Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους παίζουν NETWORK.

Ρε παιδιά λεχετε κανένα πρόβλημα με τα στατιστικά σας? Έχψ κάνει μέχρι τώρα 7 νίκες σε 8 παιχνίδια και γράφει πως έχω 5 ισσοπαλίες, 2 νίκες και μία ήττα. Επίσης τα Average Goals είναι χάλια και ενώ νικάω το rank μου πέφτει!!!

Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Ρε παιδιά λεχετε κανένα πρόβλημα με τα στατιστικά σας? Έχψ κάνει μέχρι τώρα 7 νίκες σε 8 παιχνίδια και γράφει πως έχω 5 ισσοπαλίες, 2 νίκες και μία ήττα. Επίσης τα Average Goals είναι χάλια και ενώ νικάω το rank μου πέφτει!!!

ειναι επειδη επιτλους το ranking system εφτιαξε! τα κριτηρια τωρα ειναι πιο αυστηρα και για να ανεβεις ψηλα πρεπει πραγματικα να το αξιζεις και οχι να παιζεις πολλα παιχνιδια

Δημοσ.

Το παθαινω και εγω εχω κανει αρκετες νικες και εμενα δεν μου εχει γραψει καμια!! LOL

Τι να πεις ειδωμεν...

Δημοσ.

μήπως δεν κάνεις και πολύ "τίμια" τις νίκες; Δηλαδή υπάρχει lag οπότε ο αντίπαλος σου δεν μπορεί να παίξει ή αποσυνδέεσαι προς το τέλος κατά λάθος;

Πιθανώς όταν υπάρχει lag να χρεώνει ισοπαλία και όταν γίνεται αποσύνδεση, ήττα.

Δημοσ.

εγω οταν παιζω με κανενα ευκολο αντιπαλο προσεχω μη του βαλω πανω απο 3 γκολ πριν το ημιχρονο γιατι στανταρ θα αποσυνδεθει! εχουν αποσυνθει παρα πολες φορες καθως νικαω κι δεν μου εχει χρεωθει καμια νική! μονο σε competition καταγραφετε νικη αμα κανει disconnection o αλλος!

Δημοσ.
μήπως δεν κάνεις και πολύ "τίμια" τις νίκες; Δηλαδή υπάρχει lag οπότε ο αντίπαλος σου δεν μπορεί να παίξει ή αποσυνδέεσαι προς το τέλος κατά λάθος;

Πιθανώς όταν υπάρχει lag να χρεώνει ισοπαλία και όταν γίνεται αποσύνδεση, ήττα.

oute aposyndesh exei ginei oute tpt. edw ekana 7 seri nikes me score opws 6-0, 8-0 kai ta alla apo 3 goals kai panw kai mou vgazei average goals scored 1,68! Oute "atimies" kanw oute tpt. De 3anapaizw mexri na ftiaxtei re gmt. To ranking system makari na einai etsi opws lene (san auto tou trackmania nations) alla oxi kai na mas klevoun kanonika!

Δημοσ.
malista.....oti nanai.....re file o allos sou leei oti tou klevei paixnidia!!!!!

pio akurh apanthsh den exw akousei :D

αγαπητε tsakona αναφερομουν στο δευτερο σκελος της ερωτησης οπου ο φιλος μας ρωταει εαν και πως "και ενώ νικάω το rank μου πέφτει" διοτι οσον αφορα το πρωτο σκελος απλα δεν μου εχει τυχει ποτε να νικω και να πεφτω. μηπως δεν επρεπε να δωσω την δικη μου λογικη εξηγηση σε αυτην την ερωτηση? φαινεται ομως οπως δειχνει και το avatar σου ομως οτι συχνα την 'ακους' ακυρα :D αρα δεν μου κανει καμια εντυπωση η ασχετη απαντηση της απαντησης μου στον φιλο μας. αν εχεις κατι βοηθητικο να γραψεις γραφτο αλλιως αστο να παει στο καλο

Δημοσ.

hahahah egine megale!!! kai 10 apafta na piw i erwtisi sou paramenei akurh......oses fores kai na thn ksanadiavasw ,fwnazw kai olous osous menoun sto spiti mou,mipws de vlepw kala! twra an esy kaneis quote alla anti allwn de ftew egw...alla kai sto 2o skelos na apntas pali den kolaei...

anyway offtopic.

P.s den tin akous akura apta ntoumania

P.P.s :exw grapsei polllaaa voithitika edw mesa...

ta leme

Δημοσ.
hahahah egine megale!!! kai 10 apafta na piw i erwtisi sou paramenei akurh......oses fores kai na thn ksanadiavasw...

P.s den tin akous akura apta ntoumania

file tsakona eliwsa!!! obey!! :wink:

PS: den exoun poly plaka aftoi pou tin akoun apo ta ntoumania?!!! :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...