nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Υπάρχει τρόπος. Πας στο φάκελο του PES, ανοίγεις το settings.exe, πας στο keyboard tab, πατάς με το ποντίκι πάνω στο σύμβολο που θέλεις να αλλάξεις (π.χ. το κουμπί X του gamepad) και σου ζητάει να επιλέξεις το πλήκτρο που θα αντιστοιχεί στο εν λόγω σύμβολο. Απλό key configuration. Εκτός πια κι αν εννοείς κάτι πιο βαθυστόχαστο και δεν το κατάλαβα ακριβώς...
simply_the_best Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 wehellas patch sto 90% kai anamenoume...
overclocker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Θα προλάβουμε το 2006; Αν ναι, μας βλέπω παραμονή με τα joypads στα χέρια!
tonyk4444 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 παιδια εγω που παιζω το pes6 με το πληκτρολογιο, πως μπορω να γραφω μηνυματα κατα τη διαρκεια του αγωνα??? απ'οσο ξερω αυτοι που παιζουν με gamepad, μπορουν να γραφουν απο το πληκτρολογιο, ετσι δεν ειναι?
greekboy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 an esi kai oi filoi sou exete to Xfire nai....an katalava sosta auto pou rotas
G_Zisis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά εγώ πάω σε ένα internet cafe και παίζω pro με φίλους μου.Αλλά όπως ξέρετε για να βάλω διπλό πρέπει πρώτα να βρω το settings.exe στον φάκελο του pro και να κάνω αυτά που λέτε πιο πάνω.Πώς,όμως,θα βρω τον φάκελο στο internet cafe?Αν ψάξω στον σκληρό δίσκο θα το βρω,γιατι θυμάμαι ότι τα παιχνίδια φορτώνουν κάπως περίεργα εκεί.
tonyk4444 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 an esi kai oi filoi sou exete to Xfire nai....an katalava sosta auto pou rotas δν σε καταλαβα φιλε μου...εγω απλα ρωτησα πως μπορω να γραψω ενα μηνυμα κατα την διαρκεια ενος παιχνιδιου (εκτος απο τα προεπιλεγμενα μηνυματα που μπορεις να εμφανισεις στα replay)
Crizzt Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Υπάρχει τρόπος. Πας στο φάκελο του PES, ανοίγεις το settings.exe, πας στο keyboard tab, πατάς με το ποντίκι πάνω στο σύμβολο που θέλεις να αλλάξεις (π.χ. το κουμπί X του gamepad) και σου ζητάει να επιλέξεις το πλήκτρο που θα αντιστοιχεί στο εν λόγω σύμβολο. Απλό key configuration. Εκτός πια κι αν εννοείς κάτι πιο βαθυστόχαστο και δεν το κατάλαβα ακριβώς... Οχι, κάτι τόσο απλό ήταν... Δέν φαντάστηκα οτι εχεί διαφορετικό .exe για τις ρυθμισείς... Ευχαριστώ πολύ
greekboy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 δν σε καταλαβα φιλε μου...εγω απλα ρωτησα πως μπορω να γραψω ενα μηνυμα κατα την διαρκεια ενος παιχνιδιου (εκτος απο τα προεπιλεγμενα μηνυματα που μπορεις να εμφανισεις στα replay) a esi anaferese sto online ego nomiza oti eleges na milas tin ora pou ise sto paixnidi me sinomilia kati san msn...gia to online as apantisi kapoios allos
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δεν έχω βρει κάποιον τρόπο (και δεν νομίζω να γίνεται) να γράφω μηνύματα αν υπάρχει έστω κι ένας παίκτης που να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο για control. Γι'αυτό αρχίστε να παίζετε με gamepad!
tsakonas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Paides to pira epitelous k gw original gia to PS2.....kapoies erwtisoules!!! Ginete match online PS2 vs PC ? Exete ftiaksei kana group? Tha organwsoume tpt?
nick0206 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 re paidia mipws kserete an mporw na agorasw apo kapou kwdiko gia net play sto pro evolution 6?To exw kai sto ps2 kai na dwsw k alla lefta vlakeia dn einai gia na to agorasw gia pc?
nzeppos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Να δώσεις 40 εύρω που έχει το παιχνίδι σε PC, για να μπορείς να παίζεις ένα ολόκληρο χρόνο, ε δεν είναι και πολλά. Τα αξίζει τα λεφτά του. Τώρα δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς περί κωδικού net-play. Δηλαδή να βρεις κάποιον που να πουλάει κωδικούς με τα μισά λεφτά ας πούμε? Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Το πολύ πολύ δοκίμασε να το νοικιάσεις από κανένα video club της γειτονιάς, μπας και οι προηγούμενοι που το πήραν δεν έκαναν register το serial. Με αυτόν τον τρόπο έχω "τσιμπήσει" αρκετά serials, ποτέ όμως για το PES. Άλλοι φίλοι μου όμως έχουν κατάφερει να βρουν και για το PES, φαίνεται μένουν σε περιοχή όπου ο κόσμος δεν πολυπαίζει online.
adi32 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 με αντιπαλους ps2 δεν γινεται να παιξω απο οτι ειδα Παντως αξιζει η αγορα του για pc Τωρα τελευταια παιζει πολυ καλα χωρις lag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα