Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mexri stigmis k gia to ligo pou to exo paiksei mporo na po pos oi entyposeis einai genikotera thetikes!

Par'ola ayta theoro kako to oti oi omades kai ta protathlimata anti na ayksanontai se arithmo meionontai kai oti plin tis Bayern(pali kala pou exoun k aytin) apousiazei i Budesliga!

• Απαντ. 821
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
οσον αφορα το online

3. το online 2vs2 ειναι γεγονος!! οχι σαν το pes5 ομως... μαζευεστε 4 ατομα σε ενα room απο οποιοδηποτε μερος στον κοσμο και διαλεγετε συμμαχο/αντιπαλο. κατα την γνωμη μου πολυ καλο feature

Online 2vs2 με 2 άτομα στον ίδιο υπολογιστή (π.χ Keyboard + Gamepad) δεν υποστηρίζει;

Δημοσ.
Ρε παιδιά όντως, πολύ περιστέρι έχω σκοτώσει. Κι έχω την εντύπωση ότι ήταν καλύτερα πριν βάλω το καινούργιο option file.

Όχι, δεν έχει σχέση μ' αυτό. Εγώ δεν έχω περάσει τίποτα άλλο από το κανονικό παιχνίδι (άλλωστε προς το παρόν παίζω με εθνικές ομάδες) και δε θυμάμαι να έχω καταφέρει να κάνω συρτό σουτ. Αν χαϊδέψω το κουμπί, πηγαίνει ακριβώς κάτω από το οριζόντιο δοκάρι (έχει και αυτό το καλά του. Έχω βάλει αρκετά γκολ από μέση απόσταση) ενώ αν το κρατήσω λίγο παραπάνω, έχει φύγει.

Κατά τα άλλα, εμένα μ' έχει ξετρελάνει το feeling του παιχνιδιού. Πρώτη φορά νιώθω τόσο πολύ μέσα στο παιχνίδι. Το τι πανηγύρι ρίχνω όταν σκοράρω, δε λέγεται! Σηκώνομαι όρθιος και χοροπηδάω :-D . Πολύ συχνά μου έχει τύχει να κάνω ακριβώς την κίνηση του παίχτη κιόλας! (ξέρετε, κάτι κολοτούμπες στον αέρα :P ) Μ' αρέσει επίσης πολύ ότι νιώθω πως παίζω πραγματικά με την εθνική Ελλάδος. Η δυσκολία έχει ανέβει (και ελπίζω να μείνει ανεβασμένη για όσο καιρό θα παίζω το παιχνίδι και όχι να το συνηθίσω σιγά σιγά) και παίζω με κλειστή άμυνα και αντεπιθέσεις. Αν καταφέρω να κερδίσω μάλιστα, συνήθως είναι με 1-0!

Παιδιά μπορεί να μου πει κανείς αν έχει τον Ζιντάν?

Στην εθνική Γαλλίας πάντως τον έχει ;)

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έχω συνηθίσει να το παίζω από την εποχή του PES3 με αντεστραμμένα τα L1 kai R1 και τώρα βλέπω ότι την αλλαγή αυτή την κάνεις μόνο πριν μπεις στο παιχνίδι, ξέρει κανείς αν στο PS2 δέχεται αλλαγές στο χειρισμό L1 kai R1 όπως τα προηγούμενα PES?

Και όλα αυτά γιατί το παίζω μόνος στο PC ενώ με φίλους σε PS2 αλλά δεν το έχουν πάρει ακόμα.

Δημοσ.

Τη στιγμή που δεν υποστηρίζει LAN Play και πρέπει αναγκαστικά να συνδεθείς στους servers της ΚΟΝΑΜΙ για να παίξεις, ναι πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτεις αυθεντική κόπια για να παίξεις online.

Δημοσ.
Otan exei arxisei to mats - simple settings-attack kai increase attack

Χμμ, τελικά δεν είναι αυτό. Αυτό σου αλλάζει τελείως το σύστημα. Εγώ θέλω να παίζω με συγκεκριμένο σύστημα (4-4-2) και All Attack, που προωθούνται πολλοί παίκτες μπροστά σε κάθε επίθεση, ώστε να μπορώ να επιτίθεμαι κατά κύματα. Επίσης, αν επέλεγες all attack στα quick settings του 5, φαινόταν στο formation ότι η ομάδα προωθούταν πιο μπροστά και η μπάρα στο παιχνίδι φαινόταν πάντα κόκκινη. Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή, όπως υπήρχε με τα quick settings στο 5. Βέβαια θέλει ψάξιμο ακόμα, το έχουν αλλάξει αρκετά σε αυτό τον τομέα.

Δημοσ.

ρε παιδια, μολις το "πηρα"

την πρωτη φορα που ετρεξε με ρωτησε και διαλεξα το δευτερο πιο ευκολο επιπεδο δυσκολιας (απο τα 6 αν θυμαμαι καλα) και τωρα που ειδα οτι νικαω, δεν μπορω να βρω πουθενα τη ρυθμηση για να ανεβασω τη δυσκολια!

πως θα το κανω?

edit!:

μπακαλικος τροπος

πας options , βρισκεις το option file και πρεπει να κανεις delete!!!!!

στο επομενο ξεκινημα θα ζητησει παλι user name και επιπεδο δυσκολιας (5 ειναι τελικα)

αν ειναι ο ΜΟΝΟΣ τροπος....ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

Ναι, το έχει στα general settings, αμέσως μετά την επιλογή ομάδων (Difficulty, δεύτερο από πάνω). Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ beginner, amateur, regular, professional και top player. Η Juve είναι στα Other Leagues A, μαζί με ολυμπιακό και παναθηναϊκό.

Δημοσ.

to ebala, 8a perimenw to patch twn paidiwn apo to wehellas

h' opoio allo bgei pio suntoma kai meta 8a paiksw...

ta sout einai gia mpekaltses, pane gia ta mpaza...

kai genika...den exw en8ousiastei polu sta 3 paixnidia pou epaiksa...

H AI einai mia apo ta idia, epaiksa katey8eian sto top player difficulty kai nikhsa kai stous 3 agwnes me 2-0, 2-1, 1-0

me analogous antipalous...

Δημοσ.

Gatuso ρώτα στο subforum για τις κονσόλες.

Εγώ θα το βάλω σήμερα το PES6 αλλά ώσπου να βγει κανένα patchάκι θα έχω παράλληλα και το PES5...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...