Lafas1987 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Θα ήθελα να μου λύσετε επιτέλους μια απορία. Στις 19 του μήνα συμφωνα με τον ΟΤΕ μου ενεργοποιήθηκε η γραμμή ADSL στο σπίτι μου. Ο εξοπλισμός δεν μου έχει έρθει ακόμα και έκλεισα ραντεβού στις 10/11. Η ερώτησή μου είναι η παρακάτω... Πως γίνεται να μπορώ να πάρω τηλέφωνο (κάνω κανονικά Dialing και μπαίνω net) απο τη γραμμή μου η οποία είναι ADSL????? Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει ή είναι απόλυτα φυσιολογικό? Κανονικά δεν χρειάζεται κάποιο φίλτρο?
Lemuria Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 το dialing και μπαινω net ? τι εννοεις? Οταν εχεις adsl γραμμη το τηλεφωνο δεν επηρεαζεται διοτι η adsl κυμαινεται σε διαφορετικη συχνοτητα σηματος στο τηλεφωνικο καλωδιο οποτε δεν παιζει να σε πεταξει εξω ή αλλα παρομοια που συνεβεσαν στις pstn και isdn . Ομως πρεπει σε ολες τις συσκευες του σπιτιου να τοποθετησεις απο ενα adsl filter ή splitter αναλογα και τι γραμμη ειχες πριν προκειμενου να αποφυγεις παρασιτα στο τηλεφωνο (ενα χρρρρ οταν μιλας )!
Lafas1987 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ φίλε!!! Ειχα ακούσει οτι δεν θα μπορουσα να πάρω τηλ εχοντας dsl χωρίς splitter γιαυτο ρώτησα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.