tonypapadovic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 off topic H ubisoft ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήει ξανα μετά τις διαμαρτυρίες για τα Two Thrones και TOCA. /off topic
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 makari... giati me tis blakeies tous den mporoume na paiksoume kai to two thrones...
jonnyn8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 re paidia kserete pou tha brw to patch me ellinikes omades pro evolution 6????
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 http://www.wehellas.gr Αλλά δεν έχει βγει ακόμα, είναι στο 80%. Νομίζω ότι γίνονται πολύ μεγάλες προσπάθειες για να βγει πριν από τα Χριστούγεννα, βλέπετε τα παλικάρια έχουν κάνει φοβερή δουλειά.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 φτάνει να μην είναι πάλι σαν το περυσινό, όπου οι 3 μεγάλες ομάδες κέρδισαν (στη μία χρονιά που έπαιξα), ΟΛΕΣ (με καμία Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Ω-Σ εξαίρεση) τις άλλες ομάδες με >3 γκολ διαφορά. Ε, έλεος. Δεν είναι πια και τόόόσο καλές...
giannakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 guys ας βοηθήσει κάποιος εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=169572 plz
konnak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Εντάξει Manuel, είσαι νομίζω λίγο υπερβολικός. Μετά από αρκετές Master League seasons με το τελευταίο patch, ΣΠΑΝΙΑ οι τρεις αθηναϊκές ομάδες ήταν πρώτες, εννοείται ότι έχαναν κιόλας, απλά όχι τόσο συχνά. Πάντως, μετά από 1-2 χρονιές έμπαιναν σφήνα π.χ. ο ΠΑΟΚ ή η Καλαμαριά (ναι, η Καλαμαριά!). Εμένα το μόνο που με ενοχλούσε είναι ότι ήταν ανεβασμένα τα στατιστικά των παιχτών των ελληνικών ομάδων σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές, με αποτέλεσμα να βλέπεις σκορ Barcelona - ΑΕΚ 1-3 και τέτοια όμορφα. Να μην πω δε για τα development charts κάποιων παικτών (ο Wooter του ΠΑΟ είχε γίνει ο καλύτερος παίκτης στο παιχνίδι!).
schumacher_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Σχετικά με το patch με τις ελληνικές ομάδες, γίνεται όντως μεγάλη προσπάθεια για να είναι έτοιμο πριν τα Χριστούγεννα, για να μπορέσουμε όλοι να λιώσουμε... @Manuel: το ότι οι 3 μεγάλες ομάδες έκαναν τόσο πολλές νίκες ήταν σχετικό με τα στατιστικά, τα οποία, όπως αναφέρει και ο konnak, ήταν λίγο ανεβασμένα... φέτος πιστεύουμε πως έχουμε κάνει καλύτερη δουλειά... @konnak: φέτος θα χαρείτε ακόμα περισσότερο το Master League, γιατί θα υπάρχουν πλέον 8 ομάδες Β Εθνικής, οπότε θα έχουμε ένα "πλήρες" ελληνικό πρωτάθλημα για το ML... σχετικά με τα development charts που λες, αυτό έχει σχέση και με το ποιος παίχτης είναι η βάση για τον κάθε καινούριο που φτιάχνεται... στην 1η χρονιά ML που παίζω, στην αρχή του 2ου γύρου ήταν πρώτος ο ΠΑΟΚ, 2ος εγώ με ΠΑΟ, 3ος Ολυμπιακός, 4ος Ηρακλής, 5η Ξάνθη κλπ κλπ... και ακόμα και ο πρώτος, έχει 2-3 ισοπαλίες και 1-2 ήττες... γενικά είμαστε σε καλά πλαίσια... θα δείτε τη δουλειά όμως όταν βγει και θα κρίνετε και μόνοι σας...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Εντάξει Manuel, είσαι νομίζω λίγο υπερβολικός. Το φαινόμενο που περιγράφω δεν είναι η γνώμη μου. Είναι αυτό που συνέβη στο pc μου. Η γνώμη μου είναι, βεβαίως βεβαίως, το "έλεος!" Μετά από αρκετές Master League seasons με το τελευταίο patch, ΣΠΑΝΙΑ οι τρεις αθηναϊκές ομάδες ήταν πρώτες, εννοείται ότι έχαναν κιόλας, απλά όχι τόσο συχνά. Πάντως, μετά από 1-2 χρονιές έμπαιναν σφήνα π.χ. ο ΠΑΟΚ ή η Καλαμαριά (ναι, η Καλαμαριά!). Εμ, εγώ που παίρνω Λάρισα, δεν έπαιξα δεύτερη χρονιά όμως (το απεγκατέστησα μετά την πρώτη). Γιατί τι νόημα είχε, όταν με το που έκανα μια ισοπαλία, ήξερα ότι έχασα όχι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και την 3η θέση; (αυτό είναι υπερβολή, γιατί στα μεταξύ τους παιχνίδια, κάποιος προφανώς έχανε, αλλά you get the point ) @Manuel: το ότι οι 3 μεγάλες ομάδες έκαναν τόσο πολλές νίκες ήταν σχετικό με τα στατιστικά, τα οποία, όπως αναφέρει και ο konnak, ήταν λίγο ανεβασμένα... φέτος πιστεύουμε πως έχουμε κάνει καλύτερη δουλειά... Γιατί δε δανείζεστε τα στατιστικά από το Football Manager; Όπως και να 'χει πάντως, θα το δοκιμάσω. Ίσως το τραβήξω και 2-3 σεζόν παραπάνω φέτος
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Θυμηθείτε ότι ειδικά στο PES5 ήταν πολύ συνηθισμένο το σύνδρομο "ομάδα Α.Ι. που πάει τραίνο στο master league". Ίσως οφείλεται περισσότερο στον κώδικα του ίδιου του παιχνιδιού παρά στα stats που έβαλαν οι δημιουργοί το greek patch στις μεγάλες ελληνικές ομάδες.
