neperios_1984 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Sto wehellas.gr leei oti tha vgei se kammia vdomada peripou. Opote to nou sou sto fai k sta pipinia kai asxoloumaste me to PES meta tin protoxronia...
agoraki_23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το e_sound.afs γιατί έχω ακόμα αυτό που μιλάει γερμανικά....Thanks...
greekboy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 380mb ine auto pou zitas..ligo diskolo na sto anevasi kapoios isos an to evriskes sto net...
filtrohouana Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά βγαίνει της wehellas όλα τα άλλα είναι περιττά.Πάντως το superpatch το δοκίμασα και εγώ.Έχει πολλά προβλήματα(στο pc μου παίζω με την καλύτερη πιθανη ανάλυση).Τα ελληνικά γήπεδα που έχω δει ως τώρα έχουν πάρα πολλά λάθη
nzeppos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Κατ'αρχήν καλή χρονιά σε όλους με πολλές νίκες στο PES6 (και υγεία εννοείται). Το evolution superpatch έχει 270 γήπεδα, εννοείται ότι έχει και λάθη αλλά και κάποια γήπεδα προχειροφτιαγμένα (προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα). Είναι μια φοβερή και πρωτοφανής προσπάθεια. Και ελπίζω το wehellas patch να είναι στο ίδιο επίπεδο, το περιμένω ακόμα εναγωνίως!
antreaslam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 nzeppos,ή όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει...έκανα ότι μου είπε ο nzeppos,ξεκλείδωσα τις classic εθνικές (πράγματι, σε απλό ματς μου τις δείχνει ως επιλογή),αλλά σε μάστερ λιγκ, δε μου δίνει επιλογή να αγοράσω κανέναν από τους παίχτες,είτε από τις κλασικές εθνικές,είτε από τους παίχτες "χύμα" που ξεκλείδωσα. δοκίμασα στα options toy master league,εκεί που λέει hidden players/classics, να βάλω και yes,κ no,αλλά κ στις 2 περιπτώσεις,ΤΙΠΟΤΑ... τι άλλο πρέπει να κάνω για να αποκτήσω αυτή τη δυνατότητα? μήπως να ορίσω κάτι ακόμα στα options,ή σε καμια οθόνη πιο πριν,που δεν έχω πάρει χαμπάρι? κάποιος που έχει ξεκινήσει μαστερ λιγκ,κ του δίνει την επιλογή αυτή,μπορεί να μου πει τι ακριβώς επιλογές κάνει,από την 1η επιλογή,μεχρι να τον βγάλει στην κλασσική οθόνη του μάστερ λιγκ? θα απαντήσω στον εαυτό μου! Εμφανίζονται οι κλασσικοί παίχτες,στην 1η μεταγραφική περίοδο! Μέχρι το τέλος του 1ου χρόνου είναι free,μετά πληρώνεις περίπου 10.000 για τον καθένα!
filtrohouana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Κατ'αρχήν καλή χρονιά σε όλους με πολλές νίκες στο PES6 (και υγεία εννοείται). Το evolution superpatch έχει 270 γήπεδα, εννοείται ότι έχει και λάθη αλλά και κάποια γήπεδα προχειροφτιαγμένα (προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα). Είναι μια φοβερή και πρωτοφανής προσπάθεια. Και ελπίζω το wehellas patch να είναι στο ίδιο επίπεδο, το περιμένω ακόμα εναγωνίως! Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει, απλώς σχολίασα τα γήπεδα γιατί μερικά έχουν προβλήμματα πολύ ενοχλητικά(π.χ. στο Ο.Α.Κ.Α. την ώρα που παίζω-οχι στα replay-δν μου δείχνει τους οπαδούς αλλά μία μάζα).8)
schumacher_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 @nzeppos: το patch που θα κυκλοφορήσει από το wehellas είναι μεν μία μεγάλη προσπάθεια, από λίγα άτομα όμως... το αν θα είναι στα επίπεδα του superpatch θα το κρίνει ο καθένας όταν παίξει και τα 2, αλλά δεδομένης της δυναμικής των δύο ομάδων, τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα για εμάς... @filtrohouana: αυτό δεν έχει να κάνει με το εκάστοτε patch, αλλά με το πώς έχει φτιάξει το γήπεδο ο κάθε δημιουργός του... για το οακα που λες συγκεκριμένα (αν είναι το ίδιο με αυτό που έχω κι εγώ) είχε φτιαχτεί από κάποιο μέλος της ομάδας μας στο wehellas και ήταν η πρώτη του προσπάθεια... το κοιτάζει τώρα και γελάει ας πούμε ... αυτό τον καιρό γίνονται βελτιώσεις στο γήπεδο και όταν κυκλοφορήσει πιστεύω πως θα είναι αγνώριστο...
filtrohouana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Schumacher, το O.A.K.A. που είχε το περσινό patch του wehellas δεν μου έκανε προβλήματα, το Ο.Α.Κ.Α. όμως του Superpatch έχει προβλήματα στο κοινό.Μόνο αυτό το πρόβλημα βρήκα το οποίο όμως για εμένα είναι πολύ σημαντικό..
SSS787878 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 καλη χρονια και απο μενα παρατηρησα οτι στον φακελο που εχω βαλει αποσυμπιεσμενα τα γηπεδα το ini προσωπα κτλ εχει ως αποτελεσμα να σερνεται ολοκληρος ο δισκος! η προσβαση μου σε φακελους του δισκου ειχε επιβρανδυνθει δραματικα! ουτε ανασυγκροτηση ουτε τιποτα αλλο επιασε οποτε οτιδηποτε ειχε σχεση μετο τον kitserver το περασα σε ενα dvd και αμεσως ολα επανηλθαν στα φυσιολογικα! αντιμετωπιζετε και εσεις παρομοιο προβλημα?
nzeppos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μετά την εγκατάσταση του superpatch, ο φάκελος GDB του kitserver έχει κάπου 33,000 αρχεία (1,80GB). Νομίζω είναι φυσιολογικό ένας σχετικά αργός δίσκος να γίνει ακόμα πιο αργός (ειδικά αν το PC δεν έχει και πολύ μνήμη). Φαντάζομαι είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων για να αρχίσει να σέρνεται τόσο πολύ. Σε μένα δεν υπάρχει κάποια ορατή επιβράδυνση (και πάλι βέβαια σέρνεται το PC αλλά για άλλους λόγους) όμως σε laptop φίλου έχω δει πραγματικά να κολλάνε τα πάντα όταν σκαλίζω τον εν λόγω φάκελο.
filtrohouana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά μια απορία:Πόσα γύπεδα(εννοώ φτιαγμένα) θα έχει το patch του wehellas??(από περιέργια και μόνο...)
schumacher_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά μια απορία:Πόσα γύπεδα(εννοώ φτιαγμένα) θα έχει το patch του wehellas??(από περιέργια και μόνο...) Προφανώς εννοείς ελληνικά γήπεδα... αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι, είναι 12-13: Καραϊσκάκη, Παγκρήτιο, Καυτατζόγλειο, Χαριλάου, Ελ Πάσο, Στ. Μαυροθαλασσίτης, Πηγάδια, Θ. Βαρδινογιάννης και της Κέρκυρας είναι έτοιμα. Το ΟΑΚΑ βελτιώνεται, Τούμπα, Ν. Σμύρνη και Αλκαζάρ είναι υπό κατασκευή... Και φυσικά θα προστεθούν κι άλλα στην πορεία...
filtrohouana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Προφανώς εννοείς ελληνικά γήπεδα... αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι, είναι 12-13: Καραϊσκάκη, Παγκρήτιο, Καυτατζόγλειο, Χαριλάου, Ελ Πάσο, Στ. Μαυροθαλασσίτης, Πηγάδια, Θ. Βαρδινογιάννης και της Κέρκυρας είναι έτοιμα. Το ΟΑΚΑ βελτιώνεται, Τούμπα, Ν. Σμύρνη και Αλκαζάρ είναι υπό κατασκευή... Και φυσικά θα προστεθούν κι άλλα στην πορεία... :-o :-o :-o :-o ωραία...ανυπομονώ...:razz:
grgkots Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 :?: re paidia kserei kanenas pos ginetai na valeis tis ipoloipes emfaniseis ton omadon? katevasa olo to patch (ta gipeda kai oi mpales vgainoun kanonika) evala ton fakelo uni sto \kitserver\GDB\uni, emfanizonatai sosta oi dio pou exei, alla vlepo mono dio emfaniseis. p.x. gia ton panathinaiko leei apo kato mono pa kai pb (eno ston fakelo tou patch exei sto kai alles p.x. ga tis lahani emfanieseis gb gia gkri ktl) me ta koumpia 0 kai 9 den allazei tpt. can any one help?? ?:?:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα