ixytiris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 καλησπέρα σε όλους!Σήμερα έκανα αίτηση για το conn-x στα 768 με δώρο ενα modem usb και το pc που έχω έχει μόνο θύρα usb 1.Φοβάβαι μήν έχω πρόβλημα με την ταχύτητα λόγω σύνδεσης usb 1.Γνωρίζει κανένας αν θα έχω κάποιο πρόβλημα ?ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Απο πλευράς ταχύτητας δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 i usb 1 stin praxi mporei na metaferei mexri 1 megabyte per second.diladi autin tin stigmi to grigorotero account an baloume px tis hol 4 mbit einai 500 kb/s.ara den exeis provlima. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixytiris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 euxaristw gia tin apantisi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 oti xriasteis edo imste. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.