karolos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 epeidh einai arketa koyrastiko na diabasw tis proigoymenes selides me thn dial up gia na dw an exei anaferthei to paixnidi 2 atomwn!oso kai an epsaksa den brhka pws ginetai na paizei o enas me keybord kai o allos me pad.kserete na moy peite?epishs th malakia einai ayto me ta settings poy einai eksw apo to paixnidi?
KilliMcNish19 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Πας στο Settings-->Player 1 επιλέγεις το κενό.Στους άλλους players επιλέγεις τα gamepad που έχεις.
panagath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Paidia to online game tou pes6 einai GTP. Polu xalia.Exo grammi 2048/256 kai pali kanei 2 ores na mpei apo to ena menu sto allo. An katafero kai ksekiniso paixnidi exei ena mikro lag to opoio bebaia einai arketo oste na kaneis to lathos sthn amyna syxna ka na se adeiasei o allos...KAI tora to pio shmantiko...den exo paiksei 2o imixrono....olo Connection Lost...Einai GTP...Sto 360 einai polu kalo to paixnidi alla exei elleipseis k basika to online sthn ellada...
giannakis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 re paidia pws paizoume online?mou leei synexeia cannot connect? mesw lan de paizei opws to nba live as poume?
tsakonas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 mesw LAN oxi.....online me original mono....
heartbreaker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδια εχω ενα προβλημα.Το (αυθεντικοτατο) παιχνιδι μου το φορτωσα κανονικα δεν ειχα κανενα προβλημα για 24 ωρες και τωρα παω να παιξω και βγαζει το κλασσικο error των windows με καποιο προβλημα στην εφαρμογη pes6.exe Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο?? Please help.Πως γινεται να επαιζε κανονικα και ξαφνικα να πεθανε?
tsakonas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ola ginontai sta windows ...kai se sunduasmo me tin konami akoma xeirotera!!! dokimase na kaneis ena restart prwta kai meta disable antivirus...epishs dokimase kapoio NO-DVD patch...sinithws einai kalutera
nzeppos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Πάντως είναι καλή ιδέα να μην τρέξετε να αγοράσετε το παιχνίδι. Καλύτερα να το πάρετε από το θείο, μέχρι να δεήσουν οι κύριοι της Konami να φτιάξουν τους servers τους. Γιατί πρακτικά είναι αδύνατον να παίξεις online και λυπάμαι ήδη τα 40 ευρώ που έδωσα. Σκέτη κοροϊδία. Αγόραζε αυθεντικά σου λέει μετά...
adi32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 κι εγω ακομα δεν καταφερα να παιξω 1 online game ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Αγόραζε αυθεντικά σου λέει μετά... Ε, καλά, το επιχείρημα για το να αγοράζεις αυθεντικά δεν είναι "για να μπορείς να παίξεις online"
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ναι αλλά αν μόνο τα αυθεντικά παίζουν online, τότε αναγκάζεσαι να τα αγοράσεις. Αλλιώς υιοθετούμε...άλλες μεθόδους.
pusher Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά ενώ έχω ξεκλειδώσει την κλασσική Αργεντινή και Βραζιλία στο Master League δε μου εμφανίζει τους παίκτες τους όταν κάνω search με το όνομά τους. Υπόψιν τη ρύθμιση "show hidden players" (κάπως έτσι τελοσπάντων) την οποία καθορίζεις στην αρχή του Master League την έχω στο Yes. Δοκίμασα και με Νο αλλά πάλι τίποτα. Η αναζήτηση έγινε εκτός μεταγραφικής περιόδου.
littlelouievegos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Εγω καταφερα να παιξω και ενας εναντιον ενος και 2 εναντιον 2 αλλα στο ημιχρονο διακοπτεται.. Ουτε lag ουτε τπτ απλα θελουν πολυ δουλεια ακομα με τους servers και η εισοδος/εξοδος απο τα rooms καθυστερει αδικαιολογητα. Πολλοι που δεν επαιζαν καταφεραν να παιξουν ενα ημιχρονο και αλλοι ολοκληρα match χωρις προβλημα μετα απο καποιες εργασιες που εκαναν και συνεχιζουν την δουλεια με τους servers λεει...Ειδωμεν..
dre@mc@tcher Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Paidia exo ena provlima kai me to pou pao na ksekiniso to paixnidi mou vgazei anafora sfalmatos. kserei kaneis tipota? An exei ksanaeipothei sorry alla oi selides einai polles
SSS787878 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 θεωρω οτι ειναι σε πολλους τομεις καλυτερο το 6 απο το 5 αλλα κατι που με χαλαει ιδιαιτερα στο 6 ειναι η ευκολια που βγαζει ο διαιτητης τις καρτες! φαινεται να τις βγαζει τελειως χαζα, με το παραμικρο ακομα και αν αυτη ειναι η δευτερη καρτα που συνεπαγεται κοκκινη, εσας πως σας φαινεται? μου δινουν την εντυπωση οτι φτιαχνουν, χαλανε , ωστε στην επομενη εκδοση να εχουν κατι να διορθωσουν που χαλασαν στην προηγουμενη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα