nzeppos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασα να παίξω 1vs2 αλλά και 2vs2 και νομίζω δεν ήταν πάρα πολύ άσχημα. Είχε κάμποσο lag βέβαια (και στα 2 ημίχρονα) αλλά παλευόταν. Ακριβώς δεν κατάλαβα τι παίζει με το host σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί ακόμα και όταν ήμουν εγώ ο chief της ομάδας σίγουρα δεν ήμουν ο host σε κανένα ημίχρονο. Και φυσικά όταν ο συμπαίκτης μου ήταν ο chief και πάλι δεν ήμουν host. Αν είναι να φτιάξουμε ομάδα, ας την ονομάσουμε insomnia. Σήμερα το βράδυ δεν προλαβαίνω γιατί πάω στη δουλειά σε λίγο αλλά από αύριο θα οργανωθούμε. Όποιος θέλει μπαίνει, νομίζω μέχρι 10 άτομα παίρνουν οι ομάδες. Υπάρχουν ήδη κάπου 2000 groups και τα περισσότερα (όσο χάζευα) έχουν...ένα με δύο άτομα. Ας κάνουμε κάτι καλύτερο εμείς.
tsakonas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Egw me to PS2 borw na peksw me antipalo kapoion se PC ? kapou to pire to mati mou.... alitheuei?an einai etsi eimai k gw mesa!
MAFIA Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Το παιχνιδάκι είναι πολύ καλύτερο απο το 5, Ο Ισπανός εκφωνητής όλα τα λεφτά...1024χ768 και δεν κολλάει πουθενά,παίζει απιστευτα καλά
agoraki_23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Σόρι ρε παιδιά αλλά δεν έχει κολλήσει σε κανέναν το παιχνιδάκι στη διακοπή του ημιχρόνου ή σε ένα ριπλέι στη μαύρη οθόνη? Κάθε φορά που παίζω είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο ματς μου το κάνει..Σπάσιμο νεύρων... Δεν το κάνει σε κανέναν άλλον αυτό? Τι φταίει?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Σόρι ρε παιδιά αλλά δεν έχει κολλήσει σε κανέναν το παιχνιδάκι στη διακοπή του ημιχρόνου ή σε ένα ριπλέι στη μαύρη οθόνη?Κάθε φορά που παίζω είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο ματς μου το κάνει..Σπάσιμο νεύρων... Δεν το κάνει σε κανέναν άλλον αυτό? Τι φταίει? είναι το γνωστό χαζό πρόβλημα που είχε και το 5! Είναι αξιοθαύμαστη ασυνέπεια το γεγονός ότι δεν το έχουν ακόμα διορθώσει. Η λύση είναι η ίδια με του 5. Παίρνεις τα replay και τα saved games από τους φακέλους folder1 κτλ που βρίσκονται και τα βάζεις σε άλλους φακέλους. ΠΧ στον φάκελο folder2. Είναι περίεργο, αλλά λειτουργεί Καλύτερα να μην αλλάξεις το αρχείο που τελειώνει σε OPT (δηλαδή το option file) για να μην χρειαστεί να ξανακάνεις ρυθμίσεις (άσε που θα σου μηδενίσει και τα PES Shop points). Μετακίνησε όλα τα υπόλοιπα.
littlelouievegos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον προτεινω αυριο κατα τις 10 τι βραδυ να μπουμε στο MP και οσοι πιστοι προσελθετε.. Αν συμφωνειτε φτιαχνουμε ενα room με το ονομα insomnia και ας μπαινουν ολοι εκει.. Οποιος θελει ας στειλει PΜ να συνενοηθουμε..
