emufear Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Την Δευτέρα 31 Ιουλίου αγόρασα από το υποκατάστημα του eshop.gr στη Στουρνάρη 16 (κατόπιν παραγγελίας μέσω internet) το κινητό τηλέφωνο Qtek 8310 στην τιμή των 398 ευρώ. Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ξεκίνησε ο Γολγοθάς μου. Πάω να το φορτίσω και διαπιστώνω ότι δε φορτίζει γιατί δεν κάνει καλή επαφή ο φορτιστής με το κινητό. Ελέγχω τις επαφές του κινητού στο μέρος που υποδέχεται τον φορτιστή και πράγματι «έπαιζαν» (ήταν χαλαρές). Το κινητό δούλευε κανονικότατα μέχρις ότου όμως τελείωσε η μπαταρία. Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, πρωί πρωί, παραδίδω το κινητό μου για service στην επίσημη αντιπροσωπεία της Qtek στην Ελλάδα, την ACE Hellas ΑΕ στην έδρα τους: Αιγαίου Πελάγους 6, Αγία Παρασκευή, 153 41 (τηλ. 210 6068600). Μου λένε ότι θα με ενημερώσουν τηλεφωνικά για τη ζημιά και το κόστος επισκευής ενώ τους υπενθυμίζω ότι καλύπτομαι από 2 χρόνια εγγύηση. Μου τηλεφωνούν την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου το απόγευμα και με ενημερώνουν ότι «έχει σπάσει ο κονέκτορας» και το κόστος είναι 61 ευρώ. Διαμαρτύρομαι εντόνως επικαλούμενος την εγγύηση αλλά και το γεγονός ότι δεν είχα κάνει τίποτα στο κινητό αλλά οι άνθρωποι της ACE είναι ανένδοτοι. Τελικά αποφασίζω να δεχτώ τα 61 ευρώ και τους λέω να το επισκευάσουν. Το απόγευμα της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου, ξανατηλεφωνούν για να με ενημερώσουν ότι «τελικά έχει σπάσει η motherboard» και το κόστος της επισκευής ανέρχεται στα 350 ευρώ. Διαμαρτύρομαι έντονα, αφενός διότι δεν γίνεται να κοστολογείται η ζημιά διαφορετικά από τη μια μέρα στην άλλη εκτός κι αν την έσπασε ο τεχνικός μόνος του και αφετέρου γιατί το κινητό δούλευε μια χαρά έως ότου τελείωσε η μπαταρία. Σε αυτό το σημείο επειδή ανέφερα οτί είμαι φοιτητής σε μια σχετική σχολή, μου απάντησαν με θράσος ότι στις σχολές δε μας μαθαίνουν τίποτα σχετικό και ότι δεν έχω ιδέα αφού το κινητό μπορεί να λειτουργήσει με σπασμένη motherboard! Το επόμενο πρωί, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου ξαναπηγαίνω στα γραφεία τους στην Αγία Παρασκευή έξαλλος. Μετά από μεγάλη συζήτηση σε υπεροπτικό ύφος «υποχωρούν» στα 220 ευρώ. Εκεί βγήκα απο τα ρούχα μου! Πώς είναι δυνατόν να παζαρεύεται το κόστος μιας συγκεκριμένης ζημιάς; Μου πρότειναν επίσης να πάρω ένα διαφορετικό μοντέλο δημοσιογραφικό (δλδ. Μεταχειρισμένο) σε καλή τιμή!!! Εννοείται πως έφυγα άπραγος και χωρίς να δεχτώ τίποτα από τα παραπάνω. Επισκέφθηκα αμφότερα το υποκατάστημα του eshop.gr στη Στουρνάρη 16 αλλά και το κεντρικό κατάστημα στο Χαλάνδρι (Β. Γεωργίου 47, 15232, 211 5000500). Αρνήθηκαν οποιαδήποτε ευθύνη αλλά δεν είχαν και καμία διάθεση να μεσολαβήσουν για να βοηθήσουν. Όταν τους ανέφερα ότι σε γνωστές μεγάλες αλυσίδες θα μου το είχαν αντικαταστήσει αμέσως μου απάντησαν με απάθεια ότι οι αλυσίδες αυτές έχουν διαφορετική πολιτική εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης, ξαναμίλησα στο τηλέφωνο με τους υπευθύνους της ACE οι οποίοι επιμένουν στα 220 ευρώ ή στο δημοσιογραφικό κινητό και σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου είμαι ακόμη χωρίς το τηλέφωνό μου. Τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα σε όποιον το επιθυμεί. Υπόσχομαι στους εμπλεκομένους ότι θα τραβήξω το θέμα στα άκρα και ότι επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου. Έως τότε ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι εστί ACE Hellas και eshop.gr και να προσέχει πολύ στις αγορές του. Ευχαριστώ τον admin και τους moderators για τη φιλοξενία της καταγγελίας μου στον ιστοχώρο αυτό. Αν κρίνουν ότι πρέπει να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο subforum ας το κάνουν.
megas-ARIS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 file mama tous oso mporeis..episis tha se simbouleua na kaneis mia katagelia se kapio periodiko me thema pc i kinita..auto pisteuo tha se boithouse pio poly giati den theloun na disfimizonte se periodika pou aforoun ton xoro tous...
deathlok Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 καλά πήρες κινητό που δεν φόρτιζε και δεν το πήγες ΑΜΕΣΩΣ πίσω;Το κινητό σου άνηκε στην κατηγορία dead on arrival. Έπρεπε να το πας πίσω και να στο αλλάξουν με καινούριο τι δουλειά είχες στο service; Δεν το χειρίστηκες καθόλου καλά το όλο θέμα.
emufear Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Τον Ιούλιο το αγόρασα, τον Οκτώβρη παρουσίασε το πρόβλημα.
kpartsi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο!!!! Μερικές φορές το θράσος ξεπερνά κάθε όριο. Καλά έκανες και δεν δέχτηκες ούτε το δημοσιογραφικό ούτε την ''φιλική'' επιδιόρθωση των 220 ευρώ. Αυτή την στιγμή το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς στο ΙΝΚΑ... Αυτοί θα τους τρίξουν τα δόντια!!! Καλή τύχη και κράτα μας ενήμερους για τις εξελίξεις.
deathlok Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 sorry ενώ διάβασα όλο το ποστ δεν έδωσα σημασία στις ημερομηνίες. Πάντως μόνο του δεν σπάει. Δεν νομίζω να βρεις δίκιο.
LuNaTiC Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Re paidia ama agoraseis kati ..kai skiseis ti zelatina tou koutiou..meta de mporeis nato epistrepseis piso? Asxeto me to thema mas alla mou sinevei prosfata gi auto rotao
giannisk1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 emufear έχεις κάνει κάποια καταγγελία σε κάποια αρμόδια αρχή;πχ ΙΝΚΑ;
emufear Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Θα κάνω ASAP. Γενικά είχα προβλήματα με αγορές και εγγυήσεις στο παρελθόν αλλά στο τέλος λύνονταν! Τέτοια αναισθησία και τέτοιο θράσος πρώτη φορά συναντάω στη ζωή μου!!!
Pink_Panther Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Esy espases tis epafes alla to pios epsase to mobo den kseroume, mporeis na to diapistoseis an zitiseis na sou diksoune to kinito sou. Efoson exei epanw to spasmeno mobo 8a deis an doulevei kanonika (opws eipe) i oxi. An den doulevei apodiknietai oti se doulepsane. La8os kanei kai o kaliteros texnikos alla den mporoume katey8ian na riksoume thn ey8hnh sto palikari, vevaia an eftege o texnikos ton kaliptei h eteria tou. Elpizw na vreis kapia akrh, GL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.