konnak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 schumacher_, η δουλειά που κάνετε είναι καταπληκτική, και είμαι σίγουρος ότι φέτος το patch Θα είναι καλύτερο από πέρυσι, όπως και το περυσινό ήταν καλύτερο από το προπέρσινο. Μην βλέπεις που ψειρίζω το όλο εγχείρημα και αναφέρω development charts και άλλα τέτοια, αυτά εντοπίζονται και στα μειονεκτήματα του ίδιου του παιχνιδιού. Χαίρομαι που διαβάζω ότι θα έχει 8 ομάδες Β' Εθνικής, επιτέλους, μια αμιγώς ελληνική λίγκα! Manuel, lol, γκρινιάζεις για την μη ρεαλιστικότητα του Master League, λέγοντας ότι την πρώτη χρονιά, με την Λάρισα, έχασες την 3η θέση; Σόρρυ, αλλά δεν βλέπεις την αντίφαση; Θα ήταν δηλαδή ρεαλιστικό να χτυπήσεις πρωτάθλημα πρώτη χρονιά, με την ομάδα της Λάρισας, χωρίς μεταγραφές; Πιστεύω έπρεπε να του δώσεις λίγο περισσότερο χρόνο. Άλλωστε, δες και μόνος σου φέτος το 5 στα 5 (ή 6 στα 6) του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του πραγματικού πρωταθλήματος (και με τις εμφανίσεις που αυτό επετεύχθη, τουλάχιστον στο Pro έριχνε και 3 τεμάχια ανά αγώνα ). Το Master League Mode προσομοιάζει την πραγματικότητα!
schumacher_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 @Manuel: στην αρχή είχαμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε τα στατιστικά από μόνοι μας, αλλά με το που φτιάξαμε τις "μεγάλες" ομάδες καταλάβαμε ότι δεν ήταν αυτό εφικτό και για τις μικρότερες (πόσο μάλλον για τη Β εθνική) γιατί υπήρχαν παίχτες που ούτε ξέραμε, ούτε τους είχαμε δει ποτέ να παίζουν... αυτό που λες με τα στατιστικά του FM, έγινε στην πορεία, που απ' ότι καταλαβαίνω μάλλον είχες απεγκαταστήσει το patch, οπότε είναι λογικό να μην το πήρες χαμπάρι... φέτος αυτή η δουλειά έγινε από την αρχή... αλλά και πάλι, μη νομίζεις ότι αυτός ο τρόπος είναι αλάνθαστος... σκέψου ότι για να γίνει αυτή η μετατροπή (FM -> PES) κάποιος έγραψε ένα κώδικα με νουμεράκια και βαρύτητες του κάθε στατιστικού... άρα θα μπορούσε και αυτός να μην έχει λάβει σωστά υπόψη του τις διάφορες περιπτώσεις που μπορεί να τύχουν... σε γενικές γραμμές (όπως είπα και πιο πριν) φέτος η δουλειά που έχει γίνει (και φαίνεται ως τώρα σε εμάς που το δοκιμάζουμε) είναι καλή πέραν των αρχικών προσδοκιών (τουλάχιστον των δικών μου)... @konnak: οι ιδέες και η καλοπροαίρετη κριτική είναι σίγουρα καλοδεχούμενα... αυτό που λες είναι σωστό και δυστυχώς δε μπορούμε να το αλλάξουμε, για να γίνει το patch ακόμα πιο ρεαλιστικό... αλλά στην τελική, πώς μπορούμε να ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί ο κάθε παίχτης? Π.