Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος. Πας στο φάκελο του PES, ανοίγεις το settings.exe, πας στο keyboard tab, πατάς με το ποντίκι πάνω στο σύμβολο που θέλεις να αλλάξεις (π.χ. το κουμπί X του gamepad) και σου ζητάει να επιλέξεις το πλήκτρο που θα αντιστοιχεί στο εν λόγω σύμβολο.

Απλό key configuration. Εκτός πια κι αν εννοείς κάτι πιο βαθυστόχαστο και δεν το κατάλαβα ακριβώς...

• Απαντ. 821
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια εγω που παιζω το pes6 με το πληκτρολογιο, πως μπορω να γραφω μηνυματα κατα τη διαρκεια του αγωνα???

απ'οσο ξερω αυτοι που παιζουν με gamepad, μπορουν να γραφουν απο το πληκτρολογιο, ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πάω σε ένα internet cafe και παίζω pro με φίλους μου.Αλλά όπως ξέρετε για να βάλω διπλό πρέπει πρώτα να βρω το settings.exe στον φάκελο του pro και να κάνω αυτά που λέτε πιο πάνω.Πώς,όμως,θα βρω τον φάκελο στο internet cafe?Αν ψάξω στον σκληρό δίσκο θα το βρω,γιατι θυμάμαι ότι τα παιχνίδια φορτώνουν κάπως περίεργα εκεί.

Δημοσ.
an esi kai oi filoi sou exete to Xfire nai....an katalava sosta auto pou rotas

δν σε καταλαβα φιλε μου...εγω απλα ρωτησα πως μπορω να γραψω ενα μηνυμα κατα την διαρκεια ενος παιχνιδιου (εκτος απο τα προεπιλεγμενα μηνυματα που μπορεις να εμφανισεις στα replay)

Δημοσ.
Υπάρχει τρόπος. Πας στο φάκελο του PES, ανοίγεις το settings.exe, πας στο keyboard tab, πατάς με το ποντίκι πάνω στο σύμβολο που θέλεις να αλλάξεις (π.χ. το κουμπί X του gamepad) και σου ζητάει να επιλέξεις το πλήκτρο που θα αντιστοιχεί στο εν λόγω σύμβολο.

Απλό key configuration. Εκτός πια κι αν εννοείς κάτι πιο βαθυστόχαστο και δεν το κατάλαβα ακριβώς...

Οχι, κάτι τόσο απλό ήταν... Δέν φαντάστηκα οτι εχεί διαφορετικό .exe για τις ρυθμισείς... Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
δν σε καταλαβα φιλε μου...εγω απλα ρωτησα πως μπορω να γραψω ενα μηνυμα κατα την διαρκεια ενος παιχνιδιου (εκτος απο τα προεπιλεγμενα μηνυματα που μπορεις να εμφανισεις στα replay)

a esi anaferese sto online ego nomiza oti eleges na milas tin ora pou ise sto paixnidi me sinomilia kati san msn...gia to online as apantisi kapoios allos

Δημοσ.

Δεν έχω βρει κάποιον τρόπο (και δεν νομίζω να γίνεται) να γράφω μηνύματα αν υπάρχει έστω κι ένας παίκτης που να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο για control. Γι'αυτό αρχίστε να παίζετε με gamepad! :mrgreen:

Δημοσ.

Να δώσεις 40 εύρω που έχει το παιχνίδι σε PC, για να μπορείς να παίζεις ένα ολόκληρο χρόνο, ε δεν είναι και πολλά. Τα αξίζει τα λεφτά του. Τώρα δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς περί κωδικού net-play. Δηλαδή να βρεις κάποιον που να πουλάει κωδικούς με τα μισά λεφτά ας πούμε?

Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Το πολύ πολύ δοκίμασε να το νοικιάσεις από κανένα video club της γειτονιάς, μπας και οι προηγούμενοι που το πήραν δεν έκαναν register το serial. Με αυτόν τον τρόπο έχω "τσιμπήσει" αρκετά serials, ποτέ όμως για το PES. Άλλοι φίλοι μου όμως έχουν κατάφερει να βρουν και για το PES, φαίνεται μένουν σε περιοχή όπου ο κόσμος δεν πολυπαίζει online.

Δημοσ.

με αντιπαλους ps2 δεν γινεται να παιξω απο οτι ειδα

Παντως αξιζει η αγορα του για pc Τωρα τελευταια παιζει πολυ καλα χωρις lag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...