Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω το γνησιο pes 6 και στην αρχη του αγωνα μου κολλαει....πρεπει να βαλω το patch???

αν ναι, μπορει καποιος να μου δωσει εδω η με pm ενα link για να το κατεβασω ???

ευχαριστω εκ'των προτερων,

Αντωνης (online μπαινω σαν AntonisGR ή TonyK)

Δημοσ.
....αφού οι μεγάλες δεν υπήρχε ούτε 1/1000 να στραβοπατήσουν. Μα καλά, μόνο εγώ έπαιξα με άλλη ομάδα εκτός από τις τρεις;....

Αυτό δν είναι αναγκαστηκά πρόβλημα του ελληνικού patch, αλλά του pes6(προσωπικά πιστεύω ότι δν έχει σχέση το ελληνικό patch).Αν δν σου αρέσει μπορείς να παίξεις και fifa:-?

Στην τελική δν σε ανάγκασε κανένας να το παίξεις...ή φτίαξε εσύ ένα να δούμε...

Δημοσ.
Αυτό δν είναι αναγκαστηκά πρόβλημα του ελληνικού patch, αλλά του pes6(προσωπικά πιστεύω ότι δν έχει σχέση το ελληνικό patch).Αν δν σου αρέσει μπορείς να παίξεις και fifa:-?

Στην τελική δν σε ανάγκασε κανένας να το παίξεις...ή φτίαξε εσύ ένα να δούμε...

Φάνηκε πουθενά ότι ζητάω λεφτά για ηθική αποζημίωση ή ότι διαμαρτυρήθηκα για την φοβερή χολέρα που εξαπλώθηκε στον κόσμο από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου patch; Ακόμα περισσότερο, φάνηκε να είπα πουθενά ότι δε μου αρέσει το PES6 σαν παιχνίδι, οπότε σκέφτομαι να δοκιμάσω το fifa;

Εσύ κάνεις κριτική μόνο σε πράγματα που έχεις δημιουργήσει και ο ίδιος; Δηλαδή όταν ακούς ένα τραγούδι που δε σου αρέσει, αντί να πεις απλά "δε μου αρέσει" κλείνεσαι σε ένα studio και ηχογραφείς μια καλύτερη εκδοχή, ώστε να μπορείς μετά να βγεις και να πεις "Ορίστε πως θα έπρεπε να είναι";

Chill out mate.

Δημοσ.

Μπορείς όμως πάντα να κάνεις κριτική σε πράγματα που έχεις αγοράσει και να διατείνεσαι ότι περίμενες κάτι καλύτερο. Εκεί είναι που διαφέρει μία "καλή" από μία "κακή" εταιρία, η πρώτη ακούει τον κόσμο. Δεν μπορείς να έχεις χιλιάδες ή και εκατομμύρια κόσμο που χρόνια διαμαρτύρεται για τα όποια κουσούρια του προϊόντος σου και εσύ να τους γράφεις κανονικά, μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Σας θυμίζει κάτι από ΟΤΕ που τον κράζουν όλοι εδώ μέσα?

Μια μέρα όμως θα γυρίσει ο τροχός και δεν θα υπάρχει πια μονοπώλιο, θα ξυπνήσουν οι ανταγωνιστές.

Κατά τ'άλλα, το φαινόμενο με τις μεγάλες ομάδες που δεν χάνουν με τίποτα στο Master League υπήρχε και στο PES5, δεν είναι φετινό κατόρθωμα της Konami.

Δημοσ.

Από τα όσα έχω παρατηρήσει στο ML ως τώρα στο PES6, μόνο αυτό που περιγράφετε δεν έχω δει... ο πρώτος έχει 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ έχω παίξει όλο τον πρώτο γύρο και 3-4 ματς από τον 2ο...

@greekboy: τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για τα γήπεδα στον kitserver? πες τι έχεις κατεβάσει και τι θέλεις να κάνεις, να σου πω πώς να το κάνεις...

Δημοσ.

Καλά, για το PES6 δεν ξέρω αν όντως γίνεται, δεν έχω παίξει master league, μετά από τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια το έχω βαρεθεί, μόνο online παίζω και πάλι σχεδόν πάντα από 2vs2 και πάνω (μέχρι 4vs2 έχω παίξει).

Στο PES5 πάντως το αήττητο των μεγάλων ομάδων ήταν γενικό φαινόμενο, όλος ο κόσμος στο soccergaming.tv γι'αυτό το πράγμα μίλαγε.

Δημοσ.
Από τα όσα έχω παρατηρήσει στο ML ως τώρα στο PES6, μόνο αυτό που περιγράφετε δεν έχω δει... ο πρώτος έχει 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ έχω παίξει όλο τον πρώτο γύρο και 3-4 ματς από τον 2ο...

@greekboy: τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για τα γήπεδα στον kitserver? πες τι έχεις κατεβάσει και τι θέλεις να κάνεις, να σου πω πώς να το κάνεις...

auto me ta gipeda to brika...tora allo ine to provlima...

με το που εβαλα τον kitserver δεν μπορω να ελαχιστοποιησω το παιχνιδι με το που παταω ALT+TAB το παιχνιδι κλεινει....σας εχει τυχει?

επισης δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εχω βαλει ενα fix...

PS.kanena link gia mpales?

Δημοσ.
...μόνο online παίζω και πάλι σχεδόν πάντα από 2vs2 και πάνω (μέχρι 4vs2 έχω παίξει)

Αυτό πάλι πώς γίνεται? Είχα παίξει κι εγώ μια μέρα με ένα τυπάκι που τελικά ήταν 2 μαζί... προσπάθησα, αλλά δε γίνεται τπτ, δε μπορώ να βάλω 2ο παίχτη από το pc μου να παίζουμε στην ίδια ομάδα... για πες...

