SSS787878 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 στο patch εχει και διαφορετικους πανυγηρισμους αναλογα την ομαδα οπως πχ στο superpatch 2.0 που ειχα για το PES5? nzeppos ενα ευχαριστω και απο μενα, γιατι ξερεις τι ειναι να θες να το λιωσεις και για να το κανεις αυτο να χρειαζεσαι ενα σωρο αρχεια και προγραμματα? ε λιγο πελαγωνεις!
BrainFuck Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 offline_pes6.exe (και μόνο σε αυτό!) ενώ μάθετε και τα key shortcuts του kitserver για να επιλέγετε χειροκίνητα γήπεδα/μπάλες/εμφανίσεις μέσα στο παιχνίδι (μόνο έτσι θα δείτε και τα 280 γήπεδα, αλλιώς θα έχετε μόνο τα 37 default) Sorry, δν κατάλαβα τι εννοείς να μάθουμε τα key???:oops: Πως θα τα μάθουμε? Πάντως πολλή καλή δουλειά μπράβο!!! 1000000000 ευχαριστώ!
nzeppos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Εντάξει, δεν εκφράστηκα σωστά, δίκιο έχεις. Αν δεις στο φάκελο του kitserver υπάρχει ένα αρχείο keybind.exe Εδώ φαίνονται όλα τα keys του kitserver. Για να δουλέψουν τα κουμπιά του αριθμητικού πληκτρολογίου πρέπει να είναι σβηστό το numpad led.
BrainFuck Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Sorry, ξανά δν κατάλαβα... πες ρε plz αναλυτηκότερα αν μπορείς. Επίσης πες μου ρε το site με τις αναλυτικές οδηγίες(είδα όλα αυτά που πρέπει να κατεβάσω και σκίαχτηκα...) Χίλια ευχαριστώ από τώρα.
nzeppos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Το site είναι εδώ και έχει όλα τα αρχεία, καθώς επίσης και τις οδηγίες για την εγκατάσταση.
schumacher_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 nzeppos, επειδή μου είναι λίγο δύσκολο να κατεβάσω το patch για τις επόμενες λίγες ημέρες, μπορείς όντως να παίζεις online χρησιμοποιώντας κανονικά το superpatch? Ή πρέπει αναγκαστικά να τρέχεις το online/offline για να χρησιμοποιείς τα default αρχεία του παιχνιδιού? εξήγησε λίγο τι παίζει γιατί έχω μπερδευτεί...
nzeppos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Η λογική είναι απλή. Εγκαθιστούμε πρώτα το superpatch. Στο φάκελο του παιχνιδιού υπάρχουν 2 exe αρχεία, το ένα είναι το offline_pes6.exe και το άλλο είναι το online_pes6.exe. Οπότε: Αν θέλω να παίξω στο PC μου, είτε μόνος είτε με παρέα (πάντως ΟΧΙ online) τότε τρέχω το offline_pes6.exe Αν θέλω να παίξω στο internet με αντίπαλο κάποιον που ξέρω ότι έχει το patch, τότε πάλι τρέχω το offline_pes6.exe Αν θέλω να παίξω στο internet με αντίπαλο κάποιον που ΔΕΝ έχει το patch, τότε τρέχω το online_pes6.exe Και δεν χρειάζεται καν το dvd του παιχνδιού. Απλά πράγματα, μην μπερδεύεστε. Η λογική είναι ότι στο online_pes6.exe δεν πρέπει να είναι εγκατεστημένο το kitserver (οκ, προϋποθέτω ότι γνωρίζετε τι είναι το kitserver) οπότε όταν τρέχετε το online_pes6.exe οι αλλαγές στα roster, τα ονόματα, τις ομάδες, τα σήματα κλπ δεν φορτώνονται.
agoraki_23 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Εντάξει, δεν εκφράστηκα σωστά, δίκιο έχεις. Αν δεις στο φάκελο του kitserver υπάρχει ένα αρχείο keybind.exe Εδώ φαίνονται όλα τα keys του kitserver. Για να δουλέψουν τα κουμπιά του αριθμητικού πληκτρολογίου πρέπει να είναι σβηστό το numpad led. Έχω κατεβάσει όλο το patch και θέλω να μάθω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να βλέπω όλα τα στάδια στο παιχνίδι... Αναλυτικά όποιος μπορεί με κινήσεις γιατί είχα προσπαθήσει στο παρελθόν και πάντα έβλεπε τα default μόνο...
BrainFuck Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ το κατεβάζω τώρα... Επίσης μπορείτε να το κατεβάσετε από emule, το κοίταξα τώρα.Υπάρχει.
