bandit4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 "Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τον κατακόρυφο συγχρονισμό (VSync -> ΟΝ) στην 6600 σου" Επαιξα ενα ματς και η κατασταση ηταν απειρως βελτιωμενη...thanks!!!
soulnick Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 μαγκες,καπου ειδα οτι παιζει over hamachi.. το εχει εφαρμοσει κανεις?
schumacher_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 μαγκες,καπου ειδα οτι παιζει over hamachi..το εχει εφαρμοσει κανεις? Πώς γίνεται να παίζει, όταν δεν υπάρχει επιλογή για LAN... :wink:
soulnick Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 εχεις δικιο ρε φιλε! εντελως ηλιθια ερωτηση. ρωτησα μηπως και γινεται κανα hack και παραβλεπεις τους servers της konami. λεμε τωρα...
johnyboy Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ξέρει κανείς πως γίνετε enable το vibration? Δόνηση.
thodorisrou Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Den Exw To Aythentiko Cd Gia To Pes6. Mporw Na Paixw Online? An Nai Ti Prepei Na Kanw? Thanx
adi32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 οχι πρεπει να το αγορασεις για να κανεις registration με τον κωδικο που εχει μεσα
Serpe_7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και αρκετές μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το pro και ήλπιζα να μπορούσε να με βοηθήσει κανείς από τα topic εδώ πέρα. Συγκεκριμένα, από τότε που αγόρασα την καινούργια μου tft οθόνη 21 ιντσών, δεν μπορώ να παίξω σε ανάλυση μεγαλύτερη από 1024:768.Το ρυθμίζω από τα settings της εφαρμογής στο program files, αλλά όποια ανάλυση και αν δώσω μεγαλύτερη από αυτήν του 1024, όχι απλώς θα παραμένει η ίδια (1024 δηλαδή) αλλά το παιχνίδι θα έχει και απίστευτο lag. Δοκίμασα και με το kitserver που μου πρότεινε ένα παιδί, όσο πιστά όμως και αν ακολούθησα τις οδηγίες από διάφορα ξένα forums, δεν κατόρθωσα να πετύχω τπτ, αυτή η καταραμένη η ανάλυση παραμένει ίδια και είναι αμαρτία να παίζω σε αυτήν την οθόνη όπως έπαιζα και με την παλιά μου crt 17ara. Να σημειώσω ότι έχω κάνει update τους drivers της κάρτας (Nvidia 6600) ενώ παράλληλα έχω δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές ρυθμίσεις του V-Sync. Η μέγιστη ανάλυση της οθόνης μου είναι 1680:1050. Please help!!!
schumacher_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και αρκετές μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το pro και ήλπιζα να μπορούσε να με βοηθήσει κανείς από τα topic εδώ πέρα. Συγκεκριμένα, από τότε που αγόρασα την καινούργια μου tft οθόνη 21 ιντσών, δεν μπορώ να παίξω σε ανάλυση μεγαλύτερη από 1024:768.Το ρυθμίζω από τα settings της εφαρμογής στο program files, αλλά όποια ανάλυση και αν δώσω μεγαλύτερη από αυτήν του 1024, όχι απλώς θα παραμένει η ίδια (1024 δηλαδή) αλλά το παιχνίδι θα έχει και απίστευτο lag. Δοκίμασα και με το kitserver που μου πρότεινε ένα παιδί, όσο πιστά όμως και αν ακολούθησα τις οδηγίες από διάφορα ξένα forums, δεν κατόρθωσα να πετύχω τπτ, αυτή η καταραμένη η ανάλυση παραμένει ίδια και είναι αμαρτία να παίζω σε αυτήν την οθόνη όπως έπαιζα και με την παλιά μου crt 17ara. Να σημειώσω ότι έχω κάνει update τους drivers της κάρτας (Nvidia 6600) ενώ παράλληλα έχω δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές ρυθμίσεις του V-Sync. Η μέγιστη ανάλυση της οθόνης μου είναι 1680:1050. Please help!!! Έχει αναφερθεί και πιο παλιά, ότι με το NoDVD cr**k, φτιάχνει το lag που παρουσιάζεται σε μερικούς... τώρα αν έχει να κάνει και με τις αναλύσεις που λες, δεν το ξέρω... αν έχεις όμως το αυθεντικό εκτελέσιμο αρχείο, δοκίμασε να βάλεις το nodvd, μήπως και δεις φως...
johnyboy Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά έχει βρει κανείς τρόπο να μην κουράζονται οι παίχτες και σε κάθε παιχνίδι θέλουν αλλαγή? Μιλάω για το master league.
d3ckart Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Xerete ke apo emena. Molis agorasa 2 xeiristiria tis logitech , dual action. Ta egatastisa ola kala , ta windows ta anagnorizei ke ta 2. Otan omos pao na pekso pro6 litourgi to ena apo ta 2.To pro den anagnorizei to 2o.Eno an valo to kathena mono tou , litourgri. Any ideas?
agoraki_23 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Xerete ke apo emena. Molis agorasa 2 xeiristiria tis logitech , dual action.Ta egatastisa ola kala , ta windows ta anagnorizei ke ta 2. Otan omos pao na pekso pro6 litourgi to ena apo ta 2.To pro den anagnorizei to 2o.Eno an valo to kathena mono tou , litourgri. Any ideas? Έχεις ρυθμίσει από τα settings του παιχνιδιού ως player 1 το ένα σου gamepad και ως player 2 το δεύτερο σου? Αυτή η ρύθμιση υπάρχει και στην έναρξη -σε όλατα προγράμματα- στα windows και μέσα από το παιχνίδι στα options-button configuration. Kάντο σωστά όμως από τα windows!
nick0206 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Paidia exei dokimasei kaneis na dei an paizoun ta xeiristiria to ps2(me ton analogo adaptora)to pes 6 sto pc?Na kserw mi mpw sto kopo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα