johnc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Τώρα σώθηκες θα στα βγάλει σίγουρα...εδώ εμείς δεν ειχαμε 2-3 μερες με τις αναβαθμίσεις...μην τρελαθούμε
mihalakis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Εγώ χτες δεν είχα 8 ώρες ADSL. Θα πάρω στον οτε να μου αφαιρέσουν τα λεφτά απο τον λογαριασμό. Αντε να βγάλει δικό της δίκτυο ι Forthnet να σηκωθούμε να φύγουμε απο τον ΠΟΤΕ Αυτή η διακοπή ήταν προγραμματισμένη. Και στη ρόδο δεν είχα για 2 ώρες περίπου ιντερνετ από τις 2 τα ξημερώματα. Ορίστε και σύνδεσμος. http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=6424&subid=2&pubid=390277
jimarass Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά τη forthnet την πλήρωσα μετα από 6 μήνες για σταθερή τηλεφωνία. Το τελικό ποσό ήταν 85 ευρώ. Δεν κόψανε τίποτα.!!! Και τώρα χροστάω πάλι ένα λογαριασμό αλλά θα πληρώσω πάλι όταν μαζευτούν!! Μπράβο της. Τώρα να σε κόβουνε για 20 ευρώ είναι γ$$$$τιά όταν μάλιστα κατά τη διακοπη το πάγιο τρέχει κανονικά .Βρες ουστ να κλείσει ο ΠΟΤΕ.
PlaStiK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ναι ρε μάγκες, που να τρέχουμε τώρα να πληρώνουμε λογαριασμούς. Καλύτερα να τα αφήνουμε όλα να τρέχουν και να πηγαίνουμε μια φορά το χρόνο, εκεί γύρω στα Χριστούγεννα, που κυκλοφορούμε έξω γενικώς για ψώνια και τέτοια. Λιγότερες μετακινήσεις, λιγότερο άγχος, μόνο πλεονεκτήματα έχει το σύστημα. Να πεθάνει ο ΠΟΤΕ, λόγω του ΠΟΤΕ ο παππούς μου έπαθε ζάχαρο και ένας γνωστός μια φίλης της ξαδέρφης του κολλητού μου χτύπησε σε τροχαίο.
jimarass Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ναι ρε μάγκες, που να τρέχουμε τώρα να πληρώνουμε λογαριασμούς. Καλύτερα να τα αφήνουμε όλα να τρέχουν και να πηγαίνουμε μια φορά το χρόνο, εκεί γύρω στα Χριστούγεννα, που κυκλοφορούμε έξω γενικώς για ψώνια και τέτοια. Λιγότερες μετακινήσεις, λιγότερο άγχος, μόνο πλεονεκτήματα έχει το σύστημα. Να πεθάνει ο ΠΟΤΕ, λόγω του ΠΟΤΕ ο παππούς μου έπαθε ζάχαρο και ένας γνωστός μια φίλης της ξαδέρφης του κολλητού μου χτύπησε σε τροχαίο. Φίλε μου το ότι κάποιος δεν πληρώνει δεν σημαίνει ότι βαριέται αλλά ότι δεν έχει να πληρώσει διότι είτε έχει ανοιχτεί είτε δεν έχει χρόνο να πληρώνει 20 ευρώ λογαριασμό. Τώρα θα μου πεις αν δεν έχεις ρευστότητα μην αγοράζεις υπηρεσίες. Ωστόσω χωρίς δανεικά η αγορά απλά δεν κινείται......και επιμένω: ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΓΙΟ. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι η εκάστοτε εταιρία να παρακολουθεί τον πελάτη στο πόσο συνεπής είναι στις πληρωμές και ανάλογα να του δίνει "αέρα" στις πληρωμές. Μόνο και μόνο απότην άψογη συμπεριφορά της forthnet εγώ θα βάλω adsl από αυτή. Δηλαδή ο ΟΤΕ που του έσκαγα 200ριες για χρόνια και μια φορά που δεν πλήρωσα 40 ευρώ μου το έκοψε είναι καλός? ΟΧΙ, είναι δημόσιο. Ουστ λοιπόν να κλείσει. Αλλά δεν θα γίνει αυτό διότι τη δύσκολη στιγμή θα αλλάξει τακτική και θα αρχίσει να μας πέρνει π&&&&ες.
caveneo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Γιατί να χρωστάτε ρε παιδιά και να τα πληρώνετε μετά και να μπλέκετε με διαδικασίες άδικα; Όπως θέλετε και εσείς όταν σας χρωστάνε χρήματα να σας τα δίνουν, έτσι και οι εταιρείες κάνουν το ίδιο. Στο κάτω κάτω αν δεν έχεις ούτε 20 ευρώ να πληρώσεις το λογαριασμό, να μην βάλεις dsl. Αν βαριέσαι να πας να το πληρώσεις σημαίνει ότι είσαι άξιος της μοίρας σου.
jimarass Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Γιατί να χρωστάτε ρε παιδιά και να τα πληρώνετε μετά και να μπλέκετε με διαδικασίες άδικα; Όπως θέλετε και εσείς όταν σας χρωστάνε χρήματα να σας τα δίνουν, έτσι και οι εταιρείες κάνουν το ίδιο. Στο κάτω κάτω αν δεν έχεις ούτε 20 ευρώ να πληρώσεις το λογαριασμό, να μην βάλεις dsl. Αν βαριέσαι να πας να το πληρώσεις σημαίνει ότι είσαι άξιος της μοίρας σου. Φίλε μου από όσα έγραψα αυτό κατάλαβες?
caveneo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Αναφέρομαι σε αυτόν που ξεκίνησε το θέμα (h1k1k0m0r1). Με σένα συμφωνω στα περισσότερα σημεία.
makisathanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Παλιόπαιδα: για να γράφετε χαζομαρούλες στα διάφορα fora έχετε χρόνο, να πάτε να δώσετε μια πάγια εντολή και να ξεχάσετε τον ΟΤΕ δεν μπορείτε; Πέρα από αστεία η πάγια εντολή ειδικα για όσους πληρώνονται μέσω τράπεζας είναι η ΛΥΣΗ. (Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι το παλιόπαιδα είναι πλάκα).
nemesis345 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 [ Ίσως off-topic ] Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι! Εμένα αύριο μεθαύριο λήγει η 4μηνη free ADSL της OTENet και μπάινω αυτόματα σε άλλους 8 μήνες με το πάγιο στα 20 ευρώ! Στους όρους έλεγε ότι είμαι υποχρεωμένος να μείνω και τους 8 επιπλέον μήνες συνδεδεμένος με OTENet! Αν εγώ όμως δεν γίνετε να την χρησιμοποιήσω για αυτούς του 8 μήνες τι κάνω? Επίσης πέρα από το 20άρι που είναι σίγουρο θα πληρώνω και τίποτα άλλο?
makisathanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 [ Ίσως off-topic ]Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι! Εμένα αύριο μεθαύριο λήγει η 4μηνη free ADSL της OTENet και μπάινω αυτόματα σε άλλους 8 μήνες με το πάγιο στα 20 ευρώ! Στους όρους έλεγε ότι είμαι υποχρεωμένος να μείνω και τους 8 επιπλέον μήνες συνδεδεμένος με OTENet! Αν εγώ όμως δεν γίνετε να την χρησιμοποιήσω για αυτούς του 8 μήνες τι κάνω? Επίσης πέρα από το 20άρι που είναι σίγουρο θα πληρώνω και τίποτα άλλο? Ρώτησε καλύτερα στον ΟΤΕ. Αλλά γιατί να φύγεις; Αν πας σε άλλο πάροχο θα πληρώσεις και κάποιο ποσό στον ΟΤΕ αλλά και τον άλλο. Ίσως παίζει και να επιστρέψεις τον εξοπλισμό. Εκτός και αν δεν θες καθόλου ADSL.
h1k1k0m0r1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Αναφέρομαι σε αυτόν που ξεκίνησε το θέμα (h1k1k0m0r1). Με σένα συμφωνω στα περισσότερα σημεία. άστο ρε man. AYTO κατάλαβες? Ε με γεια σου και χαρά σου. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Άλλωστε, φωνή -ορθολογιστική-βοόντος εν τη ερήμω. Σας επιστρέφω τις γλυκανάλατες ειρωνείες και δηλώνω πως από τούδε και στο εξής δεν θα αμελώ να τακτοποιώ τις οφειλές μου στον κάθε οτε. Ούτε θα τολμήσω να εκφέρω πικρία/κακία/διαμαρτυρία για τις υπέροχες υπηρεσίες που πάντα μας προσφέρει. Χα!! Άλλωστε μιλάμε για την εταιρεία που μας διπλασίασε εν μια νυκτεί τις -ονομαστικές-ταχύτητες σύνδεσης χωρίς να προβεί στην ανάλογη αύξηση στις συνδρομές. Μα πώς το επέτρεψα και παραφέρθηκα? ΠΟΥ ήμουν τότες να χαιρετίσω το μεγάλο δώρο που μας έγινε? Μα τι αχάριστοι που είμαστε τελικά εμείς οι πελάτες..
blueviper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 άστο ρε man. AYTO κατάλαβες? Ε με γεια σου και χαρά σου. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Άλλωστε, φωνή -ορθολογιστική-βοόντος εν τη ερήμω.
wert Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Γιατί να χρωστάτε ρε παιδιά και να τα πληρώνετε μετά και να μπλέκετε με διαδικασίες άδικα; Όπως θέλετε και εσείς όταν σας χρωστάνε χρήματα να σας τα δίνουν, έτσι και οι εταιρείες κάνουν το ίδιο. Στο κάτω κάτω αν δεν έχεις ούτε 20 ευρώ να πληρώσεις το λογαριασμό, να μην βάλεις dsl. Αν βαριέσαι να πας να το πληρώσεις σημαίνει ότι είσαι άξιος της μοίρας σου. Όταν έχεις ένα πελάτη δεν του βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό να πληρώσει. Ο οτε όμως μπορεί και το κάνει γιατί είναι ακόμα μονοπώλιο. Και θα είναι για αρκετό καιρό. Αν ο οτε σου κόψει την σύνδεση θα αναγκαστείς να πας να πληρώσεις το ποσό που χρωστάς συν την επανασύνδεση. Αυτό είναι που κυνηγάει ο οτε. Την επανασύνδεση. Εχω δει να κόβει το τηλέφωνο σε ολόκληρες περιοχές. Οχι δεν ήταν αμελείς όλοι αυτοί. Κάποιο μπέρδεμα με τα ταχυδρομία και ο κόσμος δεν έλαβε τους λογαριασμούς και νάτο το κόψιμο σε όλους. Και έτρεχε ο κοσμάκις να πληρώσει λογαριασμούς και επανασυνδέσεις. Ας έρθει η ΤΙΜ τώρα που είμαι δέκα χρόνια συνδρομητής να μου πεί ότι κόβει το τηλέφωνο. Την χαιρετώ και εγώ επι τόπου. Όπως είχα χαιρετήσει και την πάναφον κάποτε στον πρώτο μήνα Του οτε όμως τι να του πω; Χρειάζεται βλέπετε το σταθερό ακόμα για να έχουμε ίντερνετ. Αλλιώς θα είχε φύγει το καλώδιο του την άλλη μέρα.
daemonarch666 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 ok file.posoi einai ston ote????panw apo 3 ekatommyria????skepsou na xrwstouse o kathenas 1 euro posa tha exane o ote.na eisai synephs file alliws bb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.