agoraki_23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Στο pro to 5 υπήρχε στα settings αλλαγή φακέλου του option file στο 6 δεν υπάρχει το tab αυτό πλέον. Πιθανολογώ ότι επειδή έχω τα έγγραφα μου σε δυναμικό δίσκο(μη ρωτάτε,είχα κάνει βλακεία) ίσως να αργεί να διαβάσει το option file από εκεί. Να το μεταφέρω λέτε σε primary δίσκο?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δεν είναι αυτό ρε γαμώτο...Το δοκίμασα.Στο 5 δε σου έμενε στη μαύρη οθόνη αλλά σε πέταγε στα windows όταν συνέβαινε αυτό με τα ριπλέις. Εμένα δε με πετάει,με αφήνει στο ημίχρονο στη μαύρη οθόνη.Και να μη μπορώ να πατήσω τίποτα.Δε μπορώ να παίξω κανένα ματς.Μόνο το ένα ημίχρονο του ματς. Έχω Geforce FX 5200 128ΜΒ. Τι φταίει απορώ...Δε μπορώ να παίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι. Εμένα πάντως μου έχει συμβεί αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει δηλαδή πράγματι και σε αυτήν την έκδοση (δεν είπα για ασυνέπεια επειδή υπέθεσα ότι συνέβη σε σένα). Εγώ παίζω χωρίς ήχο πάντως (χαμηλωμένη ένταση). Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση.
agoraki_23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω ότι το πρόβλημα μου λύθηκε και ήταν αυτό που ανέφερα το option file σε δυναμικό δίσκο( έβαλα τα έγγραφα μου σε βασικό). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και χίλια συγνώμη αν σας...έπρηξα λιγάκι!
agoraki_23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Πολύ χάρηκα μου το ξανάκανε,ούτε αυτό δεν είναι... Απίστευτο μου φαίνετε όλο.
c0nFuSeR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδια ξερετε τι παιζει με τισ βοθμολογιες στο ιντερνετ? δηλ ποσους βαθμους παιρνεις με καθε νικη ποσους χανεισ με ηττα αν σου δινουν τα γκολ βαθμους! επισης για να ανεβαινεις κατηγορια ποσους βαθμους πρεπει να παιρνεις?
johnyboy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 re pedia pezei tipota gia kanena patch na diorthonei tis gnostes kotsanes tis konami.px na diorthonei onomata pexton kai protathlimaton? kai kati allo.pos mporo na pekso online kai ti proipothetei?
tsakonas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 natos kai o allos re johnyboy.......open ur eyes..... Pro Evolution Soccer 6 {No warez talking/Option File στο Post #33}
overclocker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Και για να παίξεις on-line θέλει να έχεις έγκυρο cd-key (δλδ. όχι κόπια) και μια καλή γραμμή DSL (τουλάχιστον 768/192) για να παίξεις ικανοποιητικά.
johnyboy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 nai den eipa gia warez.patch bgazei kai i idia i konami gia na diorthosei kapoia sfalmata sto game.oles oi etereies bgazoun patch.den milisa gia s........a kai klp.
tsakonas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 lol re johny...... oute egw milisa gia warez!!! afto pou psaxneis legete OPTION FILE P.S : i KONAMI DEN vgazei patch ....oute kan updates P.P.s:Exoun vgei polla kaloudia pantws apo tote pou postare o filos to OF sto post 33 k ligo parakatw... just check evo-web.co.uk
johnyboy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 ok.to ksero.gia tin konami den ksero pantos kapioi alloi vgazoun.ok tha to checkaro.thnks pantos.
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Ερώτηση: Έχετε ιδέα πώς μπορώ να κάνω chat μέσα στον αγώνα όταν παίζω με keyboard. Με joypad εντάξει, απλώς γράφω το κείμενο. Αλλά με τα κουμπιά τι γίνεται???
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 sorry koufa8hka twra... grafeis me joypad? in-game kiolas? Aaaaaaaa re Konami me thn apisteuth texnologia sou....!!!
JiKL Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Οχι μαλλον μπερδευτηκες λιγο...αν καταλαβα καλα το παιδι εννοει οτι οταν παιζει με joypad γραφει κανονικοτατα με το πληκτρολογιο αλλα οταν χρησιμοποιει το πληκτρολογιο πως θα γραψει????(δηλαδη πως μπορει να ξεχωρισει το παιχνιδι ποια πατηματα κουμπιων ειναι για χειρισμο των παικτων και ποια για γραψιμο μυνηματος στο chat?) :):)
nzeppos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Έτσι όπως τα λέει ο JiKL είναι. Δεν έχω βρει κάτι όσο έχω ψάξει. Και δεν το θέλω καν για μένα, δεν μπορώ να παίξω με κουμπιά. Υπάρχουν όμως κάποιοι αθεράπευτοι...κιμπορντάδες που παίζουν μόνο με κουμπιά (βλ. ο αδερφός μου). (Λοιπόν θυμήθηκα τώρα όταν είχα πρωτοπάρει την Amiga 500 μου, που το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν πώς παίζει το Kick Off 2 με κουμπιά και όχι με το joystick το Pacman. Τόσα χρόνια στο ΖΧ48 είχα συνηθίσει με τα λαστιχένια πλήκτρα και δεν μπορούσα τους μοχλούς με τίποτα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα