-tic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Το CD δεν λέει πουθενά οτι δε παίζει σε PC/Mac. Της Sony κλειδωμένα CD τα έχω ripάρει, αλλά εκεί αναγνώριζε τα tracks σαν audio. Σε αυτό, μόνο το πρώτο track το βλέπει σαν audio και τα υπόλοιπα σαν data... Είναι ισπανικό CD, Sonia & Selena: "Yo quiero bailar" της Vale Music. Με βλέπω να τα κατεβάζω απο κανένα p2p γιατί το να το στείλω πίσω και να ζητήσω ανοικτό το βλέπω λίγο εώς πολύ χλωμό. Θέλω να πιστευω οτι απο τη στιγμή που έχω το γνήσιο CD, είμαι καλημένος σε κάθε περίπτωση... Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!
yv4k Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ωχ, αυτό είναι απ' το 2001!!! Που να το βρω τώρα??? Πάντος μπορείς πάντα να συνδέσεις ένα cd player στο line out της κάρτας ήχου και να το ριπάρεις αναλογικά
blueviper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Χμμμ...εδώ υπάρχει η πρόταση ενός τύπου (ισπανόφωνου...μετεφρασμένο το κείμενο) ο οποίος αναφέρει πως η μέθοδος που περιγράφει για το κλείδωμα ενός audio cd, χρησιμοποιήθηκε κι από το cd των "Sonia & Selena". Ουσιαστικά μιλάμε για αλλοιωμένο table of contents, που κανονικά θα έπρεπε να διορθώνουν κάποια από τα προγράμματα που προαναφέρθηκαν. Για να μη συμβαίνει αυτό, φαντάζομαι πως ευθύνεται και το cd/dvd player που διαθέτεις. Δεν κάνεις μια απόπειρα να τα ξαναδοκιμάσεις μέσω του υπλογιστή ενός φίλου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.