Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια..

υπαρχει διαφορα στην αποδοση της ομαδας αναλογα με το προς τα που επιτιθεται η ομαδα;;;

γενικα,οταν κανω επιθεση προς τα δεξια η αποδοση μου ειναι κατα πολυ καλυτερη σε σχεση με το αλλο ημιχρονο που παιζω προς τα αριστερα....

ισχυει αυτο ή εγω εχω το προβλημα;;;

Δημοσ.
ρε παιδια..

υπαρχει διαφορα στην αποδοση της ομαδας αναλογα με το προς τα που επιτιθεται η ομαδα;;;

γενικα,οταν κανω επιθεση προς τα δεξια η αποδοση μου ειναι κατα πολυ καλυτερη σε σχεση με το αλλο ημιχρονο που παιζω προς τα αριστερα....

Αυτο πρωτη φορα το ακουω.. Τι να σου πω δεν μου φαινεται λογικο καθολου μαλλον θα εχει να κανει με το home/away και το χεις συνδυασει ετσι ή με το fatigue των παιχτων..

BTW και ενα ομορφο goalaki απο εμενα ;)

http://rapidshare.com/files/5464352/goal.rar.html

Δημοσ.
ρε παιδια..

koita edw

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1384962#post1384962

Δημοσ.

Ρε φιλαρακι σορρυ κιολας που στο λεω αλλα βαζεις πολλα συνηθισμενα γκολ να δουμε.. Ο σκοπος ειναι να δουμε καποιο ξεχωριστης ομορφιας γκολ που εχει καποιο σημαντικο δεικτη δυσκολιας..

Σορρυ κιολας αν στο χαλαω ετσι, απλα λεω ...

Δημοσ.
Ρε φιλαρακι σορρυ κιολας που στο λεω αλλα βαζεις πολλα συνηθισμενα γκολ να δουμε.. Ο σκοπος ειναι να δουμε καποιο ξεχωριστης ομορφιας γκολ που εχει καποιο σημαντικο δεικτη δυσκολιας..

Σορρυ κιολας αν στο χαλαω ετσι, απλα λεω ...

Mερικά είναι τέτοια με δείκτη μεγάλης δυσκολίας...

Άλλα όντως είναι συνηθισμένα,δεν είπα το αντίθετο ή υποστήριξα ότι όλα είναι super γκολάρες...

όποτε είναι super γκολάρες θα το λέω.

Και δε μου χαλάς τίποτα...Να σαι καλά για τη παρατήρηση.

Δημοσ.

wraia...eipame pws ta pliktra ta rithmizeis apo to settings.exe(sto PC) ,

koita omws problima pou exw : apo to settings kanena plikto den mporei na dextei to space bar(Mono apo default pou exei to start).Gia paradeigma egw thelw to R2. Sto pro 5 pou eixes tin dinatotita na allakseis ta pliktra kai mesa ap'to paixnidi eukola mporouse na dextei to space bar.Twra...????

Kserei kaneis kati gia auto?pws tha balw diladi to R2 ws space bar????

Δημοσ.

έχει ξανά-αναφερθεί. Κάνεις αριστερό κλικ πάνω στο Cancel και δεν το αφήνεις! Όσο το κρατάς, πατάς και το spacebar.

Δημοσ.

Pros....:agoraki_23 1.ta goals sou einai oti nane 2.mathe na vazeis goals 3.otan stelneis rar. arxeio na mhn periexei ML mazi me t'alla....ok?giati re file kata lathos egine overwrite ena ML pou eixa........to opoio xereis ti tha pei ayto........polles wres paixnidiou!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...