Προς το περιεχόμενο

Ποια απο τις 2 CRT οθονες?

Greg7vas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Απο τις δυο philips η πρωτη ΔΕΝ ειναι επιπεδη (παλια τεχνολογια με ολα τα ασχημα της καμπυλοτητας και αισθητικα κλπ και κουκιδα 0.27!τεραστια) ενω η 107S6 ειναι επιπεδη 0,25 μεγαλη κουκιδα επισης. Οποτε η πρωτη φευγει!

Επεισης απο τις samsung η πρωτη μαλλον δεν ειναι flat ενω η δευτερη (793 DF) ειναι.Κουκιδα 0.20, μια χαρα!

Μια απο τις οθονες μου ειναι η Samsung SyncMaster 757DFX την οποια την εχω 2,5 χρονια και ειναι απαιχτη (220ευρω την ειχα παρει)! Αξιοπιστη απολυτα σε ολα της κανενα προβλημα με παρα πολλες ωρες λειτουργιας, πεντακαθαρη λαμπερη εικονα. Θυμαμαι οτι ειχε 3 χροχια εγγυηση οποτε ακομα εχω για 3-4 μηνες. Μονο που εχει καλυτερες αναλυσεις και refresh απο αυτες που δινεις.

17'' DynaFlatX, 0,20 mm, 96 kHz, 1280x1024@89 Hz, BxHxT: 398x412x412 mm, Βαρος: 17,0 kg, D-Sub 15-pin, USB, TCO99

Παρε την samsung χωρις αλλη σκεψη. Πριν 2,5 χρονια ηταν μονοδρομος, τωρα δεν ξερω αν υπαρχει καποια αλλη καλυτερη.

Δημοσ.

φίλε μου ,

δεν ξέρω αν βρήκες οθόνη , αλλά αν σε ενδιαφέρει έχω μια NEC FE 950+ , που κάθεται . Επίπεδη οθόνη , CRT , με πολύ καλή εικόνα. Αν την θέλεις στείλε μου P.M.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...