Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks, nzeppos, το ξεκίνησα, αν κι έχω σοβαρές υποψίες ότι μπορεί να την πατήσω κι εγώ με τον ίδιο τρόπο... (όλες οι μανάδες ίδιες είναι...)

Δημοσ.

Με τα πολλά κατάφερα να το κατεβάσω (συνολικά 2,5GB περίπου) και το εγκατέστησα, είναι αρκετά απλό στην εγκατάσταση, απλά copy/paste θέλει.

Και έριξα μια πρώτη ματιά...

Με μία λέξη είναι καταπληκτικό, είναι απίστευτο, φαίνεται πολύ καλύτερο από το περσινό superpatch 4.0. Μιλάμε για 220 μπάλες, 280 γήπεδα (μου βγήκε η πίστη να βρω το Ολυμπιακό Στάδιο), όλες τις ομάδες του CH-L (ναι, και την ΑΕΚ) και πόσα ακόμα πράγματα. Συνολικά 2GB μόνο για τα έξτρα kits, stadiums, balls, faces.... Συν άλλα τόσα για τους ήχους.

Όσο για τα γρασίδια...επιτέλους. Η γνωστή ποιότητα των superpatches, μήνες τα περίμενα. Το PES6 του 360 μπορεί επιτέλους να πάει στα σκουπίδια χωρίς καθόλου τύψεις. Μισό λεπτάκι να πάω να πετάξω το dvd του 360 και επιστρέφω για να λιώσω στο PC.

Δημοσ.

Σημερα εγκατεστησα το Pes6 και δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα. Ιδιος ο χειρισμος, καμμια νεα τριπλα. Απλα μειωθηκαν τα φαουλ και ο υπολογιστης εγινε πολυ καλυτερος. Αντιθετως ειναι και πιο βαρετο. Δεν μπορεσα να κανω τιποτα το εντπωσιακο, οπως να περασω 5 παικτες στη σειρα..

* Που μπορω να βρω το Patch; το torrent δεν δουλευει. *

Δημοσ.

einai giati to pekses prwti fora....an deis sta prwta posts polloi to idio legan kai meta allaksan gnwmi...

kamia sxesi o xeirismos, kamia sxesi i triples...

to mono pou meine idio einai ta grafics

Δημοσ.

Πες τα ρε Γιάνναρε, για να πούμε την αλήθεια μπορεί να είναι λίγο (έως πολύ) τεμπέληδες στην Konami αλλά το φετινό PES είναι αρκετά καλύτερο από το περσινό. Έχουν αφαιρεθεί πολλά εκνευριστικά στοιχεία (όπως τα πέτσινα φάουλ) και έχουν βελτιωθεί σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι τομείς του gameplay. Ακόμα και το online είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με το περσινό με την προσθήκη των competitions, των groups, της ταχύτητας εμφάνισης των online μενού αλλά κυρίως τη δυνατότητας συμμετοχής μέχρι 8 παικτών σε έναν αγώνα. Πλέον ο μισός κόσμος συμμετέχει σε αγώνες 2vs2 και πάνω. Το 1vs1 το έχω καταργήσει, δεν παίζω σχεδόν ποτέ μόνος μου.

Τώρα πλέον που βγήκαν και τα πρώτα καλά superpatches η κατάσταση βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο.

Άσχετο: μια συμβουλή για όσους κατέβασαν το evolution superpatch, ΜΗΝ εγκαταστήσετε το kitserver στο online_pes6.exe, το έκανα κατά λάθος (χωρίς να το πάρω χαμπάρι) και μετά δεν έτρεχε με τίποτα το online exe, κράσαρε και έψαχνα μια ώρα να βρω τι φταίει.

Το online exe χρησιμεύει αποκλειστικά για αγώνες στο internet με αντιπάλους που δεν έχουν το superpatch. Έτσι ώστε να μην χρειάζεται να έχετε ξεχωριστή vanilla εγκατάσταση για τα default παιχνίδια (όπως πέρσι).

Όσο για τους φίλους που ρώτησαν για το link απ'όπου μπορούμε να κατεβάσουμε το patch, προτείνω να πάτε στο

http://www.pes-beat.com/board/showthread.php?tid=316

και λίγο μετά τα μισά της σελίδας θα βρείτε τα link (από rapidshare, megaupload, filefront κλπ) για να τα κατεβάσετε ξεχωριστά. Όπως και οδηγίες για την εγκατάσταση, που είναι ιδιαίτερα απλή. Αν και ακούγεται αγγαρεία, δεν είναι, γιατί συνολικά δεν είναι πάνω από 15 αρχεία (2,5GB) και μπορείτε να τα κατεβάσετε σχεδόν όλα από filefront, που δεν έχει τους περιορισμούς των rapidshare και megaupload. Επιπλέον πιάνει και πολύ καλύτερες ταχύτητες.

Πάλευα μια ολόκληρη μέρα να κατεβάσω το torrent και με γραμμή 2mbit έπιανα μέχρι 30-40kb/s, ενώ στο filefront είχα σταθερά 210kb/s. Και κατέβηκε σε κλάσμα του χρόνου που θα ήθελε το torrent. Αφήστε που δεν υπάρχουν και πολλοί seeders (έως κανένας!)

edit: Λίγο που κοίταξα στο forum του soccergaming.tv μιλάνε για 50+ seeders άρα και το torrent θα κάνει τη δουλειά. Είναι περίεργο όμως που το torrent είναι μόνο 1,7GB ενώ αν κατεβάσετε τα αρχεία ένα ένα (μόνο τα αγγλικά αρχεία, όχι και τα γερμανικά g_sound κλπ) βγαίνουν κάπου 2,5GB. Και στις δύο περιπτώσεις τα πάντα είναι συμπιεσμένα κατά rar οπότε κάτι μου "βρωμάει" για το torrent, ότι κάτι έχουν παραλείψει...

Δημοσ.
Σημερα εγκατεστησα το Pes6 και δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα. Ιδιος ο χειρισμος, καμμια νεα τριπλα. Απλα μειωθηκαν τα φαουλ και ο υπολογιστης εγινε πολυ καλυτερος. Αντιθετως ειναι και πιο βαρετο. Δεν μπορεσα να κανω τιποτα το εντπωσιακο, οπως να περασω 5 παικτες στη σειρα..

* Που μπορω να βρω το Patch; το torrent δεν δουλευει. *

Ποτέ η ουσία του pes δεν ήταν η τρίπλα ή η δυνατότητα να περνάς 5 αντιπάλους στη σειρά. Απορώ πως σου άρεσαν τα προηγούμενα της σειράς αν έπαιζες έτσι. Αν πάντως έπαιζες με μικρές ομάδες, θα σου άρεσε το νέο pes.

Δημοσ.

Παιδια ενα εχω να πω.. Οποιος δεν εχει κατεβασει το superpatch δεν εχει δει τιποτα.. Απλα απιστευτο!! Ειναι τρομακτικη δουλεια που πιστευω οτι περα απο τα οποια bugs βρεθουν αγγιζει την τελειοτητα.. Πωπω λιωσιμο που εχει να πεσει... :-D

edit: Λίγο που κοίταξα στο forum του soccergaming.tv μιλάνε για 50+ seeders άρα και το torrent θα κάνει τη δουλειά. Είναι περίεργο όμως που το torrent είναι μόνο 1,7GB ενώ αν κατεβάσετε τα αρχεία ένα ένα (μόνο τα αγγλικά αρχεία, όχι και τα γερμανικά g_sound κλπ) βγαίνουν κάπου 2,5GB. Και στις δύο περιπτώσεις τα πάντα είναι συμπιεσμένα κατά rar οπότε κάτι μου "βρωμάει" για το torrent, ότι κάτι έχουν παραλείψει...

Το κατεβασα απο torrent και δεν ειχε stadiums,faces,trikots και τα προγραμματα. Αυτα τα κατεβασα απο filefront και εγω..

Παλι καλα που μου πες για το online ευτυχως δεν το εχω κανει install στο kitserver, thnx..

Δημοσ.

Ναι, από bugs άλλο τίποτα, αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα τη δουλειά της ομάδας που έφτιαξε το superpatch. Προβλήματα που έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής είναι στα rosters (π.χ. αν βάλετε International Challenge με την Ελλάδα, στην 30άρα υπάρχουν 2 Σαλπιγκίδηδες), ενώ υπάρχουν προβλήματα και με πολλές φάτσες (ο Julio Cesar της ΑΕΚ με μαλλιά, ο Χιώτης έχω την εντύπωση ότι είναι σαν...Πακιστανός, η φάτσα του Τζόλε είναι άστα να πάνε, σαν τη γιαγιά μου κλπ). Από την άλλη βέβαια πολλά πρόσωπα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά, τα έβλεπα και δεν τα πίστευα!

Δυστυχώς η πρώτη έκδοση του superpatch δεν περιέχει HD kits, επίσης το fixed e_text.afs τελικά δεν διόρθωσε όλα τα προβλήματα με τα ονόματα στα γερμανικά (οι εθνικές έχουν ακόμα γερμανικά ονόματα ενώ οι classic teams αναφέρονται ως Under21). Και υπάρχουν κι άλλα μικροπροβλήματα που με τον καιρό όμως είναι βέβαιο ότι θα λυθούν.

Δηλαδή λεπτομέρειες μπροστά στον όγκο των βελτιώσεων που επιφέρει το superpatch. Θα προτιμούσα επίσης να άλλαζαν και το opmov βίντεο της εισαγωγής.

Παρατήρηση: σε πολλά ξένα fora είδα ότι υπάρχουν διαμαρτυρίες για το ότι οι μπάλες είναι μόνο 13 και τα γήπεδα μόνο 37 (τι είπες θεία Λουκρητία? πόσα γήπεδα έχει το pes6 στο xbox360??? οκτώ? να τα χαίρεσαι...). Προφανώς δεν έχουν καταλάβει πώς ακριβώς δουλεύει το kitserver. Στην οθόνη που επιλέγουμε εμφανίσεις για τις δύο ομάδες, υπάρχει μια μαύρη λωρίδα στο κάτω μέρος της οθόνης όπου φαίνεται ποιο πεδίο του kitserver μπορούμε να επηρεάσουμε.

Παράδειγμα:

offlinepes6200612181234ch7.th.jpg

Φαίνεται καλά ότι βρισκόμαστε στο kitserver υπομενού "Ball Selection - [2/4]", απ'όπου αλλάζουμε τις μπάλες. Από εδώ γίνονται οι αλλαγές και όχι από το default menu της Konami (που έχει μόνο τις 13 μπάλες και τα 37 γήπεδα που προανέφερα). Οι αλλαγές γίνονται μέσω του numpad 9 και 3, με το Tab, με τα πλήκτρα 7 έως 0 κλπ.

Στο φάκελο του kitserver υπάρχει ένα αρχείο keybind.exe όπου μπορείτε να δείτε ποιό κουμπί κάνει τι και να το αλλάξετε αν θέλετε.

Δημοσ.

LOL@Jole και καφροσυνθηματα.. :lol: .. Πολυ γελιο.. Ο Νικοπολιδης ομως; ;) Και το Καραισκακη μου αρεσε πολυ, το ΟΑΚΑ οχι.. Φοβερη δουλεια παντως μπραβο στα παιδια δεν εχω ξαναδει τετοιας εκτασης patch και με τοση λεπτομερεια...

Μεχρι να τσεκαρω ολα τα γηπεδα εμφανισεις παπουτσια μπαλες συνθηματα και να κανω τα δικα μου edit θα εχει βγει το pes7 :lol:

Δημοσ.

Μια βοηθεια παιδια γιατι μπερδευτηκα. Βρηκα τα links αλλα ποια ακριβως αρχεια πρεπει να κατεβασω? Εννοω ολα? Ακομα και το g_text και g_sound? Επειδη τετοια αρχεια δεν εχει στο program files εμενα.

Θα το εκτιμουσα αν καποιος μου λεγε απλα ονομαστικα ποια αρχεια μου χρειαζονται για αγγλικα μονο και χωρις online παιχνιδι, για να μη κατεβαζω τσαμπα αρχεια. Ευχαριστω.

Edit: Α και κατι τελευταιο. Τι ειναι το kitserver και που χρειαζεται? Ειναι απαραιτητο για το superpatch? Thanx και παλι.

Δημοσ.

Πάμε να φτιάξουμε μια λίστα με τα αρχεία που χρειάζονται.

Κατ'αρχήν το απαραίτητο option file, που πάει στο My documents/Konami

1. Option file

Μετά, τα αρχεία που πάνε στο φάκελο dat της εγκατάστασης του παιχνιδιού

2. 0_text

3. 0_sound (1o μέρος, 2ο μέρος, κατεβάστε τα και τα δύο)

4. e_sound

5. e_text

Και τώρα τα αρχεία που χρειάζονται για το kitserver

6. Stadiums

7. Kits

8. Balls

9. Faces

Χρειάζονται επίσης τα online/offline exe

10. Online/Offline exe

Και τελειώνουμε με τα 2 tools, το ίδιο το kitserver 6.3.5 και την εφαρμογή winUHA. Η τελευταία χρειάζεται για την αποσυμπίεση του Stadiums pack.

11. Kitserver 6.3.5

12. winUHA

Αυτά τα ολίγα. Όπου μπορούσα έδωσα τα link για filefront, επειδή λόγω έλλειψης περιορισμών το προτιμώ από τα rapidshare και το άθλιο megaupload. Τα g_sound, g_text κλπ δεν χρειάζονται γιατί είναι οι γερμανικές εκδόσεις των εν λόγω αρχείων. Το link για το option file περιέχει και τις 2 εκδόσεις του (με 0 pes points αλλά και με 77777 points, επιλέξτε εσείς ποια από τις δύο θα χρησιμοποιήσετε).

Το pes6.exe που ήδη έχετε δεν θα χρειαστεί, καλού κακού όμως απεγκαταστήσετε προηγούμενες εκδόσεις του kitserver που τυχόν χρησιμοποιείτε και δουλέψτε μόνο με το kitserver 6.3.5 που κατεβάσατε.

Το online_pes6.exe το τρέχετε σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε στο internet εναντίον όσων δεν έχουν το evolution superpatch. Θυμηθείτε να ΜΗΝ εγκαταστήσετε το kitserver στο online exe, αλλιώς δεν θα φορτώνει καν το παιχνίδι. Μπορείτε να το τσεκάρετε αν πατήσετε το setup.exe του kitserver, επιλέξετε από το drop down menu το online_pes6.exe και επιβεβαιώσετε ότι το κουμπάκι που μπορείτε να πατήσετε είναι το "Install" (δηλαδή η προτροπή να εγκαταστήσετε το kitserver στο online exe). Φυσικά δεν θα κάνετε install, απλώς τσεκάρετε.

Το offline_pes6.exe χρησιμοποιεί όλα τα αρχεία του superpatch αλλά κάνει και για online παιχνίδι, μόνο όμως στην περίπτωση που και ο αντίπαλος/οι έχουν κι αυτοί το ίδιο patch. Είναι βέβαιο ότι μέσα σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα rooms με ονόματα "SP1.0 only" κλπ, όπως πέρσι.

Δώστε βάση στην σωστή εγκατάσταση του kitserver, απ'όσο έχω δει σε διάφορα fora το 90% όσων έχουν προβλήματα δεν έχουν "στήσει" σωστά το kitserver. Πρέπει να απεγκαταστήσετε τυχόν προηγούμενες εκδόσεις του ενώ η δομή των φακέλων του πρέπει οπωσδήποτε να είναι η εξής:

--> \Pro Evolution Soccer 6\

--> \kitserver

--> \GDB

--> \balls, \hair, \faces, \stadiums, \uni

Δηλαδή η διαδρομή του φακέλου όπου θα μπει π.χ. το Καραϊσκάκη είναι η \PES6\kitserver\gdb\stadiums\GRE - Karaiskaki, Piraeus\

Φυσικά μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε το setup.exe του kitserver στο offline_pes6.exe (και μόνο σε αυτό!) ενώ μάθετε και τα key shortcuts του kitserver για να επιλέγετε χειροκίνητα γήπεδα/μπάλες/εμφανίσεις μέσα στο παιχνίδι (μόνο έτσι θα δείτε και τα 280 γήπεδα, αλλιώς θα έχετε μόνο τα 37 default)

Αυτά, καλό λιώσιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...