χ στον ΠΑΟ που παίζω τώρα, αυτοί που έχουν τρελή καμπύλη είναι οι Τζιόλης, Λεοντίου και Εμπέντε... σίγουρα και οι 3 είναι παίχτες με προοπτικές, οπότε δε νομίζω να το βλέπει κανείς σαν παραφωνία... Σχετικά με το patch, πληροφορίες και screenshots μπορείτε να δείτε στο site μας... για όσους βαριούνται, εκτός από τις 8 ομάδες Β εθνικής, θα περιλαμβάνονται στο patch συνθήματα για 16 (προς το παρόν) ελληνικές ομάδες, γήπεδα (3d, φτιαγμένα από το 0) τουλάχιστον των κυριοτέρων ομάδων (και σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να έχουν όλες οι ομάδες τη φυσική τους έδρα), όπως και έξτρα γήπεδα (με το γνωστό σε όλους stadiumserver), μπάλες, γύρω στα 150 πρόσωπα από έλληνες παίχτες, 4 έλληνες διαιτητές και άλλα διάφορα...:wink:
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Manuel, lol, γκρινιάζεις για την μη ρεαλιστικότητα του Master League, λέγοντας ότι την πρώτη χρονιά, με την Λάρισα, έχασες την 3η θέση; Σόρρυ, αλλά δεν βλέπεις την αντίφαση; Θα ήταν δηλαδή ρεαλιστικό να χτυπήσεις πρωτάθλημα πρώτη χρονιά, με την ομάδα της Λάρισας, χωρίς μεταγραφές; Πιστεύω έπρεπε να του δώσεις λίγο περισσότερο χρόνο. Άλλωστε, δες και μόνος σου φέτος το 5 στα 5 (ή 6 στα 6) του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του πραγματικού πρωταθλήματος (και με τις εμφανίσεις που αυτό επετεύχθη, τουλάχιστον στο Pro έριχνε και 3 τεμάχια ανά αγώνα ). Το Master League Mode προσομοιάζει την πραγματικότητα! Κατ' αρχάς, με την ομάδα που σου δίνει το παιχνίδι όταν ξεκινάς Master League (ξέρετε, αυτήν την πολύ χάλια), ανεβαίνω ΠΑΝΤΑ την πρώτη χρονιά από την β' στην α' και την δεύτερη χρονιά (δηλαδή την πρώτη που παίζω στην α') παίρνω είτε πρωτάθλημα, είτε βρίσκομαι στην 4άδα. Και αυτή η ομάδα υποτίθεται ότι είναι πολύ κακή. Ε, με τη Λάρισα, περίμενα όχι να πάρω πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον να είναι διεκδικίσιμη η 3η θέση. Όσον αφορά το σύμπαν του παιχνιδιού, δε ζητάω κάτι ιδιαιτέρως αντιρεαλιστικό (αν τα καταφέρνω με τον Huylens ή όπως τον λένε, γιατί να μην τα καταφέρνω με τον Καλαντζή; ). Τέλος πάντων, όπως είπα και πριν, το πρόβλημα δεν ήταν ότι η Λάρισα ήταν κακή ομάδα κ δεν μπορούσα να πάρω νίκες. Ήταν ότι με το παραμικρό στραβοπάτημα, το παιχνίδι έχανε κάθε ενδιαφέρον, αφού οι μεγάλες δεν υπήρχε ούτε 1/1000 να στραβοπατήσουν. Μα καλά, μόνο εγώ έπαιξα με άλλη ομάδα εκτός από τις τρεις; Είναι δυνατόν να μην παρατήρησε κανείς άλλος αντίστοιχο πρόβλημα; Εκτός αν το patch που διόρθωνε την κατάσταση είχε βγει πολύ γρήγορα. Συμφωνώ πάντως και με το ότι υπήρχε το φαινόμενο στο pes5 να υπάρχει μια ομάδα "τρένο". Την σύγκριση με τις 5 νίκες του Ολυμπιακού στην πραγματικότητα, την αφήνω ασχολίαστη
greekboy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 guys ας βοηθήσει κάποιος εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=169572 plz an dn ise o idio isos se boithisi auto alla mallon ise o idios...
greekboy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 mpori kapoios na m pi pos xrisimopoihte o kitserver??ton exo egkatastisi kai thelo na peraso merika gipeda alla pos???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα