schumacher_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 nzeppos δεν ξέρω αν όλα αυτά τα έγραψες για την ερώτησή μου, αλλά εγώ απλώς έψαχνα το "μόλις δείτε την οθόνη που το καθένα από τα 2-4 ανθρωπάκια πρέπει να διαλέξει σε ποιά μεριά θα πάει, όσοι έχουν και δεύτερο παίχτη στο PC τους πατάνε το start στο gamepad", το οποίο μάλιστα το ήξερε ένας φίλος και μου το είπε λίγο μετά το ποστ μου... Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!
nzeppos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Καλά, η απάντηση πήγαινε λίγο για εσένα, λίγο για τον Luxx και όλο το υπόλοιπο για όσους δεν ξέρουν πώς να τα κάνουν όλα αυτά και πρέπει να μυρίσουν τα νύχια τους για να τα βρουν. Μα "παύλες για keyboard"...το keyboard μόνο για τον player1...κάθε φορά που αποσυνδέεις το gamepad να χάνονται ρυθμίσεις, ποιός θα είναι ο 1, ποιός ο 2 την επόμενη φορά που θα το βάλεις κλπ. Πότε επιτέλους θα τα φτιάξουν αυτά τα πράγματα, γιατί να πληρώνω 40 ευρώ κάθε χρόνο για να με βασανίζουν τα κουσούρια του PS2, έλεος πια...
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 nzeppos sorry alla 8a to pw, mhn ta plhrwneis ta 40 eurw...astous na xtupane to kefali tous ston toixo pou einai toso ma toso malakes kai akoma den exoun balei mualo...
nzeppos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Ε ναι μωρέ, δίκιο έχεις, αλλά "αναγκάζομαι" να τα πληρώνω για να παίζω online. Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση. Τουλάχιστον το gameplay του 6 είναι αρκετά καλύτερο από του 5, γιατί πολλά άθλια Κουσούρια (με κάππα κεφαλαίο) της περσινής έκδοσης έχουν διορθωθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και τέλειο. Μιλάμε πάντα για gameplay, γιατί στα υπόλοιπα, βράστα Χαράλαμπε...Πραγματικά εύχομαι μία μέρα να βγάλει ένα καλό ποδοσφαιράκι η EA, καλύτερο από το PES της ίδιας χρονιάς, ε τότε θα βγάλω τα απωθημένα μου. Αυτό όμως ίσως αργήσει να γίνει. Γιατί η ΕΑ Sports είχε και έχει και μάλλον πάντα θα έχει το κόλλημα να κάνει τα παιχνίδια όσο πιο arcade γίνονται, για να τραβάνε περισσότερο κόσμο. Τα ίδια γίνονται και με τα NBA Live, τα ίδια και με τα Nascar (που τα κατέστρεψαν), τα ίδια κάνει και η EA Games με τα Need For Speed κλπ. Θέαμα χωρίς περιεχόμενο.
adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 εγω συνδεσα ενα τιμονι και μου χαλαει τη ρυθμιση για ενα κουμπι του keyboard θα δοκιμασω να παιξω με το τιμονι παρτο αριστερα .............
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 me timoniera 8a paikseis pro? Egw pantws gia auto to PES oute 5 eurw den 8a edina, giati ta dekades problhmata pou 8a sunanthsw 8a mou spasoun ta neyra...
nzeppos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 LOL Αυτό με την τιμονιέρα το έχω πάθει κι εγώ πολλές φορές. Την πρώτη φορά που έγινε δεν μπορούσα να καταλάβω τι στο καλό έφταιγε και πήγαινε ο κέρσορας σαν τρελός. Νόμιζα ότι είχαν χαλάσει και πληκτρολόγια και gamepads και όλα.
adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 υπαρχει καμια λυση εκτος απο την αποσυνδεση της τιμονιερας?
greekboy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 re pedia mono se emena simbainei otan patao ALT+TAB gia na to elaxistopoihso na mou klini telios to game??
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 να μην πατάς alt+tab αλλά alt+enter και μετά από το κουμπάκι των windows πάνω δεξιά. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και δεν έχω προβλήματα
greekboy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 να μην πατάς alt+tab αλλά alt+enter και μετά από το κουμπάκι των windows πάνω δεξιά. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και δεν έχω προβλήματα thnx man me sozis!!!doueleueiiiii
greekboy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 apo oti thimamai telutaia fora pou ida kati tetoio itan sto ISS pro 2!!!pite m kai eseis.... http://rapidshare.com/files/8052267/KONAMI-WIN32PES6040.rar.html
schumacher_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Ετεροχρονισμένα βέβαια λιγάκι, αλλά για να ελαχιστοποιείς το παράθυρο του παιχνιδιού μπορείς να πατάς και το κουμπί των windows ανέμεσα στα Alt, Ctrl, με το οποίο βγαίνει από το fullscreen το παιχνίδι και μετά να πατάς την ελαχιστοποίηση κλασσικά...
Crizzt Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά 27 σελίδες είναι αυτές... Υπάρχει τρόπος να αλλάξεις τα πλήκτρα που αντιστοιχούν στις κινήσεις? Πχ. το πλήκτρο "Χ" να μην είναι στο κουμπί Χ στο πληκτρολόγιο αλλά στο S.
greekboy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 ennoeis px an i pasa ine to X na to allaksis kai an dinis passa me to S??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα