Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 821
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τους κατόχους κονσολών εκτός Χ360: Υπάρχει PES Shop στα option? ΓΙατί στο Χ360 ούτε να σώσεις replay δεν έχει.

Kαι για τους κατόχους Χ360: εμείς τελικά σε αυτά τα 6 κατσικοχώραφα θα παίζουμε? Μπορεί να σκάσει κανένα κλειδωμένο στην πορεία γήπεδο με χορτάρι?

Δημοσ.

n1ghtw0lf το είπα αυτό(ότι μπορεί να έχει και διάφορα άλλα kitserver κ.τ.λ).Υπάρχουν όμως patch που αλλάζουν μόνο το option file(εγώ βρήκα 2 τέτοια τα οποία δν προσθέτουν ομάδες αλλά διωρθώνουν τα πάντα στις υπάρχονες΄μιλάω για μπλούζες ονόματα κ.τ.λ.)....

Δημοσ.
Dystyxos sokrati, pes shop exoun oloi ektos apo emas opos kai ena soro gipeda... Kai sozoun kai replay....

Μα γιατί δηλαδή θέλουν να λέγονται βλάκες και κάνανε έτσι το παιχνίδι!!?? Τι να πω... Λες και δεν το ξέρανε και οι ίδιοι ότι θα φενότανε πρόχειρο και θα δυσαρεστούσε κόσμο...

Ισως θέλανε να δώσουνε βάση στα άλλα μηχανήματα και είπανε πάρτε κ σεις κάτι για να μην κλαίτε...

Δημοσ.

παιδες εχω ενα προβλημα κατα την εγκατασταση του pes 06 σε pc.δε βρισκει το αρχειο opmov(40 mb) απο το φακελο του cd G:\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat. υπαρχει καπιος τροπος να με βοηθησει καπιος που εχει κανει install?

π.χ. rapidshare

ευχαριστω προκαταβολικα....

παιδες εχω ενα προβλημα κατα την εγκατασταση του pes 06 σε pc.δε βρισκει το αρχειο opmov(40 mb) απο το φακελο του cd G:\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat. υπαρχει καπιος τροπος να με βοηθησει καπιος που εχει κανει install?

π.χ. upload στο rapidshare

ευχαριστω προκαταβολικα....

Δημοσ.

Καλά και εγώ έβαλα δύσκολο επίπεδο στις μεταγραφές και το έχει παρακάνει το παιχνίδι. Έχω μαζέψει 100.000 και δεν μπορώ να πάρω ΕΝΑΝ καλό παίχτη (τον Rooney). Εν τω μεταξύ, το παιχνίδι δε σου εξηγεί και πιο είναι το πρόβλημα. Δε θέλει η ομάδα; Δε θέλει ο παίχτης γιατί θέλει κι άλλα λεφτά; Δε θέλει ο παίχτης έτσι γενικώς; Τι;

Δημοσ.

stis metagrafes einai poluploka ta pramata....pezoun polla rolo....

katarxas pezei rolo to level poy dialeksate...egw to xw sto very hard kai exw parei messi giati htan open to negotiation. aftous tous vriskeis sto negotiations-quick search-search by openess to negotiation(kai to apo katw future potential einai kalo alla asxeto gia to paron problem). epishs pezei rolo i thesi tis omadas kai genika to status.meta einai i diathesi tou paixth kai tis omadas tou an thelei na ton poulisei kai fisika ta lefta pou dineis...an px enas pextis arxika zitaei 5000 kai salary 500 kai tou ta diplasiaseis ,tha erthei 99%... an den erthei shmainei oti de goustarei :D ...

edit: re manuel pws mazepses 100.000? :D

i to pezeis sto medium level duskolias kai ta xeis kerdisei ola xwris metagrafes!

i pezeis aneleita oli mera!!

egw eimai sto 2010 , ksekinisa me Barca me default players(kostelo,ximenez klp) sto 3o epipedo duskolias gia na bw online kai exw ftiaksei polu kalh omadoula, pira persi to champions league kai to kupello (sto 5o epipedo), kai fetos paw gia prwtathlima(6o epipedo) ... eftasa mexri 60000 , me oles tis metagrafes omws pane ta lefta...!!!

Δημοσ.

καλά που μου το πες! Ήμουν έτοιμος να κάνω και εγώ update! Αν τελικά ανακαλύψεις ότι έφταιγε κάτι άλλο, πες το μου (μη μείνω και εγώ χωρίς αναβαθμισμένους drivers)

Δημοσ.

ego pezo sto very hard kai top player kai den exano eykola.tora oso gia tis metagrafes eine provlima alla ksana arxisa to protathlima apo tin arxi gia na paro mpartsa.tora oso gia to champions league den me enthousiase kai kolise kai to pc.eftixos tin glitosa me ena system restore.

kai merika golakia gia na thimounte oi palioi kai na mathenoun oi kenourioi. :)

http://rapidshare.com/files/5210373/pes_gol.zip.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...