Σχετικά με το ερώτημα του greekboy, επειδή δε βρήκα το link που είχα κατεβάσει το ball pack, ανέβασα το δικό μου φάκελο με τις μπάλες... rapidshare link. Ελπίζω να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό, είναι το καλύτερο πακέτο που είχα βρει...

Δημοσ.

προσπαθησα να παιξω διπλο ειτε στον ιδιο υπολογιστη, ειτε σε διαφορετικο αλλα δεν γινοταν. σε διαφορετικο υπολογιστη ζητουσε ενα κωδικο και στον ιδιο δεν μπορουσαμε να βαλουμε δυο χειριστηρια. στο button configuration ειχε μονο ενα. ουτε πληκτρολογιο γινοταν.

Δημοσ.

Αν θέλετε να παίξετε στον ίδιο υπολογιστή με πληκτρολόγιο και gamepad, πάτε στο settings.exe και βάζετε για χειρισμό στον πρώτο παίχτη τις "παύλες" που έχει (δεν έχει κάτι σε "keyboard" στο drop-down menu, ιδιοφυές...) ενώ στον δεύτερο παίχτη επιλέγετε το gamepad.

Αν πάλι θέλουν και οι δύο παίκτες να παίξουν με gamepads, τότε πάει να πει ότι έχετε συνδέσει δύο gamepads στο PC και άρα στο drop-down menu θα φαίνονται και τα δύο (συν τις παύλες που, όπως είπαμε, είναι το keyboard). Απλώς επιλέγετε το πρώτο gamepad για τον πρώτο παίχτη και -μαντέψτε- το δεύτερο pad για τον δεύτερο παίχτη.

Φορτώνετε το παιχνίδι. Το κουμάντο το κάνει ο παίκτης νούμερο 1. Είτε με κουμπιά, είτε με το πρώτο από τα 2 gamepads. Μπαίνετε στο room του lobby, και κάνετε participate. Εαν υπάρχει κι άλλος εκεί και κάνει κι αυτός participate ο αγώνας μπορεί να ξεκινήσει. Δεν είναι απαραίτητο όμως να πατήσετε είτε εσείς είτε αυτός το Start Match. Μπορείτε να περιμένετε να μπουν κι άλλοι παίχτες, μέχρι δύο ακόμα, και να παίξετε συνολικά έως 8 παίχτες από 4 διαφορετικά PC. Συνήθως τα rooms που έχουν δημιουργηθεί με αυτό το σκοπό το λένε και στο όνομά τους, "2vs2", "2gegen2" κλπ και ο αγώνας δεν ξεκινάει ποτέ αν δεν συμπληρωθεί πρώτα το...καρέ.

Στη συνέχεια, μόλις δείτε την οθόνη που το καθένα από τα 2-4 ανθρωπάκια πρέπει να διαλέξει σε ποιά μεριά θα πάει, όσοι έχουν και δεύτερο παίχτη στο PC τους πατάνε το start στο gamepad (θυμηθείτε ότι ο δεύτερος παίχτης αναγκαστικά έχει gamepad). Αμέσως στα αριστερά θα εμφανιστεί ένα icon με δύο παίχτες δίπλα δίπλα.

Οπότε όλοι οι συνδυασμοί είναι δυνατοί από κει και πέρα. Συνήθως παίζω εγώ στο ένα pc, μαζί με ένας φίλο μου (σε άλλο pc 10km μακρυά, όχι σε τίποτα LAN) εναντίον δύο άλλων, τυχαίων αντιπάλων. Έχει τύχει όμως να παίξουμε και εμείς οι δύο εναντίον 3 αντιπάλων, οι δυο τους ήταν στο ίδιο PC. Έχει τύχει να παίξουμε 2 άτομα στο PC μου, συν άλλα 2 άτομα σε άλλο PC, όλοι συμπαίκτες, εναντίον 2 Γερμανών σε ξεχωριστά PC ο καθένας. Ή δύο άτομα εμείς από διαφορετικά pc εναντίον άλλων δύο, που ήταν στο ίδιο pc.

Να μην τα πολυλογώ, καταλαβαίνετε ότι οι συνδυασμοί είναι πολλοί και γίνεται κόλαση κάθε βράδυ. Άντε μετά να κάτσεις να παίξεις ένας εναντίον ενός. Γι'αυτό και δεν ακουμπάω το PES6 στο 360 μου, και μόνο που άκουσα ότι δεν γίνεται να παίξει πάνω από 1vs1 δεν έχει κανένα νόημα να κάτσω να ασχοληθώ.

Πληροφοριακά το όνομα που χρησιμοποιώ στο pes είναι... zeppos, τι άλλο.

(ΥΓ.:

προσπαθησα να παιξω διπλο ειτε στον ιδιο υπολογιστη, ειτε σε διαφορετικο αλλα δεν γινοταν. σε διαφορετικο υπολογιστη ζητουσε ενα κωδικο και στον ιδιο δεν μπορουσαμε να βαλουμε δυο χειριστηρια. στο button configuration ειχε μονο ενα. ουτε πληκτρολογιο γινοταν.

Τι εννοείς ζητούσε κωδικό? Είχε password το room? Αν ναι, ήταν απλώς private room, ο ιδιοκτήτης του έβαλε password για να μπορούν να μπουν μέσα μόνο όσοι θέλει αυτός.)

Δημοσ.
με το που εβαλα τον kitserver δεν μπορω να ελαχιστοποιησω το παιχνιδι με το που παταω ALT+TAB το παιχνιδι κλεινει....σας εχει τυχει?

επισης δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εχω βαλει ενα fix...

gia auto edo exete kamia apantisi?

@schumacher thnx gia tis balles

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...