Speed Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Στο patchaki σε απλό αγώνα ακούω κανονικά τα ελληνικά συνθήματα των ομάδων ενώ στο master league άλλα...Πως γίνεται να επιλέξω εγώ τα συνθήματα????
Sotoz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 :?: re paidia kserei kanenas pos ginetai na valeis tis ipoloipes emfaniseis ton omadon? katevasa olo to patch (ta gipeda kai oi mpales vgainoun kanonika) evala ton fakelo uni sto \kitserver\GDB\uni, emfanizonatai sosta oi dio pou exei, alla vlepo mono dio emfaniseis. p.x. gia ton panathinaiko leei apo kato mono pa kai pb (eno ston fakelo tou patch exei sto kai alles p.x. ga tis lahani emfanieseis gb gia gkri ktl) me ta koumpia 0 kai 9 den allazei tpt. can any one help?? ?:?: me ta 1 kai 2
filtrohouana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Στο patchaki σε απλό αγώνα ακούω κανονικά τα ελληνικά συνθήματα των ομάδων ενώ στο master league άλλα...Πως γίνεται να επιλέξω εγώ τα συνθήματα???? Το λέει στο site του superpatch.Μπες και θα το βρείς...
agoraki_23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μερικές ωραίες φάσεις... http://rapidshare.com/files/11355372/replays.rar
Dreamstorm Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά μια βοήθεια... Κατεβάσα και εγκατέστησα το superpatch. Ολά καλά και ωραία στα απλά παιχνίδια και διπλό. Μόλις πάω να παίξω league το παιχνίδι σέρνεται! Πάει με 1fps! To ξαναεγκατέστησα, άλλαξα drivers, άλλαξα το settings.exe και το άλλο exe του kitserver (δε θυμάμαι τώρα το όνομα του) αλλά τίποτα. barton 3000+ , 1 gb ram και radeon 9500 pro. Δε νομίζω να φταίει κάτι από τον υπολογιστή , παίζει κανονικά όπως είπα σε διπλό και exhibition.Παίζει να είναι κάποιο bug του patch;Μήπως να περάσω και το update; Κάποιος καμιά ιδέα;
mixalisss Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 exete akousei tpt an tha bgei kana patch gia to 360?n an mporei na ginei ayto?
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μπα, χλωμό να κάτσουν να ασχοληθούν με αυτό το αίσχος. Το μόνο καλύτερο πράγμα που έχει το PES6/360 είναι το Α.Ι. (λόγω δυνατοτήτων της κονσόλας). Από εκεί και πέρα άστα να πάνε, καλύτερα να μην το έβγαζαν ποτέ, κοροϊδία είναι.
Str Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 nzeppo θελεις να το εξηγησεις λιγο αυτο με το Α.Ι. στο 360?? δλδ τι, οι παικτες ειναι πιο "εξυπνοι"? δεν περναει η μπαλα διπλα τους και αυτοι καθονται και την κοιτανε απλα? γιατι αυτο το φαινομενο το εχει αρκετα το προ6 στο PC ακομα και με ομαδες ομως arcenal...
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ορίστε τι γράφουν εδώ: just had a few goes on my PC version and yes its slower than the 360 one. 360 you can't go on a run with a player, the cpu run along side then slip in front of your player. The way they do it you couldn't get a waffer thin piece of paper between them , that happens in the PC version too but much much more in the 360 game. Your closed down and faster and there seems to be more tackles in and around the box, you have to be very very quick to get a shot away if you don't want the ball taken off you or blocked. In the 360 game much harder to get the ball off the cpu players, running at your player stick a foot out and knock the ball back behind them, either it runs to another cpu player or 2 thing with the player you knock the ball from, 1 he spins180 faster than you can blink and he get the ball back or your player in going for the ball bounces off the cpu player you just knocked the ball away from and you go into a spin or stagger. Giving enough time for the cpu player to get his ball back.. Funny thing , through balls seem to work better in the 360 version. Προσωπικά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν έχω παίξει πάνω από 5-10 αγώνες στο PES6/360. Και ούτε πρόκειται να το ξαναπαίξω.
G_Zisis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά άρχισα κι εγώ από χτες να παίζω στο ίντερνετ.Μου φάνηκε αρκετά καλύτερο από το προηγούμενο. Παρατήρησα όμως ότι δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για να διαγράψω ένα player file (ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ) ενώ στο προηγούμενο μπορούσα να διαγράψω.Μήπως μπορείτε να μου πείτε που υπάρχει αυτήν η επιλογή?
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μα είναι καλύτερο από το προηγούμενο, από κάθε άποψη. Και φυσικά αυτό που είναι τρέλα είναι οι online αγώνες με πάνω από 2 παίκτες (π.χ. 2vs2), από τη στιγμή που θα μπεις σε μια ομάδα και θα παίξεις μερικούς αγώνες 2vs2, 3vs2 κλπ δεν νομίζω ότι θα κάτσεις εύκολα να ξαναπαίξεις ένας εναντίον ενός... Ήδη έχουν ξεφυτρώσει αρκετές ελληνικές ομάδες που παίζουν τόσο μεταξύ τους (για την ελαχιστοποίηση του lag) αλλά και εναντίον -κυρίως- Γερμανικών ομάδων. Δεν μπορείς να σβήσεις τα player files όπως στο PES5. Νομίζω ότι πρέπει να ξανακάνεις register για να μπορέσεις να το σβήσεις, σε αυτήν την περίπτωση όμως θα χάσεις και τα 3 player files που, ενδεχομένως, έχεις δημιουργήσει.
G_Zisis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Βασικά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το "περιβόητο" 2vs2 αλλά θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Όταν λες να ξανακάνω register εννοείς να κάνω register πάλι με το ίδιο serial number?Γίνεται αυτό?Μήπως αν περάσει καμιά εβδομάδα σου εμφανιστεί η επιλογή για να διαγράψεις ένα player file,γιατί και στο pro5 ήθελε να περάσει μια εβδομάδα για να μπορέσεις να το διαγράψεις?
nzeppos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Καλά, το 2vs2 είναι σχεδόν άλλο παιχνίδι, ειδικά αν παίζεις συνέχεια με κάποιον γνωστό σου που ξέρεις τι να περιμένεις. Εμένα δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς είμαι συνηθισμένος να παίζω με συμπαίκτη/ες. Βλέπετε για να...αποφεύγω τσακωμούς στα sports simulations παίζω μόνο teammates από την εποχή του TV Sports Basketball. Είδα όμως θετικές εντυπώσεις και χαρακτηρισμούς από άλλους. Το μόνο πρόβλημα είναι το lag, ειδικά αν σκεφτείς ότι στα 2vs2 και πάνω δεν ισχύει το "ένα ημίχρονο host ο ένας, στο άλλο ημίχρονο ο άλλος". Όποιος κάνει πρώτος το host, το διατηρεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οπότε upload γραμμή κάτω των 256kbps δύσκολα επαρκεί για τέτοιους αγώνες. Έχω την εντύπωση ότι στο PES6 δεν υπάρχει ο περιορισμός των 1-2 εβδομάδων που είχε το PES5. Πρέπει να ξανακάνεις register με το ίδιο serial. Τουλάχιστον αυτό έχω διαβάσει σε διάφορα forum, προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει.
tsakonas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 nai ontws to 2vs2 or more einai kalh fash...... an den exei lag..... ti tha ginei re mages tha peksoume kana online??? telika vrika pws ginete na pekseis PC vs PS2..uparxoun kapoioi server gia common/friendly matches pou den metrane sta stats ... ara mh fovaste tha sas kerdisw kai de tha metraei (naso tha peksoume toulaxiston emeis? )
nzeppos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ναι Γιάννη, μέσα είμαι. Όχι σήμερα όμως, καθώς λόγω γρίππης που με κυνηγάει μέρες δεν είμαι στα καλά μου. Αύριο ελπίζω να γίνουν τα κουμάντα. Το όνομα μου στο παιχνίδι είναι zeppos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα