schumacher_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Το PES6 για PC, αν το αγοράσεις από play.com έχει 26.99€, οπότε είναι ήδη πολύ φτηνό... Για να παίξεις από PC με αντίπαλο με PS2 ή από PS2 με αντίπαλο που έχει PC πρέπει να κάνεις κάποια ρύθμιση στα settings νομίζω... κι εγώ δε μπορώ να παίξω, αλλά μου το είχανε πει ότι αλλάζει... ασχέτως αν ξέχασα να το αλλάξω!
Bourdoulas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Γίνεται να παίξεις με παίκτες από ps2. Αυτοί είναι πολυ δυσκολότεροι όμως!
tonyk4444 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 με αντιπαλους ps2 δεν γινεται να παιξω απο οτι ειδαΠαντως αξιζει η αγορα του για pc Τωρα τελευταια παιζει πολυ καλα χωρις lag απ'οσο ξερω μπορεις να αγορασεις κωδικο απο το ebay με 15 euro ενας φιλος μου αγορασε για το lineage ειπατε τιποτα?
tonyk4444 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 παιδια σχεδον καθε βραδυ μαζευομαστε και παιζουμε 2v2 online, εχουμε κανει τρελο παρεακι και γινονται ματσακια φωτια. οποιας θελει ας μας βρει online με την αναζητηση (view data -> search ) εγω μπαινω σαν AntonisGR , σας δινω και μερικα αλλα απο την παρεα : irmak , pasas , chris ολοι καλοδεχουμενοι και ευπροσδεκτοι...
nzeppos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 2vs2 μεταξύ συνδέσεων από Ελλάδα πραγματικά κ*λολέει, το lag είναι σχεδόν μηδενικό και γίνονται φοβερά παιχνίδια!
iliask1980 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει πρόταση. Γιατί δεν ποστάρουμε ολοι τα nickname από το Pro6, έτσι ώστε να παίξουμε ματσάκια μεταξύ μας? Ή καλύτερα να ανοίξει ένα καινούριο thread όπου μπορεί να γίνει αυτό. Όντως σε συνδέσεις εντός Ελλάδας δεν έχει lag και θα είναι πλέον ευχάροστο το online gaming του Pro6. 2vs2 ειδικά είναι καλή φάση.
jtz1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Γειά σας παιδιά!Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις μου από το Pro.Βλέπω αρκετές βελτιώσεις στον χειρισμό.Αντιμετωπίζώ ένα πρόβλημα όμως με το παιχνίδι.Μου βγάζει μια γραμμή καθώς παίζω.Ξεκινάει από το κάτω μέρος της οθόνης και συνεχίζει προς τα πάνω.Ιδιαίτερα εμφανίζεται στα βίντεο αυτο το πράγμα.Έχω έναν φορητό hp pavilion dv9093 με κάρτα geforce 7600.Kάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη afraid to shoot strangers
greekboy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 kane ena backup ta saves sou kai kane unistall kai skana install...isos auto boithisei...
drafex Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 @jtz1 .Dokimase na energopoiseis to vertical sync stin karta sou
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Βγήκε το Evolution superpatch. Μέγεθος 1,76GB περίπου και αλλάζει τα πάντα. Κατεβάστε το! http://www.pes-beat.com/board/showthread.php?tid=316 Feel the Evolution The hole team of Superpatch 4 has come together again and is working on a new Patch. Team works under another name to commit PES a new glamour. Step by step we go forward the reach the maximum of reality for our favourite game, like Evolution. Donʼt miss the great atmosphere, love for details and to the game, which we inserted to Superpatch 4. Who think the Evolution Patch will be a simple SP4 Update (like EA do it year for year), is wrong, so we work on something new. Following you can find the details. Changes can be made. New Superpatch 4 Optionfile We count on the positive response for the old Optionfile (which based on Watsons) and will edit them in special cases, like Diego of Werder Bremen. Back to Bundesliga The german Bundesliga is back and will replace the Eredivision Rescue the netherlands The three most wanted teams of the netherlands (Ajax, PSV und Feyenoord) will be in the game, because they find their new home in Others B Champions League Play with all Champions League Teams. As speacial Greetings to our neighbours Red Bull Salzburg (Austria) and FC Zürich (Switzerland) will be insert too. Clean Masterleague Stop mixed Master Leagues. Celtic and other teams will never destroy your titledreams again. Play with a clean english, german, french or spanish league, because 6 second league teams will be insert in Others C. Germany: 