Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 821
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πολλούς και διάφορους λόγους η έκδοση του PC είναι απείρως καλύτερη. Ο μόνος λόγος για να το παίξεις σε 360 είναι τα αρκετά καλύτερα γραφικά (με πολύ μικρά sprites όμως). Τα οποια γραφικά, από την άλλη, σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζουν αυτά που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε "next gen". Απλώς είναι καλύτερα από του PC. Ενδεχομένως να έχεις βάλει το 360 σε καμιά 40άρα TV στο σαλόνι και να το ευχαριστιέσαι, οπότε εκεί υπάρχει κάποιο νόημα να παίξεις το PES6 στο 360.

Κάπου εδώ τελειώνουν οι λόγοι για να το παίξεις σε 360. Εγώ από τότε που το έβαλα στο PC δεν το ξανάγγιξα στο 360, μπήκε στο ράφι.

Και μόνο που δεν υπάρχει edit στις ομάδες και τα ονόματα μου αρκεί.

Η έκδοση για 360 είναι η μεγαλύτερη αρπαχτή που έχω δει ποτέ, είναι απίστευτη κοροϊδία να δώσετε 70 ευρώ γι'αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

re paidia me to online ti ginetai telika? to ftiaksane i @@ ? mipws fteei i ellada sto lag? i mipws i konami? thelw na to parw sto PS2 alla eimai se dilima afou to xw ston Hdd.....

Δημοσ.

Παιδιά,μπορείτε να μου πείτε με ποιον τρόπο μαρκάρετε όταν έχει ο άλλος την μπάλα,πχ μετακινήτε εσείς τον παίχτη ή πατάτε το X?Δεν μιλάω μόνο για το 6 αλλά γενικά σε όλα τα pro.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει γενικά τρόπος "για όλα τα pro", γιατί από pro σε pro διαφέρει λίγο ο τρόπος που μαρκάρουν οι παίκτες και κυρίως η συχνότητα και η ευκολία που σφυρίζεται φάουλ το τζαρτζάρισμα. Πχ στο PES 4 μπορούσε κάποιος να παίξει με σκέτο X χωρίς κατεύθυνση. Στο PES 5 αυτό ήταν πρακτικά αδύνατο γιατί το πατημένο Χ συνήθως σήμαινε ότι ο αμυντικός θα πήγαινε σαν κριάρι πάνω στον επιθετικό και θα τον γκρέμιζε (ή θα τον έβγαζε λίγο από την πορεία του, δεν έχει σημασία, όλα φάουλ τα σφύραγε!)

Στο PES 6 από την άλλη, είναι σαφώς δυσκολότερο να κάνεις φάουλ με το σώμα. Αλλά είναι και πιο δύσκολο να κλέψεις την μπάλα, ειδικά αν είσαι πίσω από τον αντίπαλο και τον κυνηγάς. Πρέπει να βάλεις το σώμα σου στην κατάλληλη θέση. Οπότε νομίζω ότι χρειάζεται συνδυασμός Χ και κατεύθυνσης. Και σε αυτόν τον τομέα το 6 είναι το καλύτερο PES από όλα.

Άσχετο, αλλά μην υποτιμάς και τη χρήση του double team, με X και τετράγωνο. Πρακτικά είναι ο συνδυασμός που χρησιμοποιώ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Ειδικά εναντίον αντιπάλων ανθρώπων που ζαλίζουν τη μπάλα και δεν κόβονται εύκολα, το double team είναι μεγάλη βοήθεια αν χρησιμοποιείται σωστά (και με ρέγουλο).

Δημοσ.

Όταν πατάω το Χ δεν μπορώ να ελέγξω τον παίχτη μου σωστά?Όταν ελέγχω εγώ τον παίχτη και πάω κολλητά με τον αντίπαλο,προσπαθεί να του πάρει τη μπάλα ή πρέπει να πατήσω κανένα κουμπί?

Δημοσ.
Ρε παιδιά ενώ έχω ξεκλειδώσει την κλασσική Αργεντινή και Βραζιλία στο Master League δε μου εμφανίζει τους παίκτες τους όταν κάνω search με το όνομά τους. Υπόψιν τη ρύθμιση "show hidden players" (κάπως έτσι τελοσπάντων) την οποία καθορίζεις στην αρχή του Master League την έχω στο Yes. Δοκίμασα και με Νο αλλά πάλι τίποτα. Η αναζήτηση έγινε εκτός μεταγραφικής περιόδου.

Επειδή είναι εύκολο να "παραπέσει" η ερώτηση σε ένα τόσο μεγάλο θέμα και επειδή δε βρήκα πουθενά κάποια απάντηση την υποβάλλω ξανά. Αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα στο Master League;

Δημοσ.
...Ειδικά εναντίον αντιπάλων ανθρώπων που ζαλίζουν τη μπάλα και δεν κόβονται εύκολα....

δηλαδή έχεις παίξει και εναντίον αντιπάλων που δεν είναι άνθρωποι? Μήπως ήταν Κριάρια??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ρε συ εννοούσα ότι υπάρχει και η περίπτωση να παίξουμε εναντίον αντίπαλου Α.Ι. και όχι ανθρώπου. Εκεί το double team είναι αστεία υπόθεση γιατί το Α.Ι. είναι σχεδόν πάντα προβλέψιμο, δεν εκμεταλλεύεται γρήγορα τον κενό χώρο που αφήνει το double team (για να πασάρει εκεί), ούτε κάνει και πολλές τρίπλες και σλάλομ.

Πάντως εναντίον κριαριών έχω παίξει πολλές φορές, και online στο pes αλλά και στην πραγματικότητα. :mrgreen:

Δημοσ.
Όταν πατάω το Χ δεν μπορώ να ελέγξω τον παίχτη μου σωστά?Όταν ελέγχω εγώ τον παίχτη και πάω κολλητά με τον αντίπαλο,προσπαθεί να του πάρει τη μπάλα ή πρέπει να πατήσω κανένα κουμπί?

nzeppos μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτά?

Δημοσ.

Όταν πατάς το Χ δεν ελέγχεις τον παίχτη, απλώς πάει ντουγρού στον επιτιθέμενο να τον τζαρτζάρει και να του πάρει την μπάλα. Το θέμα είναι πότε θα επιλέξεις να αρχίσεις να πατάς το Χ. Όταν τον έχεις πλησιάσει στο 1 μέτρο ή όταν είσαι ακόμα 5-10 μέτρα μακρυά του? Εννοείται ότι το Χ για να δουλέψει θα πρέπει να είναι πατημένο.

Όταν πια τον πλησιάσεις και τον τζαρτζάρεις ένα σκέτο Χ αρκεί για να πάρεις την μπάλα (ή απλώς να προσπαθήσεις να τον επιβραδύνεις). Δεν χρειάζεται να πατήσεις κάποιο άλλο κουμπί για να του κλέψεις την μπάλα.

Αν όμως παίξει PES6 και στα καπάκια βάλεις το 5, εκεί θα δεις μια μεγάλη διαφορά. Ότι δηλαδή στο περσινό PES ο αμυντικός έσπρωχνε πολύ πιο δυνατά τον αντίπαλο και ο διαιτητής σφύραγε ευκολότερα και τα φάουλ. Φέτος είναι αρκετές οι φορές που είσαι κολλημένος με τον επιθετικό, κρατάς το Χ πατημένο και παρ'ολ'αυτά σου δίνεται η αίσθηση ότι δεν κάνεις τίποτα, δεν διεκδικείς την μπάλα. Προσωπικά προτιμώ το φετινό PES, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιόνται "Πώς στο καλό κάνεις φάουλ για να κόψεις τον άλλο, χωρίς να χρειαστεί να τον κλαδέψεις?"

Νομίζω μόνο με δοκιμές σε συνθήκες αγώνα θα καταλάβεις το feeling, δεν είναι κάτι που περιγράφεται. Εγώ πχ προτιμώ πολλές φορές να πάω για τάκλιν, αφού τον έχω σπρώξει λίγο με το Χ. Ενώ άλλοι δεν πατάνε το τάκλιν ποτέ.

Δημοσ.

Μιλάμε για το PES6 τώρα? Γιατί για το φετινό PES δεν έχει βγει ακόμα το ελληνικό patch. Όπως έγραψε σήμερα το πρωί ο Moonlight Shadow εδώ: "Progress Update - 75%".

Φαίνεται καταπληκτικό και φέτος βγαίνει νωρίτερα από ποτε. Μεγάλη δουλειά! Το περιμένουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...