tsakonas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Xairomai pou de to agorasa me afta pou akouw gia to online..... pantws apolamvanw offline tin Master League, einai 1000 fores kalutera sthmenh apto PES5.
Str Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 βασικα SSS787878, εμενα μου φαινονται ΠΟΛΥ λογικες και αληθοφανεις οι καρτες ας πουμε ενας φιλος παιζει ανοικτα, με κατοχη και φουλ επιθεση... απο τη στιγμη που παρω μπαλα (και για να μη βγω 5 με 3 αντιπαλους) παντα κανει τακλιν πισω απο τη σεντρα για να οργανωθει στο 5, εδινε απλα φαουλ...στο 6, εχει φαει καρτα και ειναι απολυτως λογικο γιατι ειναι τακλιν με προθεση σε αχρειαστο σημειο... νομιζω πως σε αυτο το τομεα εχει γινει καλυτερο χειρισμος καλυτερος (15 παιχνιδια διπλο και αλλα τοσα μονο) παρατηρησατε την προωθημενη??? ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! εγω τουλαχιστον την ειχα ξεχασει ετσι οπως την ειχανε κανει στο 5 (οπου την κανανε σκατα γιατι στο 4 ηταν hackια τελειως) σουτ πραγματι ειναι περιεργα αλλα οσο περναει ο καιρος συνιθιζονται αυτα
linos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 mia apo ta idia kai egw dokimasa na pexo online alla den ginete me tipota, as elpisoume oti tha to ftiaxoun sintoma gt idi me xenerose i malakia me to online.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Παιδια εγω παντως παιζω μια χαρα απο προχθες.. Τα μενου γινανε πολυ πιο γρηγορα και παιζω πλεον full matches..Δεν αντιμετωπισα καμια δυσκολια και πλεον ολα οκ.. (crosses fingers ) Γραμμη Forthnet 2mbit
nzeppos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Τέτοια λέγε μας! Θα δοκιμάσω κι εγώ τώρα και θα σας πω.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Τέτοια λέγε μας! Θα δοκιμάσω κι εγώ τώρα και θα σας πω. Ok τσεκαρε να δεις .. Αν παιξεις στειλε και το ονομα σου να σε βαλω στους φιλους..
agoraki_23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά στα μισά του ημιχρόνου σε cup mode εκεί που εμφανίζεται η μαύρη οθόνη για να μεταβεί στη συνέχεια του μενού κολάει στη μαύρη οθόνη και δε μπορώ να κάνω τίποτα... Τι φταίει? Έχω Geforce FX 5200 128 mb
nzeppos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν έπαιξα έναν αγώνα. Τον πρώτο μου ουσιαστικά. Δεν ξέρω αν φταίει που είναι Κυριακή, δεν ξέρω γενικά τι έγινε αλλά το παιχνίδι πετάει. Αλλάζεις από μενού σε μενού σε 2", όχι παραπάνω. Όλα πάνε σφαίρα και το παιχνίδι παίζει μια χαρά (με 2048/256 tellas). Είχα λίγο lag αλλά παρ'ολ'αυτά παλευόταν το παιχνίδι κι έβαλα και 2 γκολ στο ημίχρονο που ήμουν client. Το PES6, μετά τον πρώτο μου online αγώνα, έχω να πω ότι είναι κ.α.τ.α.π.λ.η.κ.τ.ι.κ.ό !!! Καμία σχέση με του 360. Και φυσικά πάρα πολύ καλύτερο από το PES5 (που το είχα σιχαθεί πραγματικά). Αρχίζει το λιώσιμο. Ετοιμαστείτε να φτιάξουμε group insomnia ή ό,τι άλλο θέλετε και να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς. Το nickname μου είναι zeppos (τι άλλο? )
agoraki_23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Σίγουρα επειδή είναι Κυριακή...Σήμερα έχουμε καλές ταχύτητες... Από αύριο όμως πάλι θα σερνόμαστε. Ρε παιδιά κανείς δε ξέρει τι φταίει στο πρόβλημα μου? Έχω απογοητευτεί...
kirileman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 βασικα SSS787878, εμενα μου φαινονται ΠΟΛΥ λογικες και αληθοφανεις οι καρτεςας πουμε ενας φιλος παιζει ανοικτα, με κατοχη και φουλ επιθεση... απο τη στιγμη που παρω μπαλα (και για να μη βγω 5 με 3 αντιπαλους) παντα κανει τακλιν πισω απο τη σεντρα για να οργανωθει στο 5, εδινε απλα φαουλ...στο 6, εχει φαει καρτα και ειναι απολυτως λογικο γιατι ειναι τακλιν με προθεση σε αχρειαστο σημειο... νομιζω πως σε αυτο το τομεα εχει γινει καλυτερο χειρισμος καλυτερος (15 παιχνιδια διπλο και αλλα τοσα μονο) παρατηρησατε την προωθημενη??? ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! εγω τουλαχιστον την ειχα ξεχασει ετσι οπως την ειχανε κανει στο 5 (οπου την κανανε σκατα γιατι στο 4 ηταν hackια τελειως) σουτ πραγματι ειναι περιεργα αλλα οσο περναει ο καιρος συνιθιζονται αυτα Σιγά σιγά θα αρχίσουν όλοι να καταλαβαίνουν πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στο 6. Εκατοντάδες μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες, από το πως τρέχουν τώρα πια οι συμπαίχτες σου στην μπάλα όταν βγάλεις μια απλή πάσα στο πουθενά μέχρι το πως χρησιμοποιούν το σώμα τους με ή χωρίς τη μπάλα. Αν είναι να βελτιώνεται έτσι το παιχνίδι χρόνο με το χρόνο, τότε ποτέ να μην αλλάξει η μηχανή του παιχνιδιού και τα γραφικά του. Θα συνέχιζα να παίζω pro ακόμα και αν οι παίχτες αποτελούνταν από 5 πολύγωνα.
GnG Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Το online μάλλον το έφτιαξαν παιδιά.Όλα πάνε σφάιρα χωρίς διακοπές παιχνιδιών.Κόσμο έχει πολύ μέσα άρα δεν πρέπει να είναι αυτός ο λόγος.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 lag omws san to 5 Oxi καμια σχεση.. Εγω με το 5 απλα δεν μπορουσα να παιξω online.. Nzeppos μεσα αν φτιαξουμε team.. Θα τα πουμε λιαν συντομως..
icem4n Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Το online μάλλον το έφτιαξαν παιδιά.Όλα πάνε σφάιρα χωρίς διακοπές παιχνιδιών.Κόσμο έχει πολύ μέσα άρα δεν πρέπει να είναι αυτός ο λόγος. το επιβεβαιωνω!! ολα σφαιρα!!
c0nFuSeR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 εγω μπηκα τωρα πριν λιγο και πανε ολα τελεια! απο την στιγμη που κανα log in σε 5 λεπτα επαιζα αγωνα ενω αλλεσ φορες εκανα 15 λεπτα περιπου! μια χαρα. το μονο που μου την σπαει ειναι τα disconnects των αλλων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα