m@trix Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 καλησπέρα Αντιμετωπίζω το εξης προβλημα κάθε φορα που πάω να κάνω κάποιο πρόγραμμα install απο cd-dvd μου βγάζει το εξής μήνυμα: 1607 unable to install InstalShield Scripting Runtime. τι είναι και πως διωρθωνεται?
Shadowthief Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Για δες εδώ : http://support.microsoft.com/kb/888019/en-us
m@trix Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 πήγα αλλα δεν υπάρχει κανένας απο τους φακέλους που μου περιγραφει . πχ Reinstall the InstallScript engine To reinstall the InstallScript engine from InstallShield Developer, follow these steps: 1. Click Start, click All Programs, point to Accessories, and then click Windows Explorer. 2. Open the following folder: C:\Program Files\InstallShield\Developer\Redist\Language Independent\i386. 3. Double-click Isscrpt.msi. 4. Follow the instructions that appear on the screen. δεν υπάρχει τέτοια διαδρομη. τα αρχεια μου δεν ειναι κρυφα
Shadowthief Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Ρίξε μια ματιά και εδώ μήπως σε βοηθήσει...
m@trix Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστω. ειχε προβλημα το setup.exe των win. καταρχην τιποτα απο τους φακελους δεν ηταν εκει που ελεγαν οι οδηγιες. και το setup.exe ηταν σε φακελο της borland c++ που εγκατεστισα. Το ελυσα κανοντας οπως ελεγε εγκατασταση του ikernel. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.