Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 821
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε βέβαια, κάτι μου θυμίζει το όνομα, το google δεν είναι μια γ@μάτη εταιρεία στο Αμέρικα, που όλοι θέλουν να πάνε να δουλέψουν σ'αυτήν αλλά είναι δύσκολο ?

Δημοσ.

Δύο ερωτησούλες για το patch:

1ον) Πως το κάνουμε uninstall;;;

2oν) Μου βγάζει το κλασικό μην των windows ότι "η εφαρμογή (pes6.exe) αντιμετώπισε πρόβλημα και θα τερματίσει". Τo συνάντησε κάποιος αλλος; Έχω κάνει backup το άλλο game

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση στο online?Επαιζα το PES5 online και είχε τρελό lag.Σκέφτομαι τώρα να πάω να αγοράσω και το 6 αλλά αν είναι στα 10 παιχνίδια τα 8 να ειναι με lag δεν αξίζει.

Δημοσ.

Όντως το online στο 6 έχει γίνει πάρα πολύ καλύτερο από το 5.

adi32,εμένα σε πολλούς αγώνες μου έχει τύχει να μου λένε οτι έχουν lag.Δεν ξέρω γιατί.Η σύνδεσή μου είναι 786.Μπορείς να μου πεις ποιανού η σύνδεση φταίει?

Δημοσ.

nai to upload pezei rolo....egw exw 8064 kbps/576 kbps down/up kai petuxenw arketes fores lag....metraei kai i apostasi...dld me eurwpaious den exw lag...me amerikanous k asiates exei lag...

Δημοσ.

εγώ έκανα αρκετό καιρό να έχω lag όταν άρχισα να παίζω σε competitions. Πολύ μου άρεσαν! Ελπίζω να συνεχιστούν και να γίνουν ακόμα πιο έξυπνα - πρωτότυπα

Δημοσ.

έχει παρατηρήσει κανείς το φαινόμενο να παίζει με κάποιον με 200 νίκες 50 ισοπαλίες και 5 ήττες, και να είναι το παιχνίδι πίτα στο lag; Επίσης να αντιλαμβάνεστε ότι ο άλλος μόνο καλά δεν παίζει; Τι μπορεί να γίνει γι' αυτό; Πιστεύω ότι υπάρχουν μπόλικοι cheaters.

Δημοσ.

paidia den adexw na diavasw 37 selides posts so ama exei xananaferthei zitaw prokatavolika signwmi...alla mipos iparxei kana site me video kai tutorials gia oles tis kiniseis pou mporoun na ginoun apo tous podosferistes sto pes6?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...