Προς το περιεχόμενο

μου έκοψαν τη σύνδεση για 20 euroz?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ok file.posoi einai ston ote????panw apo 3 ekatommyria????skepsou na xrwstouse o kathenas 1 euro posa tha exane o ote.na eisai synephs file alliws bb

Πολύ σωστή η σκέψη...

Αλλά. Αν είσαι έμπορος και έχεις ένα πελάτη που έτυχε μια μέρα και δεν είχε λεφτά δεν τον διώχνεις. Εδώ εγώ που η δουλειά μου είναι στο περίπου πωλητής προτιμώ να πληρώσω από την τσέπη μου παρά να χαθεί και ο ποιό μικρός πελάτης.

Ο ΟΤΕ όπως και η ΔΕΗ όμως έχουν κάτσει πάνω στο μονοπώλιό τους, δεν κοιτάζουν κάν την ανθρώπινη ύπαρξη παρά μόνο χαρτιά και δεν τους καίγεται καρφάκι για τίποτα ακόμα και αν με την αποσύνδεση από το δίκτυό τους θα κινδυνέψουν ανθώπινες ζωές.

Αν ήταν ακόμα δύο-τρείς οτέδες και υπήρχε ανταγωνισμός θα έκοβαν σύνδεση για 20€ ; Δεν νομίζω. Γιατί αν το έκαναν ποιό πολλά θα έχαναν.

Τώρα όμως αποφασίζουν και διατάζουν και κόβουν κεφάλια και όποιον πάρει ο χάρος.

Όλα πάνε καλά :mrgreen:

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

an eisai emporos ki exeis 50 pelates, ton enan ton stampareis kai den tou poulas aga8a ksana.

An eisai etaireia me 3 ekatomyria pelates, kai prosfereis yphresies, ofeileis na to koveis. Poios kserei an o pelaths exei skopo na to kopsei, kai na se fesosei ton allo mhna oxi 20 alla 200 euro?

giati na elegxei ka8e hmera to poso twn wfeiletwn tou einai kapws dyskolo

Δημοσ.

Ομολογώ πως η "επιχειρηματολογία" ορισμένων συμφορουμιτών(sic) 'δω μέσα με έχει αφήσει άναυδο. Αποσύρω ταπεινά το σεπτό δριμύ κατηγορώ κατά του γνωστού παροχέα διαδικτυακών συνδέσεων και σπεύδω να κλειστώ στο καβουκάκι μου. Άλλωστε, εφόσον το επιθυμώ "να εκτονώνομαι", υπάρχουν πιο politically correct τρόποι. Τα γράφεις στο blog σου και ουδείς θα σου "την πει".

(btw, χθες πλήρωσα τις οφειλές μου. Έως και αυτή τη στιγμή που ποστάρω δεν μου έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση.. Δεν πειράζει όμως. Πειράζει? Το δίκιο το 'χουν μονάχα οι ισχυροί. Καθώς φαίνεται..)

Δημοσ.

Αυτό είναι το να 'σαι Ελληνάρας.

Εσύ να γ@μάς γουστάρεις, να σε γαμ4σουν αυτοί μια φορά δεν θες.

Άλλωστε για να θέλουν να σε γαμ4σουν, κάτι θα έκανες ( π.χ. δεν πλήρωσες τον λογαριασμό σου...λες και 10-13 μέρες που έχει περιθώριο εξόφλησης δεν σου έφτασαν... )...

Σοβαρεύτειτε ρεεεε

[ για να μην παρεξηγηθεί κανείς με τα πολλά γαμ@ς και γαμ4νε, χρησιμοποιήθηκαν για παραλληλισμό/παρομοίωση ]

Δημοσ.
Τα γράφεις στο blog σου και ουδείς θα σου "την πει".

Αν έχεις αφαιρέσει και τα comments, απολαμβάνεις και την υπεροχή της προσωπικής σου άποψης μια χαρά! Άλλωστε τα fora είναι για να συμφωνούμε με τον αρχικό poster...οι διαφωνίες, όταν μάλιστα γίνονται κόσμια και με επιχειρήματα, προκαλούν αναστάτωση στην απόλυτη θέση μας.

Δημοσ.

Την ολη ιστορία την κανουν μάλλον για τα τέλη επανασύνδεσης (που θα ηθελα να μαθω αν το κοστος του ΟΤΕ έιναι 7€ ή είναι ΄καθαρη εκμεταλευση)

Και τι θα πει "δυναται να διακόψει τις υπηρεσίες" . Ή τις διακόπτει, ή όχι, ή υπαρχει καποιος κανόνας που δικαιουμαστε να τον ξερουμε.

Ευκολα θα μπορούσε να μπει μια διαταγή στον Η/Υ που βγαζει τα προς "κοψιμο" , να ελεγχει το κανόνα και αναλογα να ειδοποιει ή να συνεχίζει.

Προσωπικα είμαι αρκετα συνεπής και μου εχουν κοψει το τηλέφωνο μόνο μια φορά στη βδομάδα επάνω.

Θα μου πεις "γιατι δεν πλήρωσα ;" καλα να παθω.

Ηταν στο σεισμο της Αθηνας ,το Σεπτεμβρη του 99 αν θυμαμαι καλά, και ο λογαριασμός εληγε την επόμενη μέρα. Είχα τραυματισθει ο ιδιος και ετσι ξεχασα να πληρώσω το λογαριασμό ...

Χαιρομαι που τα 10 χιλιαρικα που τους εδωσα (λογαριασμος και επανασύνδεση) βοηθησαν να διορθωσουν τις δικες τους ζημιες και ετσι απολαμβάνουμε τις σημερινες υπέροχες υπηρεσίες ...

ΥΓ. Η λέξη "αλήτης" δεν υπαρχει τυχαία στην Ελληνική γλώσσα. Καποιοι θα δημιουργησαν την αναγκη υπαρξης της και καποιοι συντηρουν αυτή την αναγκη

Δημοσ.

re paidia an einai dinaton gia ola na fteei o ote! prin arketo kairo ekana tin praktiki mou sto POTE opos ton leme kai den einai ola strava! apla de mporei o kathena pou doulevei ekei na elenxei kathe mera poio plirose kai poios oxi!

Sto kato kato otan ginode diakopes eite sindromon eite tilefonikos sindeseon de vlepoun an perase 1 2 h 10 meres! einai stadar oi imerominies opote osoi einai apliroti ekini tin stigmi tha kopei! mporei na sou kopei mesa se 1 mera kai tin epomeni na kanei na to pliroseis 10 kai na min exei kopei!

afta ta leo giati ta ezisa apo koda! kai sto kato kato parte gia paradigma p.x o POTE otan idopoiei an ton kathe pelati oti afti tin vdomda exei pano apo 7000 monades an thimame kala gia ipopsia Diler kai kliseis sto exoteriko kai ton glitonei apo terastious logariasmous! pou sto kato kato den einai kai diko tou thema! o kathenas apo mas exei kanei tin mal....ia!

Tespa mi ta isopedonoume ola kai as prospathoume na eimaste sinepeis!

Δημοσ.

Παιδια ο ΟΤΕ κοβει το τηλεφωνο 15 ημερες μετα τη ληξη του λογαριασμου σε περιπτωση που το ποσο του υπερβαινει τα 50 ευρω (αν θυμαμαι καλα). Φυσικα υπαρχει και ηχογραφημενο μηνυμα που ειδοποιει οτι υπαρχουν οφειλες, το οποιο γινεται καπου αναμεσα στη ληξη του λογαριασμου και στην ημερομηνια διακοπης. Σεκαμια περιπτωση δεν γινεται διακοπη συνδεσης με ποσο μικροτερο των 50 ευρω, αυτα μεταφερονται απλως στο επομενο διμηνο.

Δε νομιζω οτι μπορουσε να κανει και κατι αλλο σαν εταιρια. Τωρα αν χασαμε την ειδοποιηση γιατι δεν ειμασταν σπιτι η γιατι δεν το ακουσαμε η οτι αλλο, ε τοτε δε φταιει ο ΟΤΕ.

Δημοσ.

Ο οτε στο κοβει το τηλεφωνο 10 μερες μετα τη ληξη του λογαριασμου. οσο για τις χρεωσεις και τα χρωστουμενα μην νομιζεις οτι οι αλλες εταιριες που ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια ειναι καλυτερες............

Δημοσ.

Βλέπω πως πολλοί υπερασπίζεστε τον ΟΤΕ που έκοψε τη σύνδεση για 20 ευρώ όλα κι όλα...

Να σας πω κι εγώ τη δική μου περίπτωση; Είχα πολύ παλιότερα dsl otenet με ογκοχρέωση, 9,90 ευρώ / μήνα για τους τέσσερις πρώτους μήνες και 19,90/μήνα για όλους τους υπόλοιπους.

Στον πρώτο λογαριασμό 9,90+9,90 για το δίμηνο, στο δεύτερο όμως (δηλαδή για τον 3ο και 4ο μήνα): 19,90+19,90 ενώ έπρεπε να είναι πάλι 9,90+9,90. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως κάνω λάθος, πήγα στον ΟΤΕ δεν ήξεραν τίποτα, οι λογαριασμοί λέει δεν εκδίδονται από άνθρωπο και δε γίνονται λάθη.

Εν ολίγοις πλήρωσα 20 ευρώ παραπάνω και για να τα πάρω πίσω έκανα 2 αιτήσεις και έχασα και κάτι ώρες σε τηλέφωνα και να τρέχω στον ΟΤΕ. Όταν δηλαδή ο ΟΤΕ κλέβει κανονικά 20 ευρώ δεν πειράζει αλλά όταν ένας αθώος πελάτης καθυστερεί λίγο τα 20 ευρώ του κόβει τη σύνδεση??

Δημοσ.
Βλέπω πως πολλοί υπερασπίζεστε τον ΟΤΕ που έκοψε τη σύνδεση για 20 ευρώ όλα κι όλα...

Όταν δηλαδή ο ΟΤΕ κλέβει κανονικά 20 ευρώ δεν πειράζει αλλά όταν ένας αθώος πελάτης καθυστερεί λίγο τα 20 ευρώ του κόβει τη σύνδεση??

Ποιος σου είπε καλή μου ασχετούλα πως "δεν πειράζει"?! Ας μάθουμε επιτέλους να διαβάζουμε, αντί να καταλήγουμε σε συμπεράσματα που δεν προκύπτουν από πουθενά. Ο "αθώος" πάλι πελάτης ποιος είναι?! :roll:

Η συντριπτική πλειονότητα (αν όχι όλοι) που τόλμησε να μη συμφωνήσει με τον αρχικό poster, δεν το έκανε μπας και βγάλει κανένα φράγκο από την υπεράσπιση του ΟΤΕ...αφορμή ψάχνουμε οι περισσότεροι για να του τα χώσουμε. Αυτό δε σημαίνει όμως πως έχουμε και δίκιο σε κάθε περίσταση.

Αν μάλιστα το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να την πούμε στον ΟΤΕ ακόμα κι όταν είναι προφανές πως εμείς παραβήκαμε το πρωτόκολλο, τότε χάνουν τη δυναμική τους οι διαμαρτυρίες στις περιπτώσεις που αδικούμαστε από αυτόν κι οι ίδιοι. Αν θέλουμε έναν οργανισμό που να δουλεύει στην εντέλεια, αυτό δε θα γίνει κάνοντας τα στραβά μάτια σε ζητήματα τυπικά.

Για να σου λύσω λοιπόν την απορία, φυσικά και πειράζει όταν κλέβει ο ΟΤΕ 20? και είναι στο χέρι του καθενός να τα διεκδικήσει με κάθε ένδικο μέσο. Κλέβοντας όμως τον κλέφτη δε γίνεσαι καλύτερός του.

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά γιατί το ταλαιπωρούμε; Δεν μπορούμε να διακρίνουμε πότε έχουμε δίκιο και πότε άδικο; Χρωστάς πρέπει να πληρώσεις, αθετούν συμφωνηθέντα βάζεις δικηγόρο και διεκδικείς πολλαπλάσια. Αλλά προσέχουμε και τι υπογράφουμε (Στο στρατό μας έλεγαν: την υπογραφή μας και την ... μας προσέχουμε που τη βάζουμε).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...