1. FC Köln, MSV Duisburg, 1. FC Kaiserslautern, TSV 1860 München, Karlsruher SC and Hansa Rostock England: West Bromwich Albion, Sunderland AFC, Cardiff, Preston, Burnley and Birmingham. France: Ajaccio, Metz, Caen, Strassbourg, Le Havre and Berrichonne Italy: Lecce US, Genua, Neapel, Piacenza and Bologna (Juventus is already in the game) Spain: Alaves, Malaga, Cadiz, Xerez, Murcia and Albacete Online playable If the necessary program is released, the patch will be playable in Online Modus. Cross Over System So it stands on Konamis Website and this system we want to recover. Due to confessed PS2 Patchers it is still possible to play against PS2 Users. New kits As far as possible all teams will have the original kits. New stadiums Play PES6 in the most wanted PES5 stadiums New faces As far as possible with the maximum number of faces New Boots Of course with new footgear New balls Not for the players, but for the game New graphics Also new menugraphics will be insert 1 – 2 – 3 chant now The atmosphere of the stadiums direct in your soundsystem, it seems so. New chants, which were cutted out of games, will bring you the heat to your home. Also the reaction of the crowd will be ovework with new smooth ones. Let the music in your soul Meeting the tracklist of SP4 and many new songs. No simple 1:1 songconverting, instead of that we produce new mixes. Υπ'όψιν ότι υπάρχει και σε torrent. Η "κανονική" έκδοση περιλαμβάνει πολλά αρχεία ξεχωριστά σε rapidshare, filefront κλπ και είναι πακέτο να την κατεβάσετε, αλλά αν χρειάζεστε κάτι ξεχωριστά τότε είναι μονόδρομος. Στα συν ότι υποστηρίζει online, οπότε πολύ σύντομα θα το έχει αρκετός κόσμος στο internet και θα μπορούμε να παίξουμε όπως πέρσι, με superpatch κλπ. Γιατί τα default γρασίδια, για άλλη μια φορά, δεν παλεύονται, πραγματικά καταβάλω προσπάθεια να παίξω σ'αυτά. Καλού κακού κάνετε μια κόπια όλο το φάκελο του παιχνιδιού πριν εγκαταστήσετε το superpatch για να έχετε και τη default εγκατάσταση, θα χρειαστεί για το επερχόμενο ελληνικό patch αλλά και για το online (σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε με το default game. Στο PES5 ήταν πολύ συνηθισμένο το μεγαλύτερο ποσοστό όσων χρησιμοποιούσαν superpatch να είναι στο γερμανικό κυρίως server ενώ μετά τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν δύσκολο να βρεις κάποιον να παίζει με SP οπότε αναγκαστικά το γύριζες σε default). ΥΓ.: Το e_text αρχείο έχει ένα πρόβλημα και έχει μπλέξει αγγλικά με γερμανικά. Βγήκε ήδη fix γι'αυτό το bug και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
Olorin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Εχμ, για να μην κατεβάζουμε ένα-ένα όλα τα αρχεία, έχουμε κάποιο link για το torrent???
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 h**p://www.mininova.org/tor/519349 (αν και λογικά θα το σβήσουν οι moderators, δεν νομίζω να επιτρέπονται τέτοια links εδώ, το patch δεν είναι παράνομο αλλά το ίδιο το site είναι μάλλον αμφιλεγόμενο). Σε περίπτωση που το link το φάει η μαρμάγκα, κοιτάξτε στο forum του soccergaming.tv, στο thread WE/PES -> Evolution patch. Κάπου στη μέση της σελίδας αναφέρεται το link. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει seeder και οι "καλύτεροι" leechers είναι στο 85% περίπου, αλλά λογικά μέχρι αύριο θα είμαστε κομπλέ. Κοντα 2GB patch είναι αυτά και μάλιστα συμπιεσμένα. Ουσιαστικά είναι όλο το παιχνίδι από την αρχή... ένα από τα μείον του είναι η έλλειψη HD kits αλλά σίγουρα στα επόμενα update του θα λυθεί κι αυτό.
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδή δεν υπάρχει θεός, πάει και τελείωσε, το σταμάτησα το torrent και έβαλα να κατεβάσω τα αρχεία από html. Τόσες ώρες download από filefront και στο 95% του τελευταίου 1.5GB που κατέβαζα, η μάνα μου θεώρησε καλό να πάει να βγάλει τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια από την πρίζα και έβγαλε μαζί και το τροφοδοτικό του router, τώρα πάλι από την αρχή, κάτσε περίμενε 2-3 ώρες να τα ξανακατεβάσω αφού άλλαξε το IP και δεν κάνει resume... #$%^#$%%^*#$%^#$%^#@%$^@&*^(^@#$ :evil: :evil: Χριστούγεννα σου λέει μετά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα