Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχουν όμως κάποιοι αθεράπευτοι...κιμπορντάδες που παίζουν μόνο με κουμπιά (βλ. ο αδερφός μου).

Eygeee palikari mouu!!!

Etsi kai egw, xronia twra, mono me to keyboard paizw, to joypad einai gia paidakia pou ma8enoun na paizoun...apopsh mou einai auth etsi,

xwris na 8elw na 8iksw kanenan apo edw mesa pou paizei me joypad, magkia tou ka8enos einai na paiksei opws ton boleuei...

• Απαντ. 821
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικως καταλαβαινω πως αυτοι που παιζουν με κιμπορντ, ειναι ατομα που ειχαμε ξεκινησει το gaming 1,5 δεκατια πριν.

Ειναι οπως συνηθησει κανεις. Ισως αν ξεκινουσα πριν 10 χρονια, να μαθαινα σε κονσολα, οποτε και σε joypad.

Χρυσες εποχες..

Αν θυμαμαι καλα, το "κουνγκ φου μαστερ" ειχε 8 κουμπια!

Χταποδι φαση.. :D

Sorry gia to off topic

Δημοσ.

Μόλις προμηθεύτικα ειδική έκδοση του Pro 6 απο φίλο για να το δοκιμάσω και να το αγοράσω μετά αν με ικανοποιήσει. Δυστυχώς πολλές φορές οι παίκτες δεν ανταποκρίνονται στις εντολές μου. Παίζω με το keyboard (όπου δεν εχω πειράξει ακομα το settings.exe) Συμβαίνει κ σε σας αυτό? Ή απλά φταίει αυτή η έκδοση? Παράδειγμα, στην αντεπίθεση των αντιπάλων, δεν μπορώ να κατευθύνω πάντα τους παίκτες μου επάνω τους αλλά μόνο παράλληλα. Σπανια διαγωνίως.. ή κάτι τέτοια εκνευριστικά όπως το να μην κουνιούνται όταν παίρνω την μπάλα ή να μην κάνουν πάσα ή τάκλιν όταν πρέπει.

Μήπως φταίει το ασύρματο μου πληκτρολόγιο? Να έπαιρνα ένα playstation-type χειριστηριο?

Ούφ και θέλω να το αγοράσω γιατι είναι απο τα αγαπημένα μου και τώρα θα παίζω κ online!

(sorry admin αν παραβαίνω τους κανονισμούς σου αλλά δεν ήξερα πως αλλιώς να το εκφράσω)

Δημοσ.

Θεωρητικά πρέπει να δουλεύει όπως και με το joypad. Δηλαδή αν κρατάς πατημένο το κουμπί του σουτ την ώρα που αμύνεσαι (το κουμπί-τετράγωνο που λέμε). Αν επιπλέον πατάς και το κουμπί της πάσας (το κουμπί-Χ) τότε κάνεις κανονικό double team!

Δημοσ.

Α, να προσθέσω, αν έχετε κάτι αρνητικό να παρατηρήσετε, αναφέρετε το.. Δεν νομίζω ότι αυτά διορθώνονται με τα option File σωστά?

EDIT : Τελικά μπήκα με την DSL συνδεσή μου και διάβασα τα προηγούμενα post.. Απογοήτευση, δεν τολμάω ακόμα να αγοράσω το παιχνίδι, του χρόνου πάλι.. Ελέω lag, ελέω bugs, ελέω...διαβάσματος δεν με παίρνει για κάψιμο φέτος αν και θα το ήθελα :P :p

Αν όσοι θελήσετε να με μεταπείσετε, προβάλλετε ακράδαντα επιχειρήματα! :D :P

Δημοσ.

Το μόνο αρνητικό είναι το lag και πάλι όχι όλες τις ώρες της ημέρας. Τα υπόλοιπα (ακόμα και το διάβασμα) είναι λεπτομέρειες και μικρές θυσίες που πρέπει να κάνουμε ώστε να μπορούμε να παίζουμε online νυχθημερόν.

Το 2vs2 είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Είναι άλλο παιχνίδι! Γιατί πολλές φορές παίζεις με συμπαίκτη κάποιον που δεν τον γνωρίζεις και δεν ξέρεις τι να περιμένεις.

(προς αποφυγή παρεξηγήσεως μιλάω για το νέο feature 2vs2 online, όχι τα παλιό καλό "βάζουμε 4+ joypads στο PC/PS2 και λιώνουμε όλη η παλιοπαρέα στο σαλόνι").

Δημοσ.

Ρε παιδιά πάντως ψιλοαπογοητεύτηκα. Στην άρχη, όπως και οι περισσότεροι, έλεγα πως είναι πολύ πιο δύσκολο άλλα τώρα που το συνήθισα το top player μου φαίνεται αρκετά εύκολο ως βαρετό. Δεν ξέρω είναι τόσο δύσκολο κάνουν το CPU αξιόμαχο αντίπαλο?

Δημοσ.

Απ'ότι φαίνεται είναι μάλλον πάρα πολύ δύσκολο να φτιάξουν μια Α.Ι. που από τη μία να είναι είναι αξιόμαχη, να μην είναι προβλέψιμη, να χρησιμοποιεί τα skills του παιχνιδιού αλλά και να μην φαίνεται ότι κλέβει!

Και δεν τους αδικώ. Σε σχέση όμως με το περσινό PES, η A.I. του 6 είναι αρκετά βελτιωμένη.

Δημοσ.

Κοίτα πιστεύω πως αμύνεται αρκετά καλα το PC. Αλλά το να βάλει goal μου φαίνεται δύσκολο. Ένταξει ας μην υπερβάλλω, καλό το top player αλλά οχι και ανυπέρβλητο. Θα γούσταρα να είχαν και ένα ακόμα επίπεδο να σου βγάζει την πίστη για να κερδίσεις! ;p Πώς έχουνε πολλά FPS ένα επίπεδο που δεν παίζεται, ένα σαδιστικό. Κάτι τέτοιο ;p Θα μου πείς άλλο να σημαδεύει και να σκοτώνει και άλλο να οργανώνει ρεαλιστική επίθεση. Γιατί αν σούταρε και έμπαιναν από παντού απλά δε θα ήταν αληθοφανές

Δημοσ.

Xίλια thanks στον καταπληκτικό asmilon ο οποίος μου έλυσε το πόβλημα της μαύρης οθόνης( βλέπε προηγούμενα posts) με μια απλή αλλαγή των drivers της κάρτας ήχου αλλά όχι του κατασκευαστή.

Να τον κάνετε moderator είναι πολύ καλός κύριοι administrators!

Δημοσ.

Για το θέμα της ΑΙ η απάντηση είναι απλή:

το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι φαντασίας. Ο Η/Υ δεν γίνεται να αποκτήσει μεγαλύτερη φαντασία από έναν άνθρωπο. Απλά πράγματα.

Εδώ το σκάκι, που είναι προφανώς πολύ λιγότερο πολύπλοκο παιχνίδι (αφού θεωρητικά μπορείς με μαθηματικά να υπολογίζεις κάθε φορά τις σωστές κινήσεις) και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν Η/Υ που να νικάει με απόλυτο τρόπο τον άνθρωπο (δηλαδή τον Κασπάροφ). Ο Κασπάροφ είχε δηλώσει ακριβώς αυτό τότε. Ότι όσα εκατομμύρια κινήσεις και να υπολογίζει ο Η/Υ το δευτερόλεπτο, πάντα θα του λείπει η φαντασία.

Εγώ πάντως προτιμώ αυτό που κάνει η ΚΟΝΑΜΙ σε σχέση με κάτι παλιά FIFA που ανεβάζανε τη δυσκολία σε βάρος της ρεαλιστικότητας του παιχνιδιού. Στην τελική αν θέλετε δυσκολία, πάρτε μικρές ομάδες. Τι της θέλετε τις Μπαρτσελόνες; Εγώ πάντως, με την εθνική ελλάδος δυσκολεύομαι αρκετά να σηκώσω παγκόσμιο (πολύ αγωνία!). Δηλαδή εσείς με παίχτες με skills 60άρια, νικάτε την Τσέλσι; Ε, τότε ρίχτε το στο διπλό!

Δημοσ.
Για το θέμα της ΑΙ η απάντηση είναι απλή:

το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι φαντασίας. Ο Η/Υ δεν γίνεται να αποκτήσει μεγαλύτερη φαντασία από έναν άνθρωπο. Απλά πράγματα.

Εδώ το σκάκι, που είναι προφανώς πολύ λιγότερο πολύπλοκο παιχνίδι (αφού θεωρητικά μπορείς με μαθηματικά να υπολογίζεις κάθε φορά τις σωστές κινήσεις) και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν Η/Υ που να νικάει με απόλυτο τρόπο τον άνθρωπο (δηλαδή τον Κασπάροφ). Ο Κασπάροφ είχε δηλώσει ακριβώς αυτό τότε. Ότι όσα εκατομμύρια κινήσεις και να υπολογίζει ο Η/Υ το δευτερόλεπτο, πάντα θα του λείπει η φαντασία.

Εγώ πάντως προτιμώ αυτό που κάνει η ΚΟΝΑΜΙ σε σχέση με κάτι παλιά FIFA που ανεβάζανε τη δυσκολία σε βάρος της ρεαλιστικότητας του παιχνιδιού. Στην τελική αν θέλετε δυσκολία, πάρτε μικρές ομάδες. Τι της θέλετε τις Μπαρτσελόνες; Εγώ πάντως, με την εθνική ελλάδος δυσκολεύομαι αρκετά να σηκώσω παγκόσμιο (πολύ αγωνία!). Δηλαδή εσείς με παίχτες με skills 60άρια, νικάτε την Τσέλσι; Ε, τότε ρίχτε το στο διπλό!

Έτσι είναι φίλε μου ακριβώς αν πάρεις μικρή ομάδα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να σηκώσεις κούπα σε υψηλό επίπεδο...

Με Τσέλσι,Μπαρτσελόνα πολοί τα παίρνουν τα κυπελλάκια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...