Προς το περιεχόμενο

μου έκοψαν τη σύνδεση για 20 euroz?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά λύπης και αβασάνιστης οργής διεπίστωσα σήμερα το απόγευμα-άρτι αφιχθείς από τη δουλειά- πως adsl καπούτ! Δεν έμπαινε με τίποτα. Κοίτα γύρω να δω αν έχει φύγει κανά καλώδιο, ΤΙΠΟΤΑ. Όλα εντάξει. Έβγαζε μήνυμα πως είτε το username, password δεν ήταν καταχωρημένα στι domain είτε κάτι άλλο (μες τη σύγχυση μου δεν θυμάμαι). Το μόνο μεμπτόν από μεριάς μου ότι έχω αφήσει απλήρωτο τον τελευταίο λογαριασμό ο οποίος και μετά βίας υπερβαίνει το ιλλιγιώδες ποσόν των 21 euroz.

wTf?? Ο υπέροχα υπέροχος-πολυλατρεμένος μας Π-οτές μας απενεργοποίησε τον κωδικό?

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μετά λύπης και αβασάνιστης οργής διεπίστωσα σήμερα το απόγευμα-άρτι αφιχθείς από τη δουλειά- πως adsl καπούτ! Δεν έμπαινε με τίποτα. Κοίτα γύρω να δω αν έχει φύγει κανά καλώδιο, ΤΙΠΟΤΑ. Όλα εντάξει. Έβγαζε μήνυμα πως είτε το username, password δεν ήταν καταχωρημένα στι domain είτε κάτι άλλο (μες τη σύγχυση μου δεν θυμάμαι). Το μόνο μεμπτόν από μεριάς μου ότι έχω αφήσει απλήρωτο τον τελευταίο λογαριασμό ο οποίος και μετά βίας υπερβαίνει το ιλλιγιώδες ποσόν των 21 euroz.

wTf?? Ο υπέροχα υπέροχος-πολυλατρεμένος μας Π-οτές μας απενεργοποίησε τον κωδικό?

Το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις τον ΟΤΕ.

Και δε νομίζω να φταίει αυτός αν αφήνεις τις υποχρεώσεις σου απλήρωτες.

Δημοσ.

Να ζητησεις να μπεις στο Αρθρο 44 για ρυθμιση χρεων!

Ρε παμε καλα? Εδω αλλοι χρωστανε δις και τρις και ειναι κυριοι και εμας για 20 ευρω μας κοβουν την συνδεση ή βαζουν καποια εταιρια και μας τα πρηζει κανονικα στα τηλεφωνα!

Δημοσ.

Επειδή βρίσκεις μικρό το ποσό, δεν έπρεπε να το πληρώσεις; Και τι θα έκανε ο ΟΤΕ και ο κάθε ΟΤΕ αν όλοι όσοι χρωστούν 20€ και κάτω αρχίσουν να μην πληρώνουν; Έλεος πια. Για όλα φταίει ο ΟΤΕ. Πήγαινε στη forthnet ή vivodi που κάτω από 20€ στα χαρίζουν.

Δημοσ.
Το μόνο μεμπτόν από μεριάς μου ότι έχω αφήσει απλήρωτο τον τελευταίο λογαριασμό ο οποίος και μετά βίας υπερβαίνει το ιλλιγιώδες ποσόν των 21 euroz.

Το μόνο, αλλά και το σημαντικότερο μεμπτό της υπόθεσης.

Τι να σου πω. Την άλλη φορά φρόντισε να υπογράψεις συμβόλαιο που θα λέει πως, αν δεν είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου, δε θα έχεις συνέπειες.

Δημοσ.

Προς τους τάχα μου τάχα μου αφήνοντες μιαν ειρωνεία στα σχολιέτα τους:

ΣΕ ΚΑΜΙΑ των περιπτώσεων δεν ισχυρίστηκα πως-αν εξετάσουμε υπό ένα απολύτως ορθολογιστικό πρίσμα την ουσία της "υπόθεσης"- αποτελεί καραγκιοζιλίκι του ΟΤΕ το να κόβει συνδέσεις έστω και για 20 wtf-euroz. Αυτό όμως που τονίζω-και καθώς φαίνεται η προαποφασισμένη τάση για ειρωνεία και ξερολισμό ορισμένων στο forum αγνοεί ανηλεώς- είναι πως είναι ολίγον τι σκληρό και άκομψο το να σου κόβουν την σύνδεση επειδή άργησες να πληρώσεις την συνδρομή σου. Χωρίς να δικαιολογούμαι, απλά για την όποια έκβαση της συζήτησης, σας λέω ότι απλά δεν ευκαίρησα-πείτε και πως το ξέχασα τελείως, αμέλησα να πληρώσω εγκαίρως τις οφειλές μου. Αλλά όχι ρε ***στη μου να μας κόβουν τη σύνδεση για τέτοιο ευτελές ποσόν. Γιατί ΕΙΝΑΙ ο ορισμός τους ευτελούς ποσού. Τη σήμερον ημέρα που μια σύνδεση adsl τείνει να ταυτιστεί με μία κοινή συνδρομή παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών μου είναι αδιανόητο το να σου κόβουν με την πρώτη στραβή τη συνδρομή σου. Διότι σημειωτέον πως ο γραφών μέχρις πρότινος πλήρωνε κανονικά- ΚΑ ΝΟ ΝΙ ΚΟ ΤΑ ΤΑ- τις οφειλές του.

Καληνύχτα Ελλάδα με τις κυβερνο-υπερταχείες, καλημέρα θέατρο του παραλόγου..

Δημοσ.

O filos kala ta leei.Gia to ekshs logo..

Egw otan xrwstaga se kapoia fash 60 euro ,mou steilan san kurioi ena xartaki kai mou legan oti se 10 meres ean den eksoflh8ei 8a proxwrhsoun se proswrinh diakoph .Ok kurios kai egw phga kai ta plhrwsa kai kanena problhma.Politismena pragmata

Ston filo apo panw omws anti na steiloun estw kai se email bre adelfe mia eidopoihsh to koboun kai malista paraskeuh gia na tsouksei .Dhl to epomeno bhma poio einai na tou steiloun mprabous na ton deiroun;eimaste sobaroi;einai auth sobarh sumperifora pros pelath;;;Pes bre adelfe ksexase na plhrwsei h gunaika sou p.x. to logariasmo tou kinhtou kai ksupnas mia paraskeuh kai blepeis thl giok.Etsi sas aresei na sas sumperiferontai;Eleos dhladh.Steile mia mamhmenh eidopoihsh kai meta kopstou kai ta podia an goustareis

Δημοσ.

epanasindeis tha xrewtheis 7.30 europoulakia akoma

kai emena paraskeyh to ekpopsan kai epsaxna ola to sabbatokyrikao na brw ti fteei meta tin deutera eperna 4 wres sto 1242 gia namou poun oti kopike logo ofeilwn.

Δημοσ.

gia na katalavete ti paizete me tis diakopes genika ousiastika mas eksanagazoun na pigainoume eite se trapeza eite taxidromeio eite sto katastima tous na to plironoume kathe mina. afenos na akoumpame perissotera apo oti o logariasmos apo tin alli gia na psonisoume kai tipota sto katastima tous eidika stin kiniti tilephonia.

kai stin kiniti stin tim pou exo sindesi ekei pou sto ekovan stous dio mines kai mporouses na pliroseis 2 logariasmous mazi kai na ksemperdeveis to ekanan ston mina. to ti akouse mia tilephonitria tis tim to kalokairi den legetai otan imoun sto ekosteriko kai skeftikan na efarmosoun to neo tropo xoris na eidopoiisoun.

Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν μας λες αν αναφέρεσαι στον λογαριασμό σου σε OTEnet ( δηλαδή έχεις ξεχωριστά ISP και ξεχωριστά ADSL Access by πΟΤΕ ) ή σε OTE λογαριασμό ( της ADSL Access ), έχουμε τα εξής:

1) Αν αναφέρεσαι στην OTEnet και έχεις εκεί μια αορίστου χρόνου σύνδεση ADSL, τότε το θέμα παίζει.

Όταν υπογράφεις το συμβόλαιο έχει τους Α όρους, τους διάβασες καθόλου ?

Κατά τα άλλα αν τον μήνα έχει 20 ευρώ η υπηρεσία, και περάσει το χρονικό περιθώριο του λογαριασμού ( δεν έρχεται Σήμερα και λήγει αύριο... :D ) λογικό είναι να πούνε "ο κύριος δεν γουστάρει να πληρώσει, αορίστου σύνδεση είναι, κόψτε τον".

2) Αν τώρα αναφέρεσαι στον λογαριασμό του ΟΤΕ ( γραμμή + ADSL Access ) δεν είναι δυνατό ο λογαριασμός να είναι 20 ευρώ ( ακόμα και αν χρησιμοποιείς κάποιον εναλλακτικό "πάροχο" για τα τηλεφωνήματά σου ) εφόσον το πάγιο της PSTN είναι 23 ευρώ + 20 ευρω ( ανάλογα την DSL Access ) ADSL Access τουλάχιστον.

Anyways, ο πΟΤΕ κόβει ακόμα και για ψίχουλα ( κάτω των 5 ευρώ ), στα 20 θα κολώνανε ?

Και για του στραβού το δίκιο εδώ δεν σου φταίει ο ΟΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...