aleeval Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη σύνδεσή μου στο internet. Έχω adsl, στην μπάρα κάτω δείχνει ότι είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής κανονικά, τα προγράμματα που χρειάζονται σύνδεση όπως το google talk δουλεύουν κανονικά, όμως δεν μου ανοίγει καμία σελίδα, ούτε στον ie ούτε στον firefox. Και αυτό συμβαίνει μόνο στον χρήστη μου (Administrator), από όλους τους άλλους χρήστες συνδέομαι κανονικά. Αυτό το έπαθε ξαφνικά, ούτε άλλαξα κάποια ρύθμιση, ούτε πείραξα τίποτα. Εχώ δοκιμάσει με απενεργοποιημένο το firewall, αλλά και πάλι τίποτα. Όσοι ξέρετε κάτι, παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ
DIMITRISG Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Είχα 2-3 φορές ενα πρόβλημα καπως ετσι οπως το περιγραφεις. Δούλευε το msn , το email αλλα δεν ειχα καμία σελίδα στε κανεναν browser Εχω adsl με router και συνδεση wifi εκανα restart και reinitialisation του roυter και μετα δουλεψε
mcnick50 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 dokimase na valeis dns kai ip to xristi admin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.