agoraki_23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 είναι το γνωστό χαζό πρόβλημα που είχε και το 5! Είναι αξιοθαύμαστη ασυνέπεια το γεγονός ότι δεν το έχουν ακόμα διορθώσει. Η λύση είναι η ίδια με του 5. Παίρνεις τα replay και τα saved games από τους φακέλους folder1 κτλ που βρίσκονται και τα βάζεις σε άλλους φακέλους. ΠΧ στον φάκελο folder2. Είναι περίεργο, αλλά λειτουργεί Καλύτερα να μην αλλάξεις το αρχείο που τελειώνει σε OPT (δηλαδή το option file) για να μην χρειαστεί να ξανακάνεις ρυθμίσεις (άσε που θα σου μηδενίσει και τα PES Shop points). Μετακίνησε όλα τα υπόλοιπα. Δεν είναι αυτό ρε γαμώτο...Το δοκίμασα. Στο 5 δε σου έμενε στη μαύρη οθόνη αλλά σε πέταγε στα windows όταν συνέβαινε αυτό με τα ριπλέις. Εμένα δε με πετάει,με αφήνει στο ημίχρονο στη μαύρη οθόνη.Και να μη μπορώ να πατήσω τίποτα.Δε μπορώ να παίξω κανένα ματς.Μόνο το ένα ημίχρονο του ματς. Έχω Geforce FX 5200 128ΜΒ. Τι φταίει απορώ...Δε μπορώ να παίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι.
gung--ho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Σόρι ρε παιδιά αλλά δεν έχει κολλήσει σε κανέναν το παιχνιδάκι στη διακοπή του ημιχρόνου ή σε ένα ριπλέι στη μαύρη οθόνη?Κάθε φορά που παίζω είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο ματς μου το κάνει..Σπάσιμο νεύρων... Δεν το κάνει σε κανέναν άλλον αυτό? Τι φταίει? emena mou to exei kanei mia fora mono se para polla match. Pantws prin ginei eixa parathrhsei oti lagare o hxos gi'auto isws prepei na psaxteis se tipota rythmiseis ths kartas hxou. Dokimase na trekseis to dxdiag k sto tab tou sound na katebaseis to sound acceleration
agoraki_23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 emena mou to exei kanei mia fora mono se para polla match. Pantws prin ginei eixa parathrhsei oti lagare o hxos gi'auto isws prepei na psaxteis se tipota rythmiseis ths kartas hxou. Dokimase na trekseis to dxdiag k sto tab tou sound na katebaseis to sound acceleration Ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως παρατήρησα κι εγώ προβλήματα στον ήχο. Θα δοκιμάσω αυτό που είπες βάζοντασ το από πλήρη σε βασική επιτάχυνση δύο επίπεδα κάτω(μετά είναι χωρίς επιτάχυνση) και θα επανέλθω να σου πω αν λύθηκε!
agoraki_23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Mπα τίποτα τελικά... Το βάζω στη βασική επιτάχυνση τίποτα κολλάει το βάζω μετά χωρίς επιτάχυνση πάλι κολλάει στο ημίχρονο...(αν και έπαιζα πιο γρήγορα στον αγώνα) Απίστευτο πρόβλημα πρώτη φορά μου συμβαίνει σε παιχνίδι...
heartbreaker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Yparexei kanena option file/patchaki me diorthomena onomata????
tsakonas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 heartbreaker welcome.... an prosekseis kala o titlos leei ......... Pro Evolution Soccer 6 {No warez talking/Option File στο Post #33}
agoraki_23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Επειδή μιλήσατε για option file σας ανεβάζω το option file v. 1.2 του Falkhon που δημοσιεύτηκε στο γνωστό site http://www.gamingaccess.com που ασχολείται με το pro evolution καθημερινά. http://rapidshare.com/files/2329827/KONAMI-WIN32PES6OPT
agoraki_23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 emena mou to exei kanei mia fora mono se para polla match. Pantws prin ginei eixa parathrhsei oti lagare o hxos gi'auto isws prepei na psaxteis se tipota rythmiseis ths kartas hxou. Dokimase na trekseis to dxdiag k sto tab tou sound na katebaseis to sound acceleration Απενεργοποίησα και τη κάρτα ήχου που λες εντελώς και πήγα να παίξω. Περνάω το ημίχρονο μετά χαράς!Αν και κολούσε για 2-3 δευτερόλεπτα η εικόνα εντελώς και ξανά μετά από λίγο...Τελειώνω το 1 ματς( εννοείτε κέρδισα 3-1) πάω στο 2ο ε στο ημίχρονο του 2ου δε το γλύτωσα!Ξανακόλλησε στη μαύρη οθόνη! Σπάσιμο νεύρων μου κάνει το αγαπημένο μου παιχνιδάκι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα