Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα που να ανοιγει...

lefteragas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο ξημερωμα!Αναζητω προγραμμα το οποιο να μπορει να ανοιγει οποιοδηποτε ειδος αρχειου η φακελου.Οποιος γνωριζει κατι ας στειλει γιατι κατι rare,sis κτλ προγραμματα δεν μου ανοιγουν και αναγκαζομαι να κανω αναζητηση στο διαδυκτιο.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Πολλά ήδη αρχείων μάλιστα δεν προβλέπεται να τα ανοίγεις εσύ, άλλα μόνο να τα βλέπει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή ή το λειτουργικό...

Δημοσ.

lefteragas εχεις φακελους στο συστημα σου που να μην ανοιγουν?

Ενα προγραμμα που να τα ανοιγει ολα δε υπαρχει, ειναι τοσοι οι διαφορετικοι τυποι αρχειων, οι χειρισμοι και τα κλειδωματα πολλες φορες που χρησιμοποιουνται που ειναι αδυνατο να υπαρχει κατι τετοιο...

Πιο καλα ειναι να ψαχνεις εργαλεια για καθε κατηγορια αρχειων ξεχωριστα, πχ Image viewer, audio player, video player κλπ...

Δημοσ.

Ξερεις τι γινεται φιλε asmilon,οταν παω να ανοιξω καποια αρχεια rare η sis,μου εμφανιζει ενα παραθυρο το οποιο μου ζητα να επιλεξω το προγραμμα με το οποιο θελω να το ανοιξω.Δεν εχω ομως τετοιο προγραμμα και τελικα δεν τα ανοιγω ποτε.Εχεις καμμια λυση να προτεινεις?

Δημοσ.

sis είναι αρχεία για κινητά Symbian Series 60

Αυτό το rare, δεν ξέρω τι είναι...

Δημοσ.

Τι εννοεις αρχεια rare? Μηπως τα αρχεια rar? Αυτα ανοιγουν με το Winrar.

Tα αρχεια sis δουλευουν σε Symbian λειτουργικο, το λειτουργικο αρκετων εξυπων κινητων δηλαδη και δε παιζουν στα Windows...

Δημοσ.

Μπραβο αρχεια rar,και λεω rare...Ευχαριστω φιλε asmilon,super το προγραμμα.Να ρωτησω και κατι αλλο εχω κατι εφαρμογες sis και αφου τις εχω αντικαταστησει στο και παω να τις ανοιξω δεν μου τις ανοιγει γιατι?και κατι ασχετο,αγοραζω τραγουδια απο το i tunes αλλα ειναι σε μορφη ΜPEG-4 υπαρχει προγραμμα που να μετατρεπει τετοιου ειδους αρχεια σε μορφη MP3?

Δημοσ.

Δε καταλαβα τι πας να κανεις στα sis φιλε μου, μπορεις να το διατυπωσεις λιγο καλυτερα? Υποψιν οτι το αρχειο sis θα σου παιξει μονο σε κινητο με Symbian.

Για τη μετατροπη που θελεις δοκιμασε το Easy CD-DA Extractor αν και δε ξερω τι γινεται με το κλειδωμα των αρχειων...

Δημοσ.

Ναι σορι η διατυπωση μου ηταν καπως.Εχω κατεβασει καποια αρχεια sis απο το ιντερνετ και οταν τα μεταφερω στο κινητο(sony ericsson)η επιλογη ανοιγμα δεν υπαρχει οταν παω να ανοιξω το προγραμμα.Αλλα οπως σωστα ειπες πρεπει να διαθετει το λογισμικο που ειπες και μαλλον δεν το διαθετει το συγκεκριμενο κινητο.

Δημοσ.

Eυχαριστω ρε μαγκες..μακαρι να υπηρχε εννιαιο προγραμμα που να ανοιγει τετοιου ειδους αρχεια exe,rar,xex e.t.c..Θα το δοκιμασω το προγραμμα για την μετατροπη σε mp3 και θα σου πω εντυπωσεις φιλε asmilon.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...