Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με πωλήσεις στο ebay και paypal

stimuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να πουλήσεις κάτι χωρίς να έχεις καν λογαριασμό στην τράπεζα, απλά τα χρήματα που θα πάρεις θα μπορείς να τα ξοδέψεις μόνο μέσω του paypal ;)

Τώρα αν θέλεις να τα πάρεις στο χέρι, γίνεται και αυτό που λες, αρκεί να έχεις ζητήσει IBAN (International Bank Account Number) από την τράπεζά σου. Kαταχωρείς τα στοιχεία στο Paypal από το Profile > Financial Information και από κει και πέρα μπορείς να κάνεις τη μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό πηγαίνοντας στο "Withdraw". Η μεταφορά θα πάρει 5-7 εργάσιμες.

Δημοσ.
If you are registered from Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Italy, Netherlands, Spain, Sweden, or the United Kingdom: You can withdraw funds prior to becoming Verified. If you are granted a withdrawal limit, you will have a monthly withdrawal limit as well as a total withdrawal limit. The monthly withdrawal limit is the amount you can withdraw per month until you must verify your account. A month is counted from the time the PayPal account is opened (e.g. May 15 to June 15). The total withdrawal limit is the amount you may withdraw until you must verify your account. When your total withdrawal limit is depleted, you will no longer have a monthly withdrawal limit and you will have to verify your identity before you will be able to withdraw funds from your PayPal Account. If you are registered from any Non-US country other than Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Italy, Netherlands, Spain, Sweden, United Kingdom, or the United States, you may be granted a monthly withdrawal limit until you become Verified. A month is counted from the time the PayPal account is opened (e.g. May 15 to June 15). The Withdrawal Limit can be removed by getting Verified.

Όντως υπάρχει κάποιο όριο για όσους δεν είναι verified και υπάρχει και το ενδεχόμενο να απαιτείται να είσαι verified για ελληνικούς λογαριασμούς. Βέβαια αν δεν κάνω λάθος και χωρίς να είσαι verified μπορείς να στείλεις ελεύθερα τα χρήματα στο λογαριασμό paypal κάποιου γνωστού που είναι (και να τα κάνει widthdraw αυτός).

Πάντος αν τελικά δεν απαιτείται verification για την Ελλάδα, γράφει ότι υπάρχει ένα συνολικό και ένα μηνιαίο όριο. Μήπως τα 100 ευρώ είναι 100 ευρώ ανά μήνα;

Δημοσ.

Οπότε για να πουλήσω ότι θέλω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο προτείνετε να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα;

Δημοσ.

Αν έχεις πιστωτική και σκοπεύεις να κάνεις έστω και αραιά και πού αγορές από ηλεκτρονικές υπηρεσίες που χρησιμοποιούν paypal, όπως το ebay, αξίζει κατά τη γνώμη μου να κάνεις verify στο paypal γιατί αυξάνει την αξιοπιστία σου και αφαιρεί διάφορους τέτοιου είδους περιορισμούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...