Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
exo ena provlima den mporo na energopiiso to keybord gia na pekso diplo.pao sto setings.exe alla den ginete tpt.ti mporei na eine?

Να βάλεις το gamepad στον Player2... ο player1 θα πάρει το keyboard και θα παίξετε μια χαρά... έφαγα κανένα τέταρτο χθες να δω πώς θα το κάνω... :mrgreen:

Δημοσ.

παιδια, μολις ξεκιναω το παιχνιδι, με το που παει να γινει η σεντρα, το παιχνιδι παει καρε καρε...οσο περναει ομως η ωρα το framerate φτιαχνει...μεχρι το 30λεπτο (απο ρυθμισεις 10min βαζω τα παιχνιδια) εχει φτιαξει σχεδον τελειως...

αν μετα ξαναρχισω ματς, δεν υπαρχει προβλημα...

αν βγω απο το παιχνιδι τελειως και ξαναμπω, θα το ξανακανει

δλδ στη σεντρα θα πηγαινει καρε-καρε μεχρι να σηκωθει το gramerate σε νορμαλ επιπεδα...

καινουριοι οι drivers

το παιχνιδι απο θειο με loader (απο τις πρωτες εκδοσεις)

αυτο φταιει? να βρω καινουρια εκδοση??

Δημοσ.
παιδια, μολις ξεκιναω το παιχνιδι, με το που παει να γινει η σεντρα, το παιχνιδι παει καρε καρε...οσο περναει ομως η ωρα το framerate φτιαχνει...μεχρι το 30λεπτο (απο ρυθμισεις 10min βαζω τα παιχνιδια) εχει φτιαξει σχεδον τελειως...

δλδ στη σεντρα θα πηγαινει καρε-καρε μεχρι να σηκωθει το gramerate σε νορμαλ επιπεδα...

καινουριοι οι drivers

το παιχνιδι απο θειο με loader (απο τις πρωτες εκδοσεις)

αυτο φταιει? να βρω καινουρια εκδοση??

Μου το κανε και με το πρωτοτυπο.. Το protection ειναι βαλε το fixed exe απο το gamecopyworld..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε άλλον...

Κατά το loading, μετά το λογότυπο ΚΟΝΑΜΙ, εμφανίζει μία άλλη εικόνα με τα λογότυπα JFA και MAX και μετά δείχνει αυτά που λέει για adidas, trademarks και μετά παίζει την εισαγωγή... ε, σ'εμένα κολλάει όταν είναι να δείξει την άδεια για την adidas και αν πατήσω ENTER, πάει απευθείας στην αρχική οθόνη, χωρίς να δείχνει εισαγωγή...

Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει?

Δημοσ.

kalimera

exo mpleksei me to settings.exe...patao sinexeia to cancel me to aristero klik kai tautoxrona to space bar alla de ginetai na allakso tis rithmiseis toy keyboard....mipos mporei kapoios na voithisei??

Δημοσ.
Μήπως έχεις σκαλίσει το dat\opmov, το αρχείο που είναι το βίντεο της εισαγωγής?

Όχι, το πρόβλημα το είχα από την αρχή, πριν αρχίζω να πειράζω το παιχνίδι... :mrgreen:

Αλλά και πάλι, το πρόβλημα δημιουργείται πριν από την εισαγωγή... δε μου εμφανίζει ούτε την εικόνα με την άδεια της adidas... μετά, αν πατήσω Enter για να προχωρήσει, λογικό είναι να μου πηδάει την εισαγωγή...

Δημοσ.
παιδια, μολις ξεκιναω το παιχνιδι, με το που παει να γινει η σεντρα, το παιχνιδι παει καρε καρε...οσο περναει ομως η ωρα το framerate φτιαχνει...

loipon file mou! ki emena mou to kanei afto,exw omws exw provlima me to framerate,kai oxi me to gramerate!!! xaxaxa! B) kiddin'!! tespa,apla pata 1-2 pause,kai meta siaxnei mono tou. to nou sou,to paizw me fixed exe..

Δημοσ.

οκ, μετα το fixed exe εφτιαξε, τελικα ηταν η ο loader ή η προστασια αντιγραφης οπως αναφερθηκε απο τον litlelouievegnos

Δημοσ.
οκ, μετα το fixed exe εφτιαξε, τελικα ηταν η ο loader ή η προστασια αντιγραφης οπως αναφερθηκε απο τον litlelouievegnos

mporis na mou pis poio akrivos fixed evales gt exo kai ego to idio provlima?sto gamecopyworld.com exei 2-3 poio apo ola dialekses kai sou eftiakse?

Δημοσ.

Ειναι το γ$@protection(starforce μου φαινεται).. Το πηρα πρωτοτυπο το βαζω και μου εκανε αυτες τις ιστοριες!! Με το που εβαλα το fixed exe ολα σταματησαν.. Καποτε πρεπει να σταματησουν αυτη την αηδια που κανει και ζημια στα συστηματα.. (unstable system,problems with optical drives.)

Μετα φταινε οι πειρατικες κοπιες οταν χρησιμοποιουν τετοιες αηδιες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...