adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 ναι το Χ εχει εξασθενησει πολυ νομιζω στο 5 εκλεβες πιο ανετα τη μπαλλα
BrainFuck Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 και όμως φίλε μου έχει βγεί... ....Θα σου έλεγα το site αλλα θα φάω ban... Δεν μιλάω για το patch του wehellas(αν και αυτό είναι γ****)Αλλά για άλλο..
G_Zisis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 nzeppos αν πάω μόνος μου πάνω στον αντίπαλο και δεν πατήσω τίποτα μόνο κατευθείνω τον παίχτη μου κολλητα στον αντίπαλω,προσπαθεί να του πάρει τη μπάλα ή του βάζει μονο σώμα? BrainFuck όταν λες για το ελληνικό πρωτάθλημα εννοείς ότι μπορείς να παίξεις και το ελληνικό πρωτάθλημα ή έχει μόνο τις ομάδες με τα κανονικά ονόματα κτλ?
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 nzeppos αν πάω μόνος μου πάνω στον αντίπαλο και δεν πατήσω τίποτα μόνο κατευθείνω τον παίχτη μου κολλητα στον αντίπαλω,προσπαθεί να του πάρει τη μπάλα ή του βάζει μονο σώμα? Του βάζει σώμα. Μπορεί να κάνεις φάουλ έτσι. Ή μπορεί να επιβραδύνεις τον αντίπαλο. Ή μπορεί και να του φύγει η μπάλα αν τον επιβραδύνεις αρκετά και δεν σφυριχτεί φάουλ. Πάντως μια φορά την μπάλα δεν προσπαθεί να του την πάρει. Πρέπει να πατήσεις και Χ.
schumacher_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 και όμως φίλε μου έχει βγεί... ....Θα σου έλεγα το site αλλα θα φάω ban... Δεν μιλάω για το patch του wehellas(αν και αυτό είναι γ****)Αλλά για άλλο.. Δε μας λες πού βρήκες αυτό το patch, να δούμε κι εμείς τι έχει μέσα? Γιατί αν είναι αυτό που νομίζω, κάτι μου λέει ότι θα έχει αρκετά πράγματα από το περσινό μας patch... Επίσης, για το patch που ετοιμάζεται από το wehellas.gr ισχύει αυτό που έγραψε ο Moonlight_Shadow και έβαλε link και ο nzeppos: ~75%
BrainFuck Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Φίλε δν αντιλέγω... Αλλά δν μου επιτρέπεται να πω το site αφού θερωρήται παράνομο.Το μοναδικό που μπορώ να σου πω είναι ότι όντως μοιάζει με το περσινό του wehellas.Έχει όμως διαφορές στις φανέλες και στα ονόματα(πολύ φυσικό). Τέλοσπάντων, είναι μια προσωρινή λυση μέχρι να βγάλετε από την wehellas. Άλλη μία παρατήρηση:Το patch αυτό έχει 1 καλύτερο απ' ότι το ΠΕΡΣΙΝΟ της wehellas:Δεν σε πετάει έξω από το παιχνίδι στο edit.
fidelakos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 παιδια εγω εχω μια απορια στο pro 5 μπορουσες στις εθνικες να βαλεις και αλλους παιχτες απο το edit player στο 6 γινεται?
schumacher_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Φίλε δν αντιλέγω...Αλλά δν μου επιτρέπεται να πω το site αφού θερωρήται παράνομο.Το μοναδικό που μπορώ να σου πω είναι ότι όντως μοιάζει με το περσινό του wehellas.Έχει όμως διαφορές στις φανέλες και στα ονόματα(πολύ φυσικό). Τέλοσπάντων, είναι μια προσωρινή λυση μέχρι να βγάλετε από την wehellas. Άλλη μία παρατήρηση:Το patch αυτό έχει 1 καλύτερο απ' ότι το ΠΕΡΣΙΝΟ της wehellas:Δεν σε πετάει έξω από το παιχνίδι στο edit. Αν είναι για παρανομίες, τότε όντως καλύτερα που δεν το αναφέρεις στο forum... Δεν καταλαβαίνω, τι εννοείς "διαφορές στις φανέλες"...? Όσο για αυτό που λες με το edit, ήταν πρόβλημα που δημιουργούσε ο kitserver και όχι το patch... Όπως και να έχει το πράγμα πάντως, αυτό που μας χαροποιεί είναι ότι πολύς κόσμος περιμένει το patch εναγωνίως και εκτιμά τη δουλειά που κάνουμε... και δεν αναφέρεται το patch μας σαν "αντιγραφή" του τάδε ή "βασισμένο" στο δείνα, γιατί η δουλειά που γίνεται είναι πολύωρη και κουραστική και όχι απλά copy-paste που κάνουν κάποιοι και νομίζουν ότι φτιάχνουν patch... :twisted: Αυτά!
agoraki_23 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Πώς μπορώ να τις περάσω στο PES? Μέσω του Dkz studio (κάνε search google και κατέβασε το) ανοίγεις το 0_text.afs και κάνεις insert files.
@LF@147 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 παιδια μια ερωτησουλα....σε εσας εχει την τηλεοπτικη camera (tele) ....η υπαρχει μονο στην εκδοση για το ps2 kai xbox???...
Alejandro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Πόσα frames/sec έχετε σε μέγιστη ανάλυση και full details? Σε ορισμένους αγώνες παρουσιάζεται μια πτώση του αριθμού των frames όταν η μπάλα πλησιάζει στη μεγάλη περιοχή! Ξέρει κανείς γιατί;
PETROS13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 παιδιά μου έδωσαν ένα save με φτιαγμένες τις ομάδες. ας το κοιτάξει κάποιος.. http://rapidshare.com/files/4104394/KONAMI-WIN32PES6OPT
pusher Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 παιδια εγω εχω μια απορια στο pro 5 μπορουσες στις εθνικες να βαλεις και αλλους παιχτες απο το edit player στο 6 γινεται? Ναι. Ακριβώς όπως και στο 5...
overclocker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 παιδιά μου έδωσαν ένα save με φτιαγμένες τις ομάδες. ας το κοιτάξει κάποιος.. http://rapidshare.com/files/4104394/KONAMI-WIN32PES6OPT Save με φτιαγμένες τις ομάδες υπάρχει και στο post #33, πριν 17 σελίδες όπως αναφέρετε και στον τίτλο του topic.
BrainFuck Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Αν είναι για παρανομίες, τότε όντως καλύτερα που δεν το αναφέρεις στο forum... Δεν καταλαβαίνω, τι εννοείς "διαφορές στις φανέλες"...? Όσο για αυτό που λες με το edit, ήταν πρόβλημα που δημιουργούσε ο kitserver και όχι το patch... Όπως και να έχει το πράγμα πάντως, αυτό που μας χαροποιεί είναι ότι πολύς κόσμος περιμένει το patch εναγωνίως και εκτιμά τη δουλειά που κάνουμε... και δεν αναφέρεται το patch μας σαν "αντιγραφή" του τάδε ή "βασισμένο" στο δείνα, γιατί η δουλειά που γίνεται είναι πολύωρη και κουραστική και όχι απλά copy-paste που κάνουν κάποιοι και νομίζουν ότι φτιάχνουν patch... :twisted: Αυτά! Δεν σου λέω ότι η δουλειά σου δν είναι κουραστική,ούτε ότι αντιγράφεις καποιον,το μονο που είπα είναι ότι έχει βγεί ελληνικό patch.Είμαι σίγουρος ότι το δικό σας θα είναι καλύτερο αλλά μέχρι να βγεί, πιός ο λόγος να μην πω στο site για αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα