Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia exo dio erotiseis...proton pote tha etoimastei peripou to elliniko patchaki??

deuteron pos mporo na peraso ta patch???

katevasa auto me tis mpalles alla den ksero ti na kano meta

episis mporo na kano kati oste na akouo ispano ekfoniti xoris na xreiastei na kano install apo tin arxi???

Δημοσ.
paidia exo dio erotiseis...proton pote tha etoimastei peripou to elliniko patchaki??

deuteron pos mporo na peraso ta patch???

katevasa auto me tis mpalles alla den ksero ti na kano meta

episis mporo na kano kati oste na akouo ispano ekfoniti xoris na xreiastei na kano install apo tin arxi???

Για να περάσεις τις μπάλες διάβασε το .txt που συνοδεύει τα αρχεία και δε θα αντιμετωπίσεις το παραμικρό πρόβλημα. Όσο για τον Ισπανό εκφωνητή πρέπει να εγκαταστήσεις το παιχνίδι από την αρχή.

Για τις μπάλες όμως έχω και εγώ μία ερώτηση. Αν τις εγκαταστήσεις με το DKZ Studio σύμφωνα με τις οδηγίες οι μπάλες αντικαθιστούν αυτές του παιχνιδιού. Υπάρχει τρόπος να προστεθούν οι καινούριες μπάλες στις παλιές και να αυξηθεί ο συνολικός τους αριθμός;

Δημοσ.

Δε το γνωρίζω αυτό pusher αλλά απ ότι είδα οι καινούριες μπάλες είναι πολύ καλύτερες και φανταχτερές από τις παλιές οπότε δεν θα νοσταλγησεις τις παλιές πιστεύω.

Δημοσ.

Παιδιά το champions league patch που κυκλοφόρησε είναι απίστευτα καλό...

Καινούρια απίστευτα γραφικά,πρόσωπα,στάδια,όλα πιο φανταχτερά...

Για δείτε και 6 γκολάκια που σκόραρα με αυτό το καινούριο στυλ σουτ που είναι δύσκολο να υπολογίσεις πως θα πάει η μπάλα...

http://rapidshare.com/files/4301767/replays.rar

Δημοσ.
το καλυτερο patch ειναι αυτο της ομαδας superpatch:-D

Όοοοχι...το καλύτερο patch είναι της ομάδας του WE Hellas...Θυμήσου με...;) Λίγο υπομονή ακόμα και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας :)

Δημοσ.

Εμένα το CHL patch δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, ειδικά με τα rosters έχει πάρα πολλά προβλήματα, είναι επιεικώς απαράδεκτα. Ενώ έχει κι άλλα προβλήματα εκτός από τις φανερές ελλείψεις του (opmov εισαγωγής, μουσική στα μενού κλπ). Είπαν ότι θα βγάλουν update για όλα αυτά...κάποτε. Ουσιαστικά είναι μια παρόμοια έκδοση με αυτή που είχε βγάλει η Gamingaccess το καλοκαίρι, για το WC2006, που "κάθεται" παράλληλα με το default PES και "εξαφανίζει" όλα τα μενού και τα logo των ομάδων που δεν χρειάζονται. Προχειροδουλειά μου φαίνεται, σε σχέση πάντα με αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Συνεχίζω να περιμένω για το Evolution Patch. Και το greek patch της wehellas βέβαια!

Δημοσ.

Εγώ πάλι να ρωτήσω με τον αριστερό μοχλό τι μπορείς να κάνεις? Το μόνο που έχω βρει να κάνω είναι όταν το κάνω μια σβούρα, κάνει μια σβούρα κι ο παίκτης. Μέχρι πριν κανα 2μηνο έπαιζα το 5 με ένα παλιό gamepad, που δεν είχε μοχλούς, μόνο pad.

Και θυμίστε μου λίγο με πιο κουμπί πάει κοντά στη μπάλα όταν έρχεται απο ψηλά? Με το R2 (δεξιά κάτω απο το τούρμπο)??

Και με ποιο έρχονται ενισχύσεις στην άμυνα??

Δημοσ.

Παιδιά,επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τα patch,μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να εγκαταστήσω δύο διαφορετικά patch?Δηλαδή μπορώ να βάλω και το superpatch και το ελληνικό wehellas ταυτόχρονα?

Και κάτι άλλο,όταν εγκαταστώ ένα patch,μετά αν δεν μου αρέσει,πώς μπορώ να το απεγκαταστήσω?

Δημοσ.

den mporeis na baleis 2 tautoxrona, ektos an kaneis 2 diaforetikes egkatastaseis tou paixnidiou...

kai an 8es na to bgaleis, h' antika8istas ta palia *.afs files, ta opoia 8a krathseis backup prin baleis kapoio patch, h' uninstall to game, kai new install meta...

Δημοσ.

Μπορέις αλλά σε διαφορετικούς users διότι κυρίως τα patch είναι αρχεία που μπαίνουν στο save του παιχνιδιού που είναι στα documents.Τώρα αν και τα δύο patch έχουν kitserver κ.τ.λ....

Δημοσ.

ναι μη κανετε το λαθος και βαλετε το champions league patch διαλυει τα παντα

παντως το online ειναι χαλια με 768 forthnet

στο ημιχρονο που εχω εγω σεντρα παιζω μονοτερμα τον αντιπαλο και στο δευτερο δεν μπορω να περασω σεντρα

Δημοσ.
Μπορέις αλλά σε διαφορετικούς users διότι κυρίως τα patch είναι αρχεία που μπαίνουν στο save του παιχνιδιού που είναι στα documents.Τώρα αν και τα δύο patch έχουν kitserver κ.τ.λ....

As me diwr8osei kapoios an kanw la8os...

oute se diaforetikous users mporeis na baleis 2 diaforetika patch sto PES...

sta documents tou paixnidiou mpenei monaxa to option file, ola ta alla arxeia tou patch antika8istoun ta *.afs arxeia pou briskontai sto installation folder (px C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat)

Ektos an kaneis 2 installations se diaforetikous fakelous (px Konami\Pro evolution 6) kai (Konami\PES6) kai baleis ston ka8e fakelo to patch pou 8es

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...