Bomber-21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Πάμε να φτιάξουμε μια λίστα με τα αρχεία που χρειάζονται. Κατ'αρχήν το απαραίτητο option file, που πάει στο My documents/Konami Option file Μετά, τα αρχεία που πάνε στο φάκελο dat της εγκατάστασης του παιχνιδιού 0_text 0_sound (1o μέρος, 2ο μέρος, κατεβάστε τα και τα δύο) e_sound e_text Και τώρα τα αρχεία που χρειάζονται για το kitserver Stadiums Kits Balls Faces Χρειάζονται επίσης τα online/offline exe Online/Offline exe Και τελειώνουμε με τα 2 tools, το ίδιο το kitserver 6.3.5 και την εφαρμογή winUHA. Η τελευταία χρειάζεται για την αποσυμπίεση του Stadiums pack. Kitserver 6.3.5 winUHA Αυτά τα ολίγα. Όπου μπορούσα έδωσα τα link για filefront, επειδή λόγω έλλειψης περιορισμών το προτιμώ από τα rapidshare και το άθλιο megaupload. Τα g_sound, g_text κλπ δεν χρειάζονται γιατί είναι οι γερμανικές εκδόσεις των εν λόγω αρχείων. Το link για το option file περιέχει και τις 2 εκδόσεις του (με 0 pes points αλλά και με 77777 points, επιλέξτε εσείς ποια από τις δύο θα χρησιμοποιήσετε). Το pes6.exe που ήδη έχετε δεν θα χρειαστεί, καλού κακού όμως απεγκαταστήσετε προηγούμενες εκδόσεις του kitserver που τυχόν χρησιμοποιείτε και δουλέψτε μόνο με το kitserver 6.3.5 που κατεβάσατε. Το online_pes6.exe το τρέχετε σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε στο internet εναντίον όσων δεν έχουν το evolution superpatch. Θυμηθείτε να ΜΗΝ εγκαταστήσετε το kitserver στο online exe, αλλιώς δεν θα φορτώνει καν το παιχνίδι. Μπορείτε να το τσεκάρετε αν πατήσετε το setup.exe του kitserver, επιλέξετε από το drop down menu το online_pes6.exe και επιβεβαιώσετε ότι το κουμπάκι που μπορείτε να πατήσετε είναι το "Install" (δηλαδή η προτροπή να εγκαταστήσετε το kitserver στο online exe). Φυσικά δεν θα κάνετε install, απλώς τσεκάρετε. Το offline_pes6.exe χρησιμοποιεί όλα τα αρχεία του superpatch αλλά κάνει και για online παιχνίδι, μόνο όμως στην περίπτωση που και ο αντίπαλος/οι έχουν κι αυτοί το ίδιο patch. Είναι βέβαιο ότι μέσα σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα rooms με ονόματα "SP1.0 only" κλπ, όπως πέρσι. Δώστε βάση στην σωστή εγκατάσταση του kitserver, απ'όσο έχω δει σε διάφορα fora το 90% όσων έχουν προβλήματα δεν έχουν "στήσει" σωστά το kitserver. Πρέπει να απεγκαταστήσετε τυχόν προηγούμενες εκδόσεις του ενώ η δομή των φακέλων του πρέπει οπωσδήποτε να είναι η εξής: --> \Pro Evolution Soccer 6\ --> \kitserver --> \GDB --> \balls, \hair, \faces, \stadiums, \uni Δηλαδή η διαδρομή του φακέλου όπου θα μπει π.χ. το Καραϊσκάκη είναι η \PES6\kitserver\gdb\stadiums\GRE - Karaiskaki, Piraeus\ Φυσικά μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε το setup.exe του kitserver στο offline_pes6.exe (και μόνο σε αυτό!) ενώ μάθετε και τα key shortcuts του kitserver για να επιλέγετε χειροκίνητα γήπεδα/μπάλες/εμφανίσεις μέσα στο παιχνίδι (μόνο έτσι θα δείτε και τα 280 γήπεδα, αλλιώς θα έχετε μόνο τα 37 default) Αυτά, καλό λιώσιμο. Ωραίο ποστ! Σε ευχαριστώ πολύ!
BrainFuck Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά βοήθεια!!! Έχω κατεβάσει τα πάντα, έχω βάλει τα πάντα αλλά έχω πρόβλημα με τα stadiums! Τι να κάνω??? Με τα keys δεν ξέρω... Έβαλα στην αρχή το αρχείο UHA χύμα μες το GDB δεν λειτούργησαι...Μετά έβαλα σκέτο τον φάκελο stadiums εφού τα αποσυμπίεσα αλλά τίποτα!! Με τα keys δεν καταλαβαίνω χριστό!!!! Βοήθειαααααααα
antreaslam Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 NZEPPOS, να σαι καλα για τον οδηγο που ε΄κατσες κ έφτιαξες! ξέρει κανείς αν έχει βγει κανά πατσάκι για τους παλιούς παίχτες (μαραντόνα, βαν μπάστεν κλπ?)_?
Speed Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά το αρχείο με τα γήπεδα μπορούμε να το κατεβάσουμε απο αλλού γιατί συνέχεια με κόβει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα