Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει πρόταση. Γιατί δεν ποστάρουμε ολοι τα nickname από το Pro6, έτσι ώστε να παίξουμε ματσάκια μεταξύ μας? Ή καλύτερα να ανοίξει ένα καινούριο thread όπου μπορεί να γίνει αυτό. Όντως σε συνδέσεις εντός Ελλάδας δεν έχει lag και θα είναι πλέον ευχάροστο το online gaming του Pro6. 2vs2 ειδικά είναι καλή φάση. :mrgreen:

egw eimai me to onoma vag

se poio server mpainete ? egw germania kai ispania pio poly

na kanonisoyme na kanoyme mia omada insomnia?

Δημοσ.

pos mporo na balo kai ego auto to backround otan tha dialego tis emfaniseis???auto to backround ine mono otan fialegis tis emfanisis i se oal ta menou?

kitselectionnl3oq4.jpg

episis mpori kapoios na mou anevasi tous fakelous:faces,hair kai uni apo ton kitserver tou??(na exei valei kai tipota...:):) )

Δημοσ.

nzeppos,ή όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει...

έκανα ότι μου είπε ο nzeppos,ξεκλείδωσα τις classic εθνικές (πράγματι, σε απλό ματς μου τις δείχνει ως επιλογή),αλλά σε μάστερ λιγκ, δε μου δίνει επιλογή να αγοράσω κανέναν από τους παίχτες,είτε από τις κλασικές εθνικές,είτε από τους παίχτες "χύμα" που ξεκλείδωσα.

δοκίμασα στα options toy master league,εκεί που λέει hidden players/classics, να βάλω και yes,κ no,αλλά κ στις 2 περιπτώσεις,ΤΙΠΟΤΑ...

τι άλλο πρέπει να κάνω για να αποκτήσω αυτή τη δυνατότητα?

μήπως να ορίσω κάτι ακόμα στα options,ή σε καμια οθόνη πιο πριν,που δεν έχω πάρει χαμπάρι?

κάποιος που έχει ξεκινήσει μαστερ λιγκ,κ του δίνει την επιλογή αυτή,μπορεί να μου πει τι ακριβώς επιλογές κάνει,από την 1η επιλογή,μεχρι να τον βγάλει στην κλασσική οθόνη του μάστερ λιγκ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μια 8800 Gtx και έχω το εξής πρόβλημα όταν πάω να βγώ απο το παιχνίδι και να γυρίσω στο desktop δεν με αφήνει και κολλάει στην αρχική εικόνα του Pro...Μήπως ξέρει κανείς τίποτα....?

Δημοσ.

Εγώ πάλι είμαι με geforce4 mx 440, petnium4 1.80 με 768 ram αλλά κάτι δεν πάει καλά με το αυθεντικό παιχνίδι...δεν έχει ομαλή ροή το gameplay...πώς λέτε να ρυθμίσω τα settings;

Δημοσ.
nomizo prpei na perasoun kapoies season(1-2) gia na iparksoun san metagrafi alla dn ime sigouros...as pi kai kapoios allos

δεν έχω άλλη επιλογή απο το να δοκιμάσω,αν κ μου φαίνεται κουφό ,ειδικά για τους παίχτες που απλά ξεκλειδώνεις με 150 πόντους τον καθένα...

αν γνωρίζει κανείς,ας βοηθήσει....

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχω μια 8800 Gtx και έχω το εξής πρόβλημα όταν πάω να βγώ απο το παιχνίδι και να γυρίσω στο desktop δεν με αφήνει και κολλάει στην αρχική εικόνα του Pro...Μήπως ξέρει κανείς τίποτα....?

Υποψιαζομαι προβλημα εκαταστασης οδηγων.. Επειδη εχω 8800gtx ειναι πολυ ευαισθητες στο uninstall/install και αφηνουν σκουπιδια που δημιουργουν προβληματα..

Δοκιμασε ακριβως τα παρακατω βηματα οπως τα βλεπεις..

1) Uninstall NVIDIA driver using one of two methods

a) Control Panel - Add/Remove programs - Select NVIDIA Drivers - chose "remove only the following" and select "NVIDIA Display Driver"

or

B) Right click on desktop screen/Properties/Display Properties/Settings/Advanced/Adapter/Properties/Driver/Uninstall

2) After uninstalling the NVIDIA driver, reboot into standard Microsoft VGA driver mode

3) Go to Start > Run > and type “regedit"- select HKey Local Machine/System/CurrentControlSet/Control/Video and delete ALL keys. Also go into HKey Local Machine/System/ControlSet001, 002, 003 (if they exist), and delete any keys down the /Control/Video paths similar to above.

3) Install NVIDIA 97.02 or higher driver

-------------------------------------------

Εγώ πάλι είμαι με geforce4 mx 440, petnium4 1.80 με 768 ram αλλά κάτι δεν πάει καλά με το αυθεντικό παιχνίδι...δεν έχει ομαλή ροή το gameplay...πώς λέτε να ρυθμίσω τα settings;

Το συστημα σου ειναι λιγο παλιο και ιδιαιτερα η καρτα γραφικων σου..

Δοκιμασε την χαμηλοτερη δυνατη αναλυση με Low settings

Επισης ΑΝ εχεις το original παιχνιδι υπαρχει μια πιθανοτητα να στο κανει το protection του.. Με την προυποθεση οτι δεν εχεις banana split version κατεβασε απο www.gamecopyworld.com το fixed exe του pes6 και αντικατεστησε το στο φακελο που εχεις κανει install το game..

Eπαναλαμβανω.. Δοκιμασε το μονο αν εχεις original version αλλιως δεν φταιει αυτο..

Δημοσ.
Υποψιαζομαι προβλημα εκαταστασης οδηγων.. Επειδη εχω 8800gtx ειναι πολυ ευαισθητες στο uninstall/install και αφηνουν σκουπιδια που δημιουργουν προβληματα..

Δέν πρέπει να είναι αυτό γιατί έιχα κάνει format στον υπολογιστή πριν περάσω την κάρτα....Οπότε κάτι άλλο πρέπει να φταίει...

Δημοσ.

gia osous endiaferonte gia budensliga http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&u=http://www.pescorner.de/index.php%3Fnav%3Ddownloads/details%26infoID%3D31&prev=/search%3Fq%3DPES6%2BCamp%2Bnou%2Bstadium%26hl%3Den%26lr%3D%26rls%3DGGGL,GGGL:2006-27,GGGL:en (metafrasmeno meso google) mexri na bgi to elliniko kalo kai to germaniko:)

EDIT:tora mpika sto pexnidi gia dokimi...exei ena mikrouli elatoma...emm olo to menu giranei sta germanika alla ama ta exeis mathi ap'ekso dn iparxei provlima!!!ego pantos tha to afiso

Δημοσ.

re paidia eimai neos edw sto forum kai thelw na mou peite kapoio link an kserete gia patch sto pro 6 me ellinikes omades swsta onomata omadwn kai tetoia!!

efxaristw polu kai kalh xronia